- 22 Eylül 2017
- 218
- 203
- 53
Insallah hayirli haberler aliriz pes pese :) tum bekleyenlerle beraber4 gün var aramızda önce sen öğrenirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hayirli haberler aliriz pes pese :) tum bekleyenlerle beraber4 gün var aramızda önce sen öğrenirsin
yapıldı mı aşılaman?Ben de varım:)
oldun mu aşılamaMerhabalar benim de doktorum kesin konuşmadı ama yapicak galiba.bende pko var inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin
test yaptın mı sonucun nedir?Benim aşılama olalı bugün 10.gün iğneyi pazar akşamı vuruldum.iğneden sonra da 12 gün az önce idrar testi yaptım.ikinci çizgi silik çıkmış..inşallah iğnenin etkisi değildir.yarın bidaha idrar testi yapıcam..
test günün ne zaman?Kızlaaaar bende asılama yaptrdım cuma gununasıl gececeeeek bu 15 gun ya
senin bat ne zamandı?Allah yardimcimiz olsun inşallah bende ikinci asilamami oldum.bu süreçtede umudum yok basit bir protokol gibi geliyor bana.yinede Allahim bilir herseyi
ben aşılama gunumu beklıyorum:)selam kızlar test günü bekleyen var mı ?
günü belli oldu mu ? hadi bakalımben aşılama gunumu beklıyorum:)
yarın belli olacakgünü belli oldu mu ? hadi bakalım![]()
Güzel fikirKizlar herkes asilama gununu yazsin mi? Derleyelim bir :) gunu yakin olanlar birbirini bilsin.
20 Eylul -Persembe. Benim asilama gunum.
2 Ekim - Pazartesi Test gunum
Herkes yazsın burayaHadi bekleyelim ☺
25 Eylül - Aşılama Günüm
8 Ekim - Test Günüm
sen de yazar misin canım asılama günü ve test gününüEvt ben geldim hepimizin asilamasi hayirli olsun
Sen de yazar misin canım test ve asılama gününüEvt ben geldim hepimizin asilamasi hayirli olsun
Ben daha asılamamı olmadimPazartesı canım senın ne zaman
Ben daha asılamamı olmadim
Sanırım ct ya da pazar olurum
Senin az kalmıs:)