kızlar özel tüp bebek merkezi araştırıcam demiştim ya nette baya dolaştım bir kaç yere tel açtım aklıma yatan ve iyi olduğunu daha öncede duyduğum yere dayanamadım gittim ön görüşme için...bu görüşme bile moralimi yerine getirdi yaşadığım sıkıntılar uçtu gitti çok iyi karşılandım ve açıklamalar içimi çok rahatlattı..ama kafam yinede karıştı raporda olsa çıkan maliyetle özelde çıkan maliyet arasında 1500 lira var bende karar verdim şubatı beklemiycem raporsuz özel yaptırıcam..birde üniversitede anestezi olmadan yumurta toplama yapılıyormuş ve ekstra olarak da yumurta toplama esnasında lazer işlemi yapıp gebelik şansını arttırıyorlarmış aralıkta adet olunca gidicem hormon tahlilleri yapıp muayene edip doğum kont.ilacı verecekler..ocak ayında da iğneler başlıycam eşim zaten gelmiş olucak..yalnız kafama takılan ilk defa duydum yumurta toplama sırasında gebelik şansını arttırmak için lazerli işlem yapılıyormuş anestezi altında zaten bu yapılan işlem gebelik şansını arttırıyormuş bunu istersen yapıyorlarmış istersen yapmıyorlarmış ücreti ayrı tabi
burpcum sana böyle bir işlem yapacaklar mı?
birde tüp bebek raporu için eşlerden birinde sorun olması gerekiyormuş ya eylülden sonra bir değişiklik yapılmış şimdi benim tüplerim açık sorun yok eşiminde sperm sayısı 5 milyonun üstündeyse evli çiftlerin tüp bebek tedavisi için 5 yıl bekleme şartı gelmiş..ha dediğim sorunlardan birisi var o zaman yine evlilik şartı 3 yıl tabi ..bunuda yeni öğrenmiş oldum kızlar..yani ben istesemde şubatta yılım dolunca rapor çıkartamıycam ve bekliycem ama 2 ameliyat geçirdim yumurtalıklarım zarar gördü bunu düşünen yok ..eşiminde 20 milyon üstü olduğu için onda da sorun yok göründüğü için rapor çıkamıyor..eşimle konuşamadım daha ama en doğrusu bu gibi görünüyor..bugünde doğum kont hapına başladım 2 ay üst üste kullan daha iyi olur dedi doktor zaten tüp bebek öncesi de kullanıcaktım.. ne bileyim rapor çok anlamsız geldi burpcum sen raporsuz yaptırıyorsun değil mi? sana ne kadar hesap çıkardılar?
burpcum sana böyle bir işlem yapacaklar mı?
birde tüp bebek raporu için eşlerden birinde sorun olması gerekiyormuş ya eylülden sonra bir değişiklik yapılmış şimdi benim tüplerim açık sorun yok eşiminde sperm sayısı 5 milyonun üstündeyse evli çiftlerin tüp bebek tedavisi için 5 yıl bekleme şartı gelmiş..ha dediğim sorunlardan birisi var o zaman yine evlilik şartı 3 yıl tabi ..bunuda yeni öğrenmiş oldum kızlar..yani ben istesemde şubatta yılım dolunca rapor çıkartamıycam ve bekliycem ama 2 ameliyat geçirdim yumurtalıklarım zarar gördü bunu düşünen yok ..eşiminde 20 milyon üstü olduğu için onda da sorun yok göründüğü için rapor çıkamıyor..eşimle konuşamadım daha ama en doğrusu bu gibi görünüyor..bugünde doğum kont hapına başladım 2 ay üst üste kullan daha iyi olur dedi doktor zaten tüp bebek öncesi de kullanıcaktım.. ne bileyim rapor çok anlamsız geldi burpcum sen raporsuz yaptırıyorsun değil mi? sana ne kadar hesap çıkardılar?