• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen bein karıştırdın heralde ben doğum kontrol hapı içiyorum ne aşılaması.bizimkide korunarak bebek sahibi olmaya çalışmak işte.

kusura bakmayın boncuk1985 ile karıştırdım seni...ne aşılaması demeye gerek yoktu yanlış anlaşılma olamaz mı arkadaşım...

kızlar ben tedaviye ara vermeme rağmen yinede sizlerden vazgeçemedim...haberiniz olsun ben hep burdayım burpcum nasılsın canım spiral çıktı mı?öpüyorum kib

burpcum benim aşılamam 6 ekimde oldu test günüm ise 17 ekim belki listede düzenlersin....

tamamdır kuş güncelledim ama ne olur güzel haber ver bize

yok valla fazlada gözüm :) iki tane olsunlar yeter geri kalan melekler başka göbişlere konup mutluluk versinler inşallah........:CüvCüv:

ay canım benim çokta tok gözlüü allah gönlüne göre versin

selam arkadaşlar benim olmadı . ekim ayı için direk tüp bebeğe geçmek istedim .doktor bir sefer daha yapalım dedi 2.aşılama için iğneye başladım pazartei kontrolum var .bu ay tekrar aşılama yapılacak

yenilgilere tahammül etme yolu bir sonraki aşamaya geçmek ve bir sonraki aşama için içi umutla doldurmak allah bir dahakinde güzel sonuç nasip eder inşallah

Kızlar ben yeni topik açtım bilgileriniz ve kullandıklarınız varsa eğer aramızda glukofen kullananlar die.desteğini bekliyorum. Burda ayrılacağımı sanmayın sakın...hamile kalsam bile sizlerden ayrılamam.ayrılırsam nankörlük etmiş olurum....görüşmek üzere

valla biz ekim2009 zedeler olarak başarıyı yakalayacağız ve hamile sohbetlerinden bebek odası sohbetine doğum hikayelerinden hatta kaynanalık maceralarımıza kadar buradayız :))))

burp bişey sormak istiyorum bilgin varsa cevaplarsan sevinirim
geçen ay aşılama olmuştum bu ay dr yurtdışına gittiği için ara verdik
geçen ay kullandığım menogon yumurta geliştiricinin etkisi devam ediyormuş
böyle bişey duydum doğru olabilir mi acaba?

aynnen öyle tatlım devam ediyormuş siz çalışmalara gün aşırı devam özellikle sabahları tercih edin spermler daha dinamik hadi rastgele :)))))))))

CANIM BU AY BAK İĞNEYLE OLACAKMIŞ.BENCE HEMEN PES ETME SEBEPSİZ SONUÇTA TÜP BEBEK İÇİN ÇOK ERKEN.BENDE BİRAN ÖNCE OLMASINI İSTİYORUM YAŞIM 21/3 YILLIK EVLİYİM VE 7 AYDIR BEBİŞ İSTİYORUM...İLK AŞILAMAM TUTMADI AMA İKİNCİYİ YAPTIRMAYACAĞIM İĞNE TED.+NORMAL İLİŞKİ DENİYCEZ.EŞİM YAPTIRMAK İSTEMİYO.BAHSETTİĞİN JELİ RAHMİ DESTEKLEMEK İÇİN VERİYO DOKTORLAR AŞILAMA YAPILDIKTAN SONRA.AMA BENDE KULLANMADIM...İNŞALLAH HAYIRLISIYLA İYİ SONUÇLAR ALIRSIN CANIM:nazar::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

canım sana bundan 3 yıl önce sen delimisin gez toz ne bebeği hayatını yaşa derdim ama şimdi aferim yola devam canını sıkmadığın sürece tüm yolları dene diyorum biz 18 yaşında tanıştık eşimle okul kazan bitir askerlik derken 24 yaşında evlendik üzerine birde kariyer derken ilk 4 yıl allah korusun diyordum öyle bir koruduki pir korudu şimdi yaş geldi 32 ye doğurganlık falan kalmadı eşimde varikosel çıktı en azından evlenir evlenmez deneseydik şimdi okula yollardık çocuğumuzu bukadarda yaş farkı olmazdı inşallah bir an önce alırsın bebişini kucağına doğru yoldasın eninde sonunda olacak genç anne baba olacaksınız ne güzel maşallah

kızlar ben tedaviye ara vermeme rağmen yinede sizlerden vazgeçemedim...haberiniz olsun ben hep burdayım burpcum nasılsın canım spiral çıktı mı?öpüyorum kib

bugün spiral çok fazla ağrı ve kanama yaptı ben çıkarttırmak için merkeze gittim regl olmadan kesinlikle çıkartmayalım dedi ultrasonla baktı sorun yok diyor regl görelim ondan sonra alalım dedi bende korkudan kabul ettim aksi taktirde riske girilcek bir durum değil ama delirtti beni çok canım yanıyor :(((( batıyor kasılıyor kramp yapıyor kanıyor off berbat birşey

kusura bakmayın boncuk1985 ile karıştırdım seni...ne aşılaması demeye gerek yoktu yanlış anlaşılma olamaz mı arkadaşım...

