kızlar size bişey anlatayım moral olsun benim teyzemin kızı da pkolu bizim ailede var çoğunlukta kuzenlerde.hormon ve usg de pkolu olduğunu öğreniyo.sonra sıra rahim filmine geliyo bi çekiyolar tıkalı hem de çok kapalı denilcek kadar.sonra laparoskopi oluyo tüplerini açıyolar sonra adetini kan sulandırı ilaç ve vitaminle düzene sokuyolar.bi de glukofen veriyolar.sonra 3 defa aşılama yapıyolar puregon iğneyle büyütüyolar.ama aşılamalar tutmuyo.dr u dio 2 ay bi bekleyelim bakalım adetin gerçekten düzene mi girdi yoksa iğneler mi adet gördürüyo dio.2 ay düzenli adet görüyo sonra 3.ay adet tarihinden 5 gün geçiyo tamda ramazan ayında arefe günü temizlik yapacakmış koltuk falan kaldırıp temizlicekmiş.evde test varmış ya demiş gel ne de olsa evde var boş yere ağır kaldırma o kadar emek verdin dio.ama yok düşüncesiyle testi yapıyo ve pozitif meğersem oğluşuymuş.şimdi bebek doğdu 2,5 aylık çok mutlu.bana hep der moralini yüksek tut oluyo bende senin gibi umutsuzdum hele tüplerin kapalı olduğunu öğrenince dio...işte böyle gerçekler elbet bir gün bizimde olacak ama allah tüp bebeğe gitmeden nasip etsin.çünkü uğraştırıcı masrflı ve biraz can yakıcı bi olay...allah hepimize nasip etsin...