Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Amin canım hepimizin idrara güvenmeyip kan verdim sonuç bekliyorum....
Sen ne durumdasın
hayırlı haberlerini alalım inşallah
nerde yaptırdın aşılamayı 2017 eylül tüp bebek sayfasında bir arkadaş mersin tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmış bir araştır istersen ve hamile şimdi maşallah

ben tüp bebek sürecindeyim canım yumurtalar toplandı donduruldu 3 embriyo
şimdi önümde bir miyon operasyonu var rahim hazır olduğunda transfer olacak ocak ayı gibi

hayırlı haberlerini alalım inşallah
nerde yaptırdın aşılamayı 2017 eylül tüp bebek sayfasında bir arkadaş mersin tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmış bir araştır istersen ve hamile şimdi maşallah

ben tüp bebek sürecindeyim canım yumurtalar toplandı donduruldu 3 embriyo
şimdi önümde bir miyon operasyonu var rahim hazır olduğunda transfer olacak ocak ayı gibi
Mersin unv. Yaptırdım bende zamanında çok aradım ünv yaptıran olumlu sonuç alan var mı diye topige bir bakayım tüp te nasılmış burası.....
Miyomu aldırmak ile doğru karar vermişsin bazı drler almıyor tutunmayı engelliyor .. senden de güzel haberler alırız umarım.. sen nerde yaptırdın

Mersin unv. Yaptırdım bende zamanında çok aradım ünv yaptıran olumlu sonuç alan var mı diye topige bir bakayım tüp te nasılmış burası.....
Miyomu aldırmak ile doğru karar vermişsin bazı drler almıyor tutunmayı engelliyor .. senden de güzel haberler alırız umarım.. sen nerde yaptırdın
canım ilk sayfada yazıyor kimin nerde yaptırdığı ordan bakabilirsin hangi arkadaş olduğuna
ben istanbul bahçeci fulyada tedavi görüyorum miyon benim gebeliği etkiliyor canım

Evet az kaldı ama sabırsızlanıyorum . 14.gün 8 Ekim pazara denk geliyor. Ama işte meraktan 2 gün erken yapmak istiyorum
yok sen pz gunu kan ver bence
erken yaparsan dogru sonuc alamayabılırsın
oyle olsa 12 gun sonra derlerdı:)

hadi beeee:)))))))))))))))))
ayyyyy ciddi misin çok sevindim
valla yemin ederim tüylerim diken diken oldu:)
neler hıssedıyorsun:)
Bildirimler karıştı yeni gördüm
Valla bende inanamıyorum halen rabbime şükür bu mutluluğu yaşattı bana

Ins sira bize geliyordur hadi hayirli olsun
Insallah canım dualarım sizinle

Hadi gözün aydın darısı bize artık :KK9:
Amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız

Bildirimler karıştı yeni gördüm
Valla bende inanamıyorum halen rabbime şükür bu mutluluğu yaşattı bana

Insallah canım dualarım sizinle

Amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız
Eşin ne tepki verdi:)