canım ya inşallah güzel haberler vereceğiz...
sanada iyi yolculuklar sağlıcakla git gel inşallah.... hem biraz kafanı da dağıtmış olursun güzel duygular yüklenir gelirsin.......
bende puregon kullandım hatırlarsan aşılamam iptal olmuştu o dediğin değer yüzünden yani östrojen e2 deikleri şey benim 3141 falandı 2500 ü geçerse ohss (hiperstimilasyon) oluyormuş 3000 e kadar tolere edilme durumu varmış ama tüp bebekte sınır 4500 falanmış ben seni önceden bilgilendireyim ..... valla bizimde olmazsa aşılama ile falan uğraşmadan geçmeyi düşünüyoruz zaten benimkiler puregonla büyüyor bir sürü harcama yapıyoruz klomenle büyütenlere göre eeeeee ne diye boş yere harcama yapayım o bir tarafa ne diye o kadar iğne olup hormon alayım diyorum....
burpum ya aslında dediğin doğru zırıl zırıl bir velet uykusuz geceler için bu uğraşlar ama istiyoruz işte... bende bazen diyorum çok büyük konuştum zamanında allah o yüzden vermiyor diye düşünüyorum ....... arkadaşlar ilk evlendiğim zamanlar e hadi artık diyorlardı ben ve özgürlükcü ruhum ise aman boşverin olmazsa olmasın hiç önemli değil sanki ben çocuk için mi evlendim diyordum şimdi ise bu lafların cezasını çekiyorum... ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük söz söyleme al işte özlem bu da sana ders olsun:)
canım ya bu arada dün akşam çok rahatsızlandım acile gittim ateşim vardı düşüremedik bir türlü dr da hamilelik durumu olabilir diye hangi ilacı vereceğini şaşırdı:) allahtan şimdi iyiyim biraz... mide bulantısı vb herşey mevcuttu çok üşüdüm ateşten ötürü... dr la olabilir diye konuşurken bile çok heyecanlandım ve mutlu oldum birde gerçekleşse havalara uçarım valla........