Merhabalar, Burp senin adina gercek cok cok cok uzuldum esimle okuduk gercekten sok olduk. Buyuk gecmis olsun.
Benim asilamam eylul ayinda olmustu ve ilk asilamamdi. Beni hazirlanmam icin odaya aldilar. Beklerken bir ailenin daha bekledigini gormustum. Ilk diger bayani aldilar hemen arkasindan diger odayada beni aldilar. Hazirlanirken hemsireye dedim ki; sanirim diger ailede ayni islem icin burada, fakat birsey soracagim, yanlislikla diger beyinkini bana enjekte etmezsiniz degilmi, diye soru sordum...Hemsire bozuldu ve tabii ki hayir dedi. Dedim kusura bakmayin ama hem heyecanliyim hemde ne olur ne olmaz....Hemsire dediki, zaten birlikte esinizin ismine bakacagiz. Tamam dedim. Kisa sura sonra hemsire geldi ve spermlerin bulundugu seyi yaklastirdi ve bakin dedi esinizin adi degilmi...Evet dedim tesekkur ettim.
Aslinda bunu soylerken, yani oteki kisinin spermleri falan..utandim ama, hayat benim hayatim, vucuut benim vucuudum, yinede soyledim. Esim hatta bana guldu, gercekten boyle mi dedin diye...Simdi Burp'un yazdiklarini okuyunca hicte sacma olmadigini gorduk.
Bu doktorlarin yaptisi islemler cok onemli ve cok dikkatli yapilmasi gereken seyler. Bu hatayi yapan kadin doktorun bana tazminat davasi acin gibi laflar etmesi bana acikcasi cok dogru gelmedi. Simdi ne sekilde soyledigini ancak Burp bilir fakat, bana gore bir doktor kendisini, boyle bir hatadan sonra, hastanenin yonetim kuruluna ya da sorumlusuna, bu hatasini anlatmasi gerektir. Bir hastaya beni sikayet et bana karsi soyle yap demek bana gore marifet degildir. Bu benim sahsi fikrim, tabii ki Burp ne yasadi neden boyle bir karar aldi sadece kendisini baglayan bir konu. Ama bana gore yapilan hata cok buyuk ve sadece pismanlikla gececek bir olay degil. Sonucta doktorda insan ve insanlar hatalar yapabilir, demiyorum ki bu doktor isinden olsun, doktorluk meslegini asla yapmasin ama hastane olarak hastasina karsi bir bedelin, ne sekilde olursa olsun odenmesi gerektigini dusunuyorum. Zaten burp bazi masraflarin karsilanabilecegini yazmisti yanilmiyorsam.
Bence elimizden geldigi kadar islemlerin takibini bizlerde iyi yapalim. Bazi sorulari sormaktan korkmayalim ve herseyi geldigi gibi kabul etmeyelim.
Herkese iyi aksamlar dilerim...