• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar.bugün sonuçlarımı gösterdik doktora yeni geldim eve.bayram mayram dinlemedim gittim valla.sonuçlar çok güzelmiş.bir problem yok dedi.
bebğim gayet sağlıklı buyüyomuş teyzeleri.eşim doktora diyoki bakamazmıyız bebeğe,doktorda güldü hergün bebeğemi baklır diyo.eşim elinden gelse bi ultrason alıp evde kendisi bakıcakmış,öyle diyo..bugün 13.haftam doldu.14. haftaya giriyoruz.hergeçen gün dualarınaza DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR...allahy hepimizin tüm isteklerini gönlüne göre versin.allah yardımız olsun...BURPCUM YANINDAYIZ..

canım ya ne güzel inan çok mutlu oluyorum bunları duyunca... inşallah bizede nasip olur...

özlemcim agresif olmuşssun.olma pozitif ol sen.gelmedi mi kırmızıların yawww

semracım oh sonuclar iyiymiş cok sevindim...

senin bu yazıyı yazdığın gün oldu ama normal bir kanama değil kahverengi lekelenme şeklinde :( neden böyle oldu anlamadım...CADIARZU

bol bol yedim içtim dinlendim tatlım kayınvalideler bile ayağımıza geldiler kendileri getirip kendileri yedirdiler üstüne birde ütü yaptırdı eşim kayınvalideye :))) tadını çıkarıyorum sayılı günün :)))) salı günü dersim yok ama çarşamba mutlaka iş başı yapmam lazım müfredatımın gerisinde kalıırım yetiştiremem zaten vize notlarını vermem lazım ama genede koşturmamaya çalışırım arabayla gider gelirim bizim iş yerinin orada otopark ücretleri evlat acısı gibi ama evlat özlemi için kıyacağız paraya :)))) Ama genede ümidim okadar azki 3 hücreli zigotumun tutunması mucize :gitme: mucize bekliyoruz bizde
sen nasılsın tatlım bebişimize ilk bayramını güzel geçirtiyormusun annesi opuyorumnanaktan ?

fıstığım herşey inşallah çok güzel olacak....:Saruboceq:

burpum ya herşey yoluna girecek bak o minik mucize nelere göğüs gerdi inşallah şimdi orayı işgal edecek ve yerleşecek ... seninki de bizim minik savaşçımız işte....

ya kızlar benim kanamam hiç normal gibi gelmedi bana çünkü kahverengi lekelenme gibi oldu zorla olduğu belliydi yani:) sorun olur mu acaba ya... birde büyük bir ihtimalle cuma günü hsg yapılacak çok korkuyorum ya anestezi olmadan yapılırsa çok mu acı oluyor aşılamadan ne farkı var ne olur yardımcı olun:((((

Kızlar herkese slm,öslemcim hoşgeldin.Burp,bebing,semra ve deniz hepinizi ayrı ayrı slmlıyorum.Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.Güzelce dinlendik ama yarın iş varrr:(Neyse sağlıklı olalımda iş varsın olsun.

tuanay nereye gitmişti okurken yok diye yazdığınızı gördüm uğramadı mı hiç? ne olduki acaba ...

Kızlar herkese slm,öslemcim hoşgeldin.Burp,bebing,semra ve deniz hepinizi ayrı ayrı slmlıyorum.Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.Güzelce dinlendik ama yarın iş varrr:(Neyse sağlıklı olalımda iş varsın olsun.

aaaaaaa bende tam seni soran bir mesaj yazmıştım sen benden önce davranmışsın:) gezdim tozdum valla iyi geldi.... evet ya yarın iş var dimi? sağlık herşeyin başı tabi de tatil olsa ben çok daha sağlıklı oluyorum bak valla inan... valla ya ...:)

ya kızlar benim kanamam hiç normal gibi gelmedi bana çünkü kahverengi lekelenme gibi oldu zorla olduğu belliydi yani:) sorun olur mu acaba ya... birde büyük bir ihtimalle cuma günü hsg yapılacak çok korkuyorum ya anestezi olmadan yapılırsa çok mu acı oluyor aşılamadan ne farkı var ne olur yardımcı olun:((((
Cnm benim,benim de bu ay ilk iki gün kahvelenme oldu sonra söküldü.Cuma günü hsg çekilecekse,sen ne olur ne olmaz önce bir ultrasonla baktır.Geç döllenme olmuştur,hamile falansındır,(İNŞALLAH)Rahim filmine gelince,o kadar da abartılacak bir işlem değil.Ben yarım saat önce voltaren fitil kullandım.Vajen bölgesine yakın olduğu için ağrı duymanı engelliyor,daha etkili.Doktorumun tavsiyesidir.Biraz ilaç dağılırken hafif bir ağrı hissediyorsun.Çok değil ama.Adetleri ağrılı geçen biri olarak ben,sinek ısırğı gibi birsey diyebilirim.Anesteziye bence gerek yok.Boşuna canını hiç sıkma.Benim kabusum olmuştu ama değmezmiş.Gerçekten rahat ol,endişe etme.Bana hak vereceksin.

