arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..
denizim ne diyim dumuruz kahrolduk zaten kafayı yemiş vaziyetteyiz şu sayfaya allah bir mucize nasip etsede ekimde hepimizin kucakları dolsa bizde seni umutlandırdıysak ne olur affet bizi
selam kızlar.. bende cuma günü 13. günümde kanda baktırdım.. ve malesef sonuç Yine Negatif.... çok yoruldum.. ben pes ediyorum.... bu ay çok beklemiştim.. pazar günüde regl oldum zaten.. hem onun sıkıntısı hemde yaşadığım negatif sonuçlarla iyice duygusal oldum ve sanırım artık ben bunun için uğraşmıcam.. sizlerden güzel haberler duymak bana sevinç veriyor..
denizcim senin için çok ümitlenmiştim.. ama nasip değilmiş bitanem.. üzme kendini yenisine hazırlan .. ekim savaşcısı olarak güç topla..
kejecim bekle derim ama sakın çok umutlanma.. sonra hayal kırıklığı çok zor geliyor.. rahatsın zaten görüğüm kadarıyla.. ama şuan.. inşallah bu rahatlık umutla ve sevinçle devam eder..
sizlerin hepinizi çok seviyorum.. sanırım ben bu sayfaya uzun bir süre giremem.. sadece hamişlerin haberlerini okurum.. içimde şuan hiç heves yok... yarın kontrole gidip herhangi bir durum varmı, kist oluşmuşmu diye baktırcam.. kist yoksa zaten devam etmicem.. rahat takılmak istiyorum.. her ay bu stresten yoruldum.. pes ediyorum.. ama isyan etmiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşllah.. sağlıcakla kalın ..
yaa hayatta bırakmayız bunu saymıyoruz bir daha dene lütfen araya zaman koyma soğutma direk başla eminim sonuca varacaksın küskünlüğünü anlıyoruz hepimiz yaşadık bunları ama bir şekilde gene cephedeyiz.
beni unutmayın 12 eylül........ilk aşılama 25 eylül......... sonuç başarısız
Hadi oradan ne başarısızı sen elinden geleni yaptın zamanı değilmiş diyelim bu işlemlere karar verip göğüs gerip sonucu beklemek bence en büyük başarıdır. Varmı bizden daha güçlüsü daha babayiğit anne adayları vallla o bir gecede anne olanların alnını karışlarım ben
iddaya giriyorum bir sonraki denemede herkez pozitif hadi varmısınız kızlar öyle üzülüp pes etmek yok
yanlız yavaş yavaş sıyırıyoruz ruh halinde dalgalanmalar saçmalamalar kah duygusal kah güçlü olmalar hormonlardan mı bilmiyorum ama ciddi psikolojik desteğe ihtiyacımız var yada ben kendi hesabımamı konuşayım ama bugün ben bombayım moral olarak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben