Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim bugün 7.gün çok ağrım var ya ağrıda değil sanki kasıklarım yanıyor yani nasıl anlatsam ağrı gibi değil farklı birşey sanki içim acıyor off işte yani bilmiyorum iyiye mi delalet kötüye mi...
kızlar merhaba.
vala inşallah pıtır pıtır hamilelik haberlerini bekliyoruz artık. zaman geçtikçe sonuçları göreceğiz hayırlısıyla.
kızlar hormon aldığımız için böyle ağlamak zırlamak gibi şeyler çok normal. sakin olmaya çalışalım. ben de inanılmaz ağlak oluyorum son aylarda.
bu arada benim 9. iğnem vuruldu bugün.
11. günümdeyim.
rahim duvarı 10 küsür mm. iki tane yumurta var, 18-19 mm.
yarın çatlatma iğnesi, cumartesi aşılama inşallah.
ha, kafaya takıyor muyum, olacak mı diye? yooo, alakası yok :sm_cool:
çatlıyorum meraktan bu ay olacak mı diye, çaktırmayın :)
ama biraz vurdum duymaz olmak gerek, olursa olur, olmazsa ilerde zaten olur. sağlıklı olsunlar da..
kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur
evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum
kızlar benim bugün 7.gün çok ağrım var ya ağrıda değil sanki kasıklarım yanıyor yani nasıl anlatsam ağrı gibi değil farklı birşey sanki içim acıyor off işte yani bilmiyorum iyiye mi delalet kötüye mi...
kızlar merhaba.
vala inşallah pıtır pıtır hamilelik haberlerini bekliyoruz artık. zaman geçtikçe sonuçları göreceğiz hayırlısıyla.
kızlar hormon aldığımız için böyle ağlamak zırlamak gibi şeyler çok normal. sakin olmaya çalışalım. ben de inanılmaz ağlak oluyorum son aylarda.
bu arada benim 9. iğnem vuruldu bugün.
11. günümdeyim.
rahim duvarı 10 küsür mm. iki tane yumurta var, 18-19 mm.
yarın çatlatma iğnesi, cumartesi aşılama inşallah.
ha, kafaya takıyor muyum, olacak mı diye? yooo, alakası yok :sm_cool:
çatlıyorum meraktan bu ay olacak mı diye, çaktırmayın :)
ama biraz vurdum duymaz olmak gerek, olursa olur, olmazsa ilerde zaten olur. sağlıklı olsunlar da..
oy oy oy canımcım gelmiş;hoşgelmiiiişşşhihoyyytnasıldı bakalım tatil?
Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
kızlar yarın randevu aldım aşılama tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla çok heyecanlıyım saat 11de gidicez bakalım herşey yolundamı bana dua edin nolur
kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..
hoşbulduk canım ya tatil olur da güzel olmaz mı ama çok gezdik bütün gün yürüdük nerdeyse dr da gün aşırı birlikte olun demişti zorla yorgun argın birlikte olduk tutar mı artık bilemiyorum şansımıza olursa da gezmeyi seven bir bebek olur herhalde
canım sana hiç yakıştıramadım böyle olumsuz olmayı sen değil miydin bize her zaman moral veren olumlu olalım ki herşey güzel olsun benim de 2 yumurtam oldu hatta bu ay aşılama bile olamadı bayrama denk geldiği için hatta güzel olan yumurtam sağda ve benim sağ tüpüm rahim filminde tıkalı gibi görünüyor fakat dr olumsuz düşünmememi bu şekilde de hamile kalınabileceğini söyleyip beni rahatlattı zaten topu topu tek bir yumurtaya ihtiyacımız var olucaksa bir şekilde olucak onun için kasmaya gerek yok o gün aşılama olsan bile maksimum 1 saat yatırıyorlar sonra istediğin yere gidebilirsin rahat ol ki rahat rahat gelsin bebiş![]()
hayırlısı olsun canım herşey güzel olucak dualarımız seninle :1hug:
canım nasılsın görüşmeyeli aldığın hormon ilaçları yüzünden hassas olmuşsun normaldir ya da inşallah bebiş geliyordur diyelim![]()
Valla canım sana bişey itiraf edeyim;aşılamadan 1 gün sonra bizede beraber olun demişti doktorum ama o günde benim kasık ağrımdan biz hiç beraber olamadık anlayacağın sadece aşılama oldu:) Bu arada duygusallığım bir yandan ağrılarım bir yandan bakalım:sinifsinif:atlatıcam inşallah!sende özlettin valla kendini:1hug:
kızlaar yArDIm !! 3 gündür olur olmadık şeylere ağlıyorum;psikolojimmi bozuldu anlamadım;zırt pırt sulugöz modundayım;napacağımı bilemiyorum..