Cnm benim,benim de bu ay ilk iki gün kahvelenme oldu sonra söküldü.Cuma günü hsg çekilecekse,sen ne olur ne olmaz önce bir ultrasonla baktır.Geç döllenme olmuştur,hamile falansındır,(İNŞALLAH)Rahim filmine gelince,o kadar da abartılacak bir işlem değil.Ben yarım saat önce voltaren fitil kullandım.Vajen bölgesine yakın olduğu için ağrı duymanı engelliyor,daha etkili.Doktorumun tavsiyesidir.Biraz ilaç dağılırken hafif bir ağrı hissediyorsun.Çok değil ama.Adetleri ağrılı geçen biri olarak ben,sinek ısırğı gibi birsey diyebilirim.Anesteziye bence gerek yok.Boşuna canını hiç sıkma.Benim kabusum olmuştu ama değmezmiş.Gerçekten rahat ol,endişe etme.Bana hak vereceksin.

canım ya kan testi yaptırdım yok çıktı :( ve sökülme falan olmadan bitti gibi... cuma diye ben diyorum çünkü 8. günüm o gün... aşılamadan farkı var mı işlemde... anladığım kadarıyla bu sıvı sanırım can yakan kısmı doğru mu? işlem aşılamadaki gibi yapılıp bu sıvı mı enjekte ediliyor? ay çok soru sordum sanırım yine:):bbo:

burpcum senin yazdıklarını okuyunca gülüyorum,hep doğrulaı söylüyosun.senin sevgili zigotuna gelince...seninki çok nazlı ama dünyaya gelmesinin zamanı var,bunun haberini bu ay hep birlikde alıcaz,sakın kötü düşünme.olumlu bak olumlu olsun.temizlik konusundada elinden geldiğnce yat napalım böyle zamanlarda senin dediğin gibi evlerimizi bok götürsünlaelaelaelaelaeçok önemseme yani 8 aralığı bekle...aaa az kaldı valla.:emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

ya gerçekten çok nazlı bu bebişlerimiz yaa temizliğide eşime yaptırıyorum vallaha çünkü yapmazsa çenem durmuyor yapmayacaksan yapayım yani falan diyorum oda korkudan yapıyor vallaha:))))) ama tabiki onun yaptığı temizlik işte allah kabul etsin :))))

burp cum gezmeklere mi gittin bugun yoksun.....

valla bi haftan kaldı...inşallah guzel haber alıcaz..

semracım biz öyle takılıyoruz bu aralar

hiiiç evden çıkmadık sinema partisi yaptık bir filim üzeri bir tanedaha derken bir baktık akşam olmuş :))) 8aralık yaklaştıkça benimde umutlaım azalıyor malesef :(

evet canım dinlendim yarın yeni bir hafta ama artık işe gtmeye zorlanıyorum.sömestr tatiline kadar gidicem ondan sonra evdeyim.bizim iş çok yorucu hep ayaktayım evdede her iş bana bakıyor.artık ocakdan sonra gitmicem işe valla..

eğer imkanın varsa mutlaka yapmalısın tatlım valla bukadar zor elde ettik bebişleri hamilelikte riske girmemek lazım işleride dediğin gibi bırak dağınık kalsın pratik yemekler yemeye çalışın her zaman olmasada mesela bir geceyi ton balıklı sandviçle geçiştirin

burpum ya herşey yoluna girecek bak o minik mucize nelere göğüs gerdi inşallah şimdi orayı işgal edecek ve yerleşecek ... seninki de bizim minik savaşçımız işte....

yaa evet özlemim ne kadar ümitsizliğ düşsemde o minik zigotun her seferinde bizi şaşırtması acaba dedirtiyor bana

canım benim kullandığımız ilaçların etkisindendir hele benim kullandıklarım spiralidir ertesi gün hapıdır bu yüzden sadece bir gün kahverengi kanama gördüm başkada görmedim o yüzden adet tarihimi kaçıracaktım nerdeyse bu ay daha sökülmedim diye beklliyordum doktor biz başlayalım tedaviye dedi iyikide başlamışız başkada olmadım zaten
rahim filmini ben genel anestezi altında 2007'de yaptırmıştım tatlım o yüzden hiç bir şey hissetmemiştim ama duyduğum kadarı ile tüpleri kapalı olanlar ağrı çekiyormuş senin eminim açık tatlım hamile kalabildiğine göre ama eğer imkanın varsa hiç strese girme diyeceğim ama okadar paralar harcıyoruz ki tedaviler için imkanlarda bir yere kadar . Benim çektirdiğim yerde 350 normal anestezili 500 dü ama sen belki daha az fark olan bir yerbulursun tatlım birkaç yeri ara hatta pazarlık yap.

