Selam Arkadaşlar,
Ben ikinci aşılamaya start verdim geçen hafta. Biraz da hem sizlere moral olayım, hem de sizlerden moral kazanayım diye yazıyorum. Aşılamaya pek şans tanınmıyor ancak benim ilk aşılamam tutmuştu. İçinizi ferah tutun o yüzden. Ancak maalesef bebeğimi daha sonra kaybettim. İki ay dinlendim ve bu ay tekrar aşılamaya başladım. İstatistiklere pek bakmayın derim; %15 ihtimalli birşeyin ilkinde olma ihtimali çok düşüktü ancak bende oldu ve eminim benim yaşım hepinizden daha fazla. Şimdi bir mucizeyi daha yakalamaya çalışıyorum; aşılaması tutan birinin bir aşılaması daha tutar mı? İnşallah bunun cevabını da olumlu olarak yazmak nasip olur.
Boncuk'çum, bol şanslar. İnşallah bu sefer olacak. Dualarımdasın.
Keje'cim, aşılamadan sonra aynı regil olacakmışsın gibi ağrın olabilir. Benimki öyle olmuş, hatta moral bozmuştum olmadı bak karnım ağrıyor diye. Bir de aşılamadan 8 gün sonra fortel idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Yani çok emindim regil olacağımdan. O yüzden günüm geçene kadar test filan yapmadım ben. Bende regilden birkaç gün önce lekelenme başlardı, aşılama sonrası yaşadığım tek fark bu lekelenmelerin olmamasıydı. Onun dışında tüm belirtiler geçmiş ola, bu aşılama tutmadı diyordu. O yüzden çok büyük bir sürpriz olmuştu. İnşallah bu güzel sürprizi tekrar yaşarım, sizler de yaşarsınız ve Allah'ın izniyle tamamına erer, sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız.
Benim yarın kontrolüm var ve sanırım cuma günü de aşılamam (bu arada yumurtalar azıp kendiliğinden çatlamadılarsa tabii). Herkese bol şanslar, dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.