canım benim aşılama sonrası 7.gününmü?eğer öyleyse aynısını bende yaşıyorum olduğumdan beri ve bugün doktorumu aradım ;çok normal olduğunu söyledi;hormonların iyice dengesinin bozulduğunu normal regl dönemi hormonları gibi olmadığını söyledi
evet aşılama sonrası 7.gün bitti.iyi bari kötü düşünmemek lazım
meraba kızlar.bugün dr a gittim geçen hafta cumartesi bitmişti klomen pazartesi muayene oldum 10mm di bugün 17mm olmuş kan verdim çatlatma iğnesini yarın yaptırıcam.cumartesi günüde aşılamam olacak inş.bu 3. aşılama ve son olur tutar inş.dua edelim birbirimize arkadaşlar.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biraz zor oluyo.
evet canım ameliyattan sonra 4 ay kadar beklemek gerekiyormuş hem belki ameliyattan sonra kendiliğimden hamile kalabilirim çünkü myomdan başka bir sebep bulamadılar o da aradan çıksın istiyorum
seni çok iyi anlıyorum benimde şaılamam bir telaş bir koşuştıurmaca içinde olmuştu eşim göreve gigcek diye iğneden 26 saat sonra yapıldı. hayırlısı neyse o olucak çok da takmamak lazım valla izin imkanın varsa al işi falan düşünme naparlarsa yapsınlar zaman kaybetme canım içini de ferah tut..
hoşbulduk canım ya tatil olur da güzel olmaz mı ama çok gezdik bütün gün yürüdük nerdeyse dr da gün aşırı birlikte olun demişti zorla yorgun argın birlikte olduk tutar mı artık bilemiyorum şansımıza olursa da gezmeyi seven bir bebek olur herhalde
ilk aşılamamda bende tepin tepin gezmiştim tatilde emin ol sağlıklıysa tutunur benimki sağlıklı değildi demek doğal seleksion seninki tutunur inşallah sağlıklıysa neden tutunmasınki güzel haberler alırız hepimiz inşallah
canım sana hiç yakıştıramadım böyle olumsuz olmayı sen değil miydin bize her zaman moral veren olumlu olalım ki herşey güzel olsun benim de 2 yumurtam oldu hatta bu ay aşılama bile olamadı bayrama denk geldiği için hatta güzel olan yumurtam sağda ve benim sağ tüpüm rahim filminde tıkalı gibi görünüyor fakat dr olumsuz düşünmememi bu şekilde de hamile kalınabileceğini söyleyip beni rahatlattı zaten topu topu tek bir yumurtaya ihtiyacımız var olucaksa bir şekilde olucak onun için kasmaya gerek yok o gün aşılama olsan bile maksimum 1 saat yatırıyorlar sonra istediğin yere gidebilirsin rahat ol ki rahat rahat gelsin bebiş![]()
tatlım desteğin için çok teşekkür ederim yerden göğe kadar haklısın hormonlardan diyelim dün bir ara havlu attım ama sizin desteğinizle toparladım serseme dönüyoruz valla bu yaşadıklarımızla allah hepimizin yardımcısı olsun