arkadasım tabiki yanlış anlaşılma olabilir fakat ben eylüldede asılama yaptıramamıştım.onun iiçin öyle ne aşılaaması diye yazdım.nerde bende o sans ben istedikçe aşılama benden kaçıyor zaten.kusura bakma ama alınganlık yapmısın gibi hissetim ben.doğum kontrol hapı kullanıyorum bidaha asılama ne zaman olacak bilmiyorum tabi sen sorunca bende üzüldüm.aklıma geldi yine.

Bu arada kızlar oolaydan beri ilk defa merkeze gittim sanki olay 5 dakika önce olmuş gibi hatayı yapan kadın aynı duygusallıkla karşıladı beni her gün seni düşünüyorum benim inancım çok güçlüdür ne kızlık zarı dikerim ne kürtaj yaparım yani ahlaki yöndenmi düşünsem profesyönel yöndenmi düşünsem sizin psikolojinizimi düşünsem hele sizin bana gösterdiğiniz anlayış iyicene kavurdu vicdanımı bana istediiğinizi yapardınız hala daha yaparsınız dedi. Hala ağlamaklı uyku tutmuyor beni diyor. Nasıl yaptım bu hatayı affedemiyorum kendimi diyor eşin sen beni affedin hakkınızı helal edin diyor. Siz bana bu anlayışı gösterdiniz allahta size istediğiniz her şeyi nasip etsin diye öyle içten dua ettiki oradan vicdanen çok rahat ayrıldım gerçekten doğru şeyi yapmışım hata cidden ve o kadının vicdanen kendi muhakemesini yaptığına yürekten inandım. Ben 17 sanıyordum 33 senelik doktormuş yaşadığım acılar bazen soru işareti bırakıyordu kafamda bugün hiç bir soru işareti kalmadı kafamda doğru kararı vermişiz.Yaptığını affettirmesede o yürekten yapılmış dua yeter bize

canım benim ya hakikaten küçüksün bekle biraz ben senin yaşında daha üniversite öğrencisiydim neydi acelen evlendin hemen.... 26 yaşımda evlendim ben benimde 3 yıl oldu.... valla bende özele gidiyorum devlette beklemeye gücüm yok gerçi oradada biri var çok adını duydum ama değmez... evet ya ben aşılamamı ağlaya ağlaya bağıra bağıra oldum arkadaşım dışarda beklerken bile sesimi duymuş düşün yani ...ben kolay geçti diyenlere gıptayla bakıyorum valla...açıkçası benide korkutuyor bilmiyorum ki narkozla mı olsam? gerçi bakalım bu ay yumişler gelişecek mi geçen ay bana uğramadılar.... eğer olursa 1 işkence daha beni bekliyor en çok o makas canımı yakıyor ...dua et ne olur kolayca geçsin gerçekten çok ihtiyacım var..........:Saruboceq::nazar:

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim iş güç yakınımızın düğünü var onlara yardım ettim anca fırsat buldum..ya çok şaşırdım özlemcimin birde yeşimcimin aşılamaları zor geçmiş ben hiçi birşey anlamadım desem tuhaf mı gelir hatta benimde çok dardır çünkü baya bişeyler yapmadığımızda yaptık mı çok acır ama çok rahat geçti makas nedir onunla napıyorlar anlamadım neden öyle oldu ki rahim darlığından mı oluyor acaba..inşallah bir dahakine rahat geçer canlarım...

yenilgilere tahammül etme yolu bir sonraki aşamaya geçmek ve bir sonraki aşama için içi umutla doldurmak allah bir dahakinde güzel sonuç nasip eder inşallah

valla biz ekim2009 zedeler olarak başarıyı yakalayacağız ve hamile sohbetlerinden bebek odası sohbetine doğum hikayelerinden hatta kaynanalık maceralarımıza kadar buradayız :))))

aynnen öyle tatlım devam ediyormuş siz çalışmalara gün aşırı devam özellikle sabahları tercih edin spermler daha dinamik hadi rastgele :)))))))))

