O
ozlem5723
Ziyaretçi
BRUP INANILMAZ SINIRLENDIM BU YASADIKLARINA AMA DAVA ACABILIRSIN!!!! Bu inanilmaz kocaman bir hata!!! yani bunu nasil yaparlar yaaaa nasil bukadar hayati onemli birseyi atlarlar???
bunca emek ilac paralarini herseyini odet onlara ve senden bir kurus dahi talep etmesinler.. hatta ir sonraki asilamani bile odetebilirsin onlara.. saka yapmiyorum gercekten bunlari soyle o hata yapan kisilere!!!
canım onlarda farkında ve razılar ama benim çok berbat bir karekterim var ve fırsatçılık yapmak istemiyorum malesef hele böyle önemli bir olay için kadın gerçekten çok üzgündü ve bütün bunları zaten teklif etti ama bu yapılan hatayı değiştirmiyor benim için şimdi benim için devlet hastanesinde rapor çıkartacaklar gelecek ay tüp bebek deneyeceğim ama ben zaten haziran ayına kadar hiç bir işlem yaptırmayı düşünmüyordum bu ay tutarsa tutar tutmazsa okullar kapanınca tüp bebek yaptıracaktım.Ben gelecek ay işim gereği tüp bebek yaptıramamki onlar benim haklarımdan birini elimden aldılar resmen. Bu trafik kazası gibi birşey resmen çarparlar bir uzvunu kaybedersin ve bunu hiç bir şey yerine getiremez.
iyilikten maraz doğar derler bizde bence yaptıklarını yanlarına bırakma.... ya da tüp bebek masraflarını o hastane üstlensin yaptıkları hatayı öyle bari düzeltsinler yok yapmazlarsa mahkemeye kadar git kimsenin hayatınla oynamasına izin verme... iyiki dikkat etmişsin ya hamile kalsaydın allah korusun ....çok büyük geçmiş olsun.....![]()