- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Amin insallah size de nasip etsinMerhabalar benim de doktorum kesin konuşmadı ama yapicak galiba.bende pko var inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah size de nasip etsinMerhabalar benim de doktorum kesin konuşmadı ama yapicak galiba.bende pko var inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayır 1 kere temmuzda oldum aşılma sadeceİkinciyi mi oldun sen?
Anladım canımHayır 1 kere temmuzda oldum aşılma sadece
benim de 15 eylül:)Ahhh ben varim ilk asilamam temmuzdaydi iptal edildi bat 16eylul sonrasinda tekrar denicez
ilk aşılama sonucu mu?enim aşılama sonucu negatif oldu.. zor oldu toparlanmam ama şimdi biraz daha iyi olmaya calısıorum
Benim de 15 eylül:)benim de 15 eylül:)
ilk aşılama mı olacak sizin?Benim de 15 eylül:)
İnşallah olur ya,ilk kez mi yaptıracaksın?Benim de 15 eylül:)
İlk oldu,ama galiba çok fazla aşılamadan mutlu sonuç alan yokmuşilk aşılama mı olacak sizin?
hadi bakalım hayırlısı
benım temmuzda bir olumsuz var
evet malesef öyleİlk oldu,ama galiba çok fazla aşılamadan mutlu sonuç alan yokmuşTabi herseyin hayırlısıda
3 bitti,ama problem yok,2 sene olmayınca bide aşılama deneyelim dedik.evet malesef öyle
ama umutsuz olma belkı senın tutar
sizde sıkıntı ne
kaç senelik evlısınız?
Hım bizim de 3 bitti3 bitti,ama problem yok,2 sene olmayınca bide aşılama deneyelim dedik.
o zaman aynı zamanlarda olacak bizimİlk olacak evet
Aslında geçen ay yapılacaktı araya bayram tatili girdi
Hayırlısı olsun
İnşallah ikimiz birden gülerizo zaman aynı zamanlarda olacak bizim