canım sana bundan 3 yıl önce sen delimisin gez toz ne bebeği hayatını yaşa derdim ama şimdi aferim yola devam canını sıkmadığın sürece tüm yolları dene diyorum biz 18 yaşında tanıştık eşimle okul kazan bitir askerlik derken 24 yaşında evlendik üzerine birde kariyer derken ilk 4 yıl allah korusun diyordum öyle bir koruduki pir korudu şimdi yaş geldi 32 ye doğurganlık falan kalmadı eşimde varikosel çıktı en azından evlenir evlenmez deneseydik şimdi okula yollardık çocuğumuzu bukadarda yaş farkı olmazdı inşallah bir an önce alırsın bebişini kucağına doğru yoldasın eninde sonunda olacak genç anne baba olacaksınız ne güzel maşallah

bugün spiral çok fazla ağrı ve kanama yaptı ben çıkarttırmak için merkeze gittim regl olmadan kesinlikle çıkartmayalım dedi ultrasonla baktı sorun yok diyor regl görelim ondan sonra alalım dedi bende korkudan kabul ettim aksi taktirde riske girilcek bir durum değil ama delirtti beni çok canım yanıyor :(((( batıyor kasılıyor kramp yapıyor kanıyor off berbat birşey

inşallahhhh burpcuğum tek temennim zaten canım yaa

Bu arada kızlar oolaydan beri ilk defa merkeze gittim sanki olay 5 dakika önce olmuş gibi hatayı yapan kadın aynı duygusallıkla karşıladı beni her gün seni düşünüyorum benim inancım çok güçlüdür ne kızlık zarı dikerim ne kürtaj yaparım yani ahlaki yöndenmi düşünsem profesyönel yöndenmi düşünsem sizin psikolojinizimi düşünsem hele sizin bana gösterdiğiniz anlayış iyicene kavurdu vicdanımı bana istediiğinizi yapardınız hala daha yaparsınız dedi. Hala ağlamaklı uyku tutmuyor beni diyor. Nasıl yaptım bu hatayı affedemiyorum kendimi diyor eşin sen beni affedin hakkınızı helal edin diyor. Siz bana bu anlayışı gösterdiniz allahta size istediğiniz her şeyi nasip etsin diye öyle içten dua ettiki oradan vicdanen çok rahat ayrıldım gerçekten doğru şeyi yapmışım hata cidden ve o kadının vicdanen kendi muhakemesini yaptığına yürekten inandım. Ben 17 sanıyordum 33 senelik doktormuş yaşadığım acılar bazen soru işareti bırakıyordu kafamda bugün hiç bir soru işareti kalmadı kafamda doğru kararı vermişiz.Yaptığını affettirmesede o yürekten yapılmış dua yeter bize

evet canım doğru yapmışsın malesef ama ufacık bir hata yüzünden insanlar ölüyor allah bizi böyle şeylerle karşılaştırmasın başta seni tabiki..

bende yarın ilaç kullanmaya başlıycam 2. aşılama için allahım hayırlısını versin hepimiz için burdan ayrılmak yok olsada olmasada kasımda bile aşılama yapsak burdayız başka yere geçersek hep beraber geçeriz..:)))))burb cum adet olunca 2. aşılama için start vericeksin değil mi karar verdin sprali çıkartıcaksın ?...bencede sakın ara verme hazır hormonlar alışmışken..eşimde varıkosel var demişsin ben bilmiyordum yani kaçırdım galiba şu anda bir sorun yok değil mi? bu ay inşallah sorunsuz olur ve herşey yoluna girer.

allahım sağlık versin ama ben bir kere doğurmak istiyorum yani verirse ikiz olsun yok olmazsada tek çocuk yeter..tek çocuk şımarık büyür palavralarına inanıpta bu yaşadıklarımı bir daha yaşamak istemem..ah var ya biz plan yapıyoruz ya yukardaki ne diyor acaba siz yapın yapın ben yapacağımı biliyorum mu diyor:)))))))

ya burpcum birde sayfayı yayınlasana bakalım kimler beklemede kimler heyecanla gün sayıyor daha rahat ortak oluruz...

evet canım doğru yapmışsın malesef ama ufacık bir hata yüzünden insanlar ölüyor allah bizi böyle şeylerle karşılaştırmasın başta seni tabiki..

bende yarın ilaç kullanmaya başlıycam 2. aşılama için allahım hayırlısını versin hepimiz için burdan ayrılmak yok olsada olmasada kasımda bile aşılama yapsak burdayız başka yere geçersek hep beraber geçeriz..:)))))burb cum adet olunca 2. aşılama için start vericeksin değil mi karar verdin sprali çıkartıcaksın ?...bencede sakın ara verme hazır hormonlar alışmışken..eşimde varıkosel var demişsin ben bilmiyordum yani kaçırdım galiba şu anda bir sorun yok değil mi? bu ay inşallah sorunