• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar benim olmadı . Ekim ayı için direk tüp bebeğe geçmek istedim .doktor bir sefer daha yapalım dedi 2.aşılama için iğneye başladım pazartei kontrolum var .bu ay tekrar aşılama yapılacak

canım çok üzüldün de mi?üzülmemek elde değil.sizde sorun ne hemen tüp bebek kararı almışsın.hayırlısı olsun ne yapalım kaderde ne varsa onu yaşıyoruz üzülme sakın tamam mı tatlım kendine iyi bak.benimde ilk aşılamam tutmadı ara verdim depresyona girdim valla.ağlamaktan geberdim günlerce ama sonuc yinede değişmedi.bende p.tesi gideceğim bakalım ne olacak...öpüyorum seni kib herşeyde bi hayır vardır tatlım

Bebıng nerdes,n tatlım ne oldu aŞılama sonucun merak ettım ınŞallah tutmuŞtur...mutlaka gelıŞmelerı yaz...

kızlar ya ben 7.gün yumurta ölçümünde 1 yumurta varmış ve 10 mm dedi dr. normalmi ya sanki bana küçük gibi geldi

CANIM 7.GÜN 10 MM OLDUĞU GÜZEL.AMA TABİ FAZLA YUMURTA ŞANSI ARTIRIYOR DİYO DOKTORLAR AMA BENİM 3 YUMURTAM VARDI AMA TUTMADI.ALLAH OL DERSE OLUYO YANİ 1 VEYA 5 YUMURTA DEĞİŞTİRMİYO SONUCU.BAK TÜPBEBEĞE BİLE %60 ŞANS VERİYOLAR O DA KESİN DEĞİL.DUA ETMEKTEN BAŞKA Bİ ÇAREMİZ YOK.YANİ TEDBİRİ BİZDEN TAKDİRİ ALLAHTAN MİSALİ.İNŞALLAH BİZİM GÜLMEDİ SENİN OLSUN GÜLER YÜZÜN.GELİŞMELERİ YAZ MUTLAKA...:nazar::Saruboceq:opuyorumnanaktan

ÖZLEMCıM ıNŞALLAH BU DEFA YÜZÜN GÜLER BıTANEM.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN NE OLURSA HAYIRLISI OLSUN ıKıZ VEYA TEK FARKETMEZ.ÖNMELı OLAN BıR TESELLıMıZıN OLMASI...opuyorumnanaktan:emir_bebek::emir_bebek:

aslında sebepsiz bir infertilite değerler normal bir an önc e çocuk olmasınıistedğim için aşılamada zaman kaybet istemedim o yüzden tüp bebekte tedavi regl 1.günü başlamak lazımmış galiba benimde içime sinmedi 2.aşılama olacak.1. seraphone kullandım şimdi Fostimon 75iu iğne yapıyorum birde jel kullananlar var onu neden kullanılıyor dr bana vermedi gerçi herkesin ilaç tedavisi farklı . 1. umutlu değildim ama kan tahlilleri şaşırttığıiçin umutlandım . bende adet düzensizliğide vardı 30-35 günü buluyordu ilk defa 28. günde adet oldum inş bu a düzene girer bazı şeyler daha stresizsiz ve daha rahatım bu ay bakalım hayırlısı

Kızlar ben yeni topik açtım bilgileriniz ve kullandıklarınız varsa eğer aramızda glukofen kullananlar die.desteğini bekliyorum. Burda ayrılacağımı sanmayın sakın...hamile kalsam bile sizlerden ayrılamam.ayrılırsam nankörlük etmiş olurum....görüşmek üzere

aslında sebepsiz bir infertilite değerler normal bir an önc e çocuk olmasınıistedğim için aşılamada zaman kaybet istemedim o yüzden tüp bebekte tedavi regl 1.günü başlamak lazımmış galiba benimde içime sinmedi 2.aşılama olacak.1. seraphone kullandım şimdi Fostimon 75iu iğne yapıyorum birde jel kullananlar var onu neden kullanılıyor dr bana vermedi gerçi herkesin ilaç tedavisi farklı . 1. umutlu değildim ama kan tahlilleri şaşırttığıiçin umutlandım . bende adet düzensizliğide vardı 30-35 günü buluyordu ilk defa 28. günde adet oldum inş bu a düzene girer bazı şeyler daha stresizsiz ve daha rahatım bu ay bakalım hayırlısı

CANIM BU AY BAK İĞNEYLE OLACAKMIŞ.BENCE HEMEN PES ETME SEBEPSİZ SONUÇTA TÜP BEBEK İÇİN ÇOK ERKEN.BENDE BİRAN ÖNCE OLMASINI İSTİYORUM YAŞIM 21/3 YILLIK EVLİYİM VE 7 AYDIR BEBİŞ İSTİYORUM...İLK AŞILAMAM TUTMADI AMA İKİNCİYİ YAPTIRMAYACAĞIM İĞNE TED.+NORMAL İLİŞKİ DENİYCEZ.EŞİM YAPTIRMAK İSTEMİYO.BAHSETTİĞİN JELİ RAHMİ DESTEKLEMEK İÇİN VERİYO DOKTORLAR AŞILAMA YAPILDIKTAN SONRA.AMA BENDE KULLANMADIM...İNŞALLAH HAYIRLISIYLA İYİ SONUÇLAR ALIRSIN CANIM:nazar::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

burp bişey sormak istiyorum bilgin varsa cevaplarsan sevinirim
geçen ay aşılama olmuştum bu ay dr yurtdışına gittiği için ara verdik
geçen ay kullandığım menogon yumurta geliştiricinin etkisi devam ediyormuş
böyle bişey duydum doğru olabilir mi acaba?

Bebİng nerdes,n tatlım ne oldu aŞılama sonucun merak ettİm İnŞallah tutmuŞtur...mutlaka gelİŞmelerİ yaz...

canım sen bein karıştırdın heralde ben doğum kontrol hapı içiyorum ne aşılaması.bizimkide korunarak bebek sahibi olmaya çalışmak işte.

nursim cim ben sana burp yerine cevap veriyim.kullandığın ilaçalrın etkisi bir ay daha devam ettiği için bazı doktorlar bir ay ara bile veriyor.yani bu ay yine sansın var.

ya birkaç gündür sayfalar hiç ilerlemiyor daha önce okumaktan gözlerim ağrırdı nereye gitti bizimkiler? olmayınca kaçmak var mı ya? tam desteğe devam ...... hadi bekliyoruz sizi .......

valla negatifi öğrenenler kaçıyor heralde.kimse bişiy yazmıyor.herkes dönsün lütfen....

önümüzde daha cok topikler olucak.hamilelik doğum cocukların büyümesi belki ikinci kere hamile kalma isteği....

burpcum benim aşılamam 6 ekimde oldu test günüm ise 17 ekim belki listede düzenlersin....

yaa ne alemsin yaa sanki bir tane olacak diye bir kaide var 4 yumiş geliştirirsin görürsün gününü :)))) sanki karneyle veriyorlar sana inat bir sürü yumişin olacak buay işte :))))

yok valla fazlada gözüm :) iki tane olsunlar yeter geri kalan melekler başka göbişlere konup mutluluk versinler inşallah........:CüvCüv:

selam arkadaşlar benim olmadı . ekim ayı için direk tüp bebeğe geçmek istedim .doktor bir sefer daha yapalım dedi 2.aşılama için iğneye başladım pazartei kontrolum var .bu ay tekrar aşılama yapılacak

hayırlısı olsun canım bu ay inşallah emeklerimiz boşa çıkmazlar.........:Saruboceq:

ÖZLEMCİM İNŞALLAH BU DEFA YÜZÜN GÜLER BİTANEM.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN NE OLURSA HAYIRLISI OLSUN İKİZ VEYA TEK FARKETMEZ.ÖNMELİ OLAN BİR TESELLİMİZİN OLMASI...opuyorumnanaktan:emir_bebek::emir_bebek:

canım hepimizin yüzü güler inşallah.........

canım ya bende bu aşılamayı çevremden duydum sözde birkaç kişinin de tutmuş hemde ilkte bizde sorun yoktu e o zaman bende zaman kaybetmryim diye bu işe başladım buradada zaman kaybı diyorlar habire ne yapacağımı şaşırdım valla.... ha bu arada biz ne kadar çabuklaştırdığımızı düşünsekta onun zamanı gelmeyince olmayacak bundan da eminim.... allah hepimize bir kader yazmış bebişimizede yazmıştır inşallah güzel şeyler.......zemuszemus

Back
X