canım benim sanada selam

hoşgeldiniz kızlar.geçmiş bayramınız kutlu olsun.dinlendiniz enerjileri depoladınız....
bomba gibiyiz diy mi...
simdi öncelikle özlemcim ben tuanaya katılmıyorum cünkü benim rahim filmim bayagı acımıştı.aşılama onun yanında daha az acı veren bişey.ilaçı zerkederlerken karnında bir basınç oluyor sanki patlıcak gibi ve o sırada acı duyuyorsun yanma ağrı karışık bişiy.ama 5 dk sürüyor.benim kanallarım acık cıktı yinede acıdı sonra azalıp gidiyor.anestezi olmadanda bi insannın dayanabilecegi bişey.sadece bilmediğin için kafanda büyütüyorsun bu durumu.

burp cum lütfen gun azaldıkça umutların artsın niye olmasın ki..olucak diye enerji yayalım lütfen.....
hangi filmleri izledin..... anlat baakalım..

tuanaycım sen nerlerdeydin bayramda....

semracım sen ne iş yapıyorsun?
valla surekli ayakta olmak zor beişle sana.bir an önce ya iş yükünü hafiflet yada bırak canım.
bol bol dinlenmen lazım senin...
bel ağrının nedeni hem bebeğin büyümesi hemde sürekli ayakta durmandandır..ağırlık merkezin değişiyor sonucta

özlemcim cok sevindim regl olmana bi doktoruna sor bakalım normal mi diye...
bence normaldir....
rahim filminden de korkma herkes yaptırıyor sende yaptırabilirsin...

burpcum gün yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum valla... inşallah güzel bir haber daha alacağız sende sıkma tatlı canını....
bu ilaçlar ne yapıyorlar anlamadım herşeyi mahvettiler ya... benimde 4 gün sürdü ama diyorum ya kahverengi lekelenme tarzında inşallah sorun yoktur....
rahim filmi burada o kadar pahalı değil 90 tl anestezi ile 150 tl imiş ama ben hala karar veremedim:( dr lar nedense pek anestezi taraftarı değiller... aşılamada da istemiştim dr çok kısa değmez demişti ama canım çok yanmıştı o nedenle bu kez düşünüyorum gibi...

bebing canım teşekkür ederim... senin aşılama da acımış mıydı? benim çok canım yanmıştı... şimdi de öyle olacak gibi geliyor... işlem aşılamaaki gibi değil mi ? evet herkes yaptırıyor ama işte ne bileyim söz konusu BEN olunca herşey değişiyor malesef..........

semracım sen ne iş yapıyorsun?
valla surekli ayakta olmak zor beişle sana.bir an önce ya iş yükünü hafiflet yada bırak canım.
bol bol dinlenmen lazım senin...
bel ağrının nedeni hem bebeğin büyümesi hemde sürekli ayakta durmandandır..ağırlık merkezin değişiyor sonucta

canım ben eşimle birlikde okul kantini işletiyorum.okulumuz çok kalabalık,haliyle işlerde yoğun oluyor.bisürü çocukla uğraşıyorum.yani hem beden hem beyin yorgunluğu...az önce eşim eleman buldum artık çalışma istersen dedi ama onada kıyamıyorum,kredi borçlarımız falan var en azından 15 tatile kadar idare ederim dedim.canım eleman çok para istiyor bunun sigortası,yolu,yemeği derken en az 2bin lira..bide bizim işlerde herkese güven olmuyor,sıcak para dönüyor sürekli,15 tatilden sonra mecburen çalışmıcam ama o zmana kadar idare etmeliyim.dinlenmeye çalışıyorum,eşimde yardımcı oluyor,bikaç eleman var ama ben işin başında olmadığımda çok sallarlar.bel ağrım için en sonunda doktoru aradım bugün normalmiş dedi,sıcak duş al dedi sanki biraz daha iyiym,dün gece hiç uyumadım ya felaket bişey..sen neler yaptın?

canım selam sanada.nasılsın görüşmeyeli?neler yaptın bayramda?

Back
X