ben evlendiğim günden beri regl ile ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım genç kızlığımda hiç bir sorun yaşamamama rağmen evlenir evvlenmez ara kanamalarım oldu. Osıra çocuk düşünmüyordum regl oluyordum 7 gün sonra bir 7 gün temiz geziyordum sonra kahverengi kanamalar başlıyordu 15 gün boyunca sonra gene regl oluyordum tabi bunun için en tuzlu doktorlara gittim her hafta birinin tavsiyesiyle bir başka doktora gidiyordum ve bana tek söyledikleri şey çocuk yap rahim kendini yeniler geçerdi. Bende tıbbın bulduğu tek çözüm çocuk yapmı demekmi diye sinirlenerek bir başka doktora gidiyordum bu böyle 4 sene geçti 4 sene sonunda histereskobi yapıldı bu problemden kurtuldum ( son bir kaç aydır adetöncesi 5-6 gün önceden kahverengi ile yeniden başlıyor sanırım.) 3 yıldır da deniyoruz bana ilk dediklerinde dinleseydim ve tedaviye ozaman başlasaydım şimdi ikinci çocuk için uğraşıyor olurdum . Osıralar çalıştığım üniversitenin dekanı çocuk yapmayı yasaklamıştı doktorayı bitirmeden kimse çocukyapmayacak demişti insan ister istemez etkileniyor ve ben gerçekten etkilenmiştim ve ertelenmiştim. Tahmin edeceğiniz gibi o dekanın çocuğu yok şimdi allahından bulsun suya muhtaç yanlız ölür inşallah. Nasıl böyle bir vebale girer insan anlamışta değilim. Bu arada iyiliğimizi düşündüğünden de değildi bir kız evlendi diye hasetinden kovmuştu kızı işten öyle bir manyaktı yani. Bak sen ne sordun ben neler anlattım hem hormon tahlilinde FSH değerinde çıkıyor hemde adetli iken ultrasonla görebiliyorlar tatlım.