O
ozlem5723
Ziyaretçi
canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
bende bu doktorları anlayamadım gitti aşılamadan sonra 7 yada 10 güne ne gerek var bu yumurta sonuçta 12 yada 24 saate kadar yaşamıyormu sonuçta çatlatma iğnesi oluyorsun yada benimki gibi erkenden çatlıyor ve hala onlar devam diyor ne akla hizmetse.... kadın inşallah doğru bilmi