- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
selam sohbet betmek için zamanı lan ve mı yani müsait olan var mı ben tüp bebek konusunda sizlerden bazı bilgileri edinmek istiyorum bu arada iyi bayramlar
canım merak ettiğin spesifik bir şey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
annem grip gibi ama alerjik olabilir demiş doktor.hemen iyileşssin yakınlarım hasta olunca dayanamıyorum ben tabi annem özllikle.
burp cum asılamalarda gonal f kullandım gayet guzelde buyuduler iki kutu var acılmadık onun için sordum.sonuçta cok pahalı ilaçlar sende bilşiyorsun.
niye ılık duş yap dediler anlamadım.ama evet surekli yatma kan dolasımı önemli evin içinde yürümen yeerli.hoplayıp zıplamak yok.
annene geçmiş olun canım doktorda akıllı bir doktormuş felaket tellalı gibi domuz gribi dememiş artık tüm grip vakkalrına öyle diyorlar ya
iki kutu ilacını kullanabiliyorsun tatlım hatta farklı ilaç yazsalar bile kullandırdıklarını gördüm ya tüp bebek tedavisi aşılamaya çok benziyor tekfark fazladan lucrin denen iğneyi koldan yapıyorsunuz birde iğne dozajı çok yüksek fazladan gün aşırı kan veriyorsunuzbirde fazlalık yumurta toplama işlemi var oda anestezi ile sonrasında dinlenme imkanı yaratsan iyi oluyor çünkü kasıklarında rahatsızlık hissedebiliyorsun neyse siz o aşamaya gelince ben önceden söylerim bunları inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız
sıcak duşda rahimdeki embriyo hazretlerini olumsuz etkiliyormuş