doktordan geldim şimdi.asistanı baktı kendi tatilde.kist varmış ve pek iyi görünmediğini söyledi.hocayı bekliyelim dedi.ilaçta vermedi.yani bu ay kaldı.beni listeden silin kızlar.sinirlerim bozuldu.şimdi ne olucak ya.ufffff isyan etmek istiyorum bazen......[/QUOTE]
yılmak yok savaşa devam kistte neymiş sen onu ezer geçersin :))) gelecek ay hamilede kalırsın.
Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. İlk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. İşimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. İşimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...
canım hemen hemen her adet döneminde tüm sıkıntılar tepemize biniyor sıkıntı az yada çok hiç farketmiyor ve bizi boğuyor bu birazda hormonlarımızla alakalı heleki görmüş olduğumuz tedaviler iyice oynuyor hormonlarımızla hayat hiç kolay değil iş hayatı hep zordur bende 6 yıl pisikomanyak akademisyenlerle çalıştım ve kurumumu değiştirdim şimdi nispeten daha mutluyum ama zaman geliyor bu iş yerimdede sıkıntılar oluyor sabretmelisin canım hayat inişlerle çıkışlarla dolu ve emin ol bu yaşadıklarını bizim kuşak malesef yaşıyor çünkü ekmek aslanın ağzında değil midesindede değil malesef bağırsaklarında istediğin kadar eğitimli ol istediğin kadar yetenekli ol bizim dönemimizde ve ülkemizde herşey çok zor allah sağlık ve mücadele gücü versin herşeyi atlatmak zorundayız ben bak yanlız değilsin herkezin şu yada bu şekilde sıkıntıları var ve benzer duygular içindeyiz bence biraz daha mücadele et sabret şartlar emin ol farklılaşır
ayın 9 unda aşılama olmuştum 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugünde günüm sağolsun kırmızılar tam gününde geldi umutlarım tükendi .Hiç bir sorun olmamasına rağmen 1.5 senedir olmadı çok kararsızım bundan sonra ne yapayım.Birde özelde yapılan aşılamalar tüp bebegi devlet destekli yapınca geçerli oluyomu bilen varsa yazabilirmi?ara versem mi bu ay yoksa bu ayda bi aşılma dahamı denesem bilemiyorum baya ağır geldi maddi olarak bize 700 lira harcadım kaç ay kaldırabilirim bunu bilmiyorum.....
canım bende iki ay üst üste aşılama yaptırdım raporlu olmasına rağmen ilaçlara ilkinde 530 ikincide 750 verdim maddi manevi çöküyoruz allah sonucu hayırlı kılar inşallah
tabiki sana rapor çıkarttırsın devlet ilaçların yüzde 80 inin karşılar tüp bebeğinde bir kısmını karşılar.inşallah halledersin en kısa zamanda karar verirsiniz
nerde tatlım yaa devlet %30 unu karşıladı bugün ilaçlarımı aldım üstelik heyet raporu ile %30 unu ödedi birde bangır bangır gerilirler devlet
tüp bebek tedavisini karşılıyor diye hikaye hepsi eczanenin dediğine göre onuda kaldıracakmış ilaçları hiç ödemeyecekmiş
burp arkadaşım zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.ama anlayamadığım bişey var eşinin doğum günüymüş birgün önce ve adet olupta hamile olduğunu nasıl öğrendim anlayamadım anlatırsan sevinirim...
düşük yapıyormuşum tatlım 17 ağustosta adet oldum ve kesin hamile olmadığımı ben düşündüm ertesi gün hastanede kan testi yapınca onlar hamile olduğumu ama düşük yapıyor olabilecveğimi söylediler
yeşim canım benimde belli değil ki tam..17 eylülde oldum aşılama bugün 10. gün son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı çoktu şimdi yok.göğüslerim zaten başından beri hiç ağrımadı şişmedi hassaslaşmadı bilmiyorum benim 9. gün kan değerim 7.98...pazartesi bu oran artmazsa hamile değilim kızlar...ama belirtiler herkeste farklı olabiliyor...
test yapmana gelince valla beklesen bir sıkıntı beklemeyip yapsan o ayrı bir sıkıntı çıkmazsa üzülüceksin az da olsa bir ümit olsa (benim gibi)kafayı yiceksin ya çıkmazsa hayal kırıklığı yani iki ucu .... değnek sana kalmış arkadaşım...umarım sende hamilesindir sadece sen ben değil isteyen herkese yarabbim aratmadan versin...
her halukarda hamilesin ve tutmuş olması çok önemli bir şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden değer düşük ama olsun sonuçta hamilesin ya düşük oluyor olsada hamile kalabilmişsin bana doktor öyle demişti çok önemliymiş
allah sağlıklı hamilelik nasıp etsin
kızlar yazdığınız cvplardan dolayı hepinize tşkler aşılamanın 8.günü ve dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti dikkatlice ışıkta bakınca belli oluyodu.inşallah vardır bebişim.herada arkadaşım seninde hayırlı olsun aşılaman inşallah ilk ve son olur...hakkımızda hayırlısı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaaa ne güzel haberler yaaaaaaaaaaa hobareeeeey çoştu sayfa çoştu
merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu
benim 12. günüme kadar hiç kahverengi akıntım olmamıştı ama endişe duyma kötü bir şey değildir.
burpcum canım sanırım senin açtığın başlık herkese uğurlu geldi şu uğurlu ellerinle ekim başlığını da açta oraya geçelim artık..... bana da ekimde uğurlu geliver ne olur.......
canım buradan devam ederiz bende sonucumu ekimde alacağım allahım bu sayfa hepimize güzel haberler aldırsın inşallah acı tatlı paylaşımlarımız oluyor şu an kocam çocuk gibi paçamda valla laptopla ilgileniyorumda onla ilgilenmiyorum diye kızıyor yani siizi kıskanıyor :) düşünün yani öyle bir bağ oluşuyor aramızda sıkıntılarımız okaadar ortakki tam bir terapi oluyor
arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.kist varmış.doğum kontrol hapı verdi yani aşılama bir ay daha ertelendi.
herşeyde hayır vardır sağlık herşeyden önemli tatlım yılmak yok yola devam
kızlar merhaba.bugün aşılama oldum.çok kolay oldu şükür hissetmedim bile.inş hayırlı sonuçlanır ve yüzümüz güler bu ay.bugün aşılama yapılacak bikaç arkadaş vardı sanıyorum nasıl geçti sizlerin.
maşallah maşallah inşallah sonucuda böyle güzel olur
Yeşil'cim,
Hayırlısı olsun canım. Benim bugün olacak aşılamam düne alınmıştı. Arka arkaya gün sayacağız yani. Güzel müjdeler nasip olmuştur bize bu ay umarım.
evet bizde heyecanla bekliyor olacağız güzel haberleri
Bebing, canın sağolsun güzelim. Geç olsun güç olmasın. İnşallah ekim'de güzel haberler verirsin bizlere. Canım iğneyi sormuşsun, inan olsun sormadım. Bari onu bilmeyeyim dedim. Her ne için yapıldıysa, umarım işe yarıyordur.
Haydi kızlar, 2009'u hamile kapatıcağız Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla.
yılbaşında hamile hamile parti yapacağız burada çılgın göbekler partisi :)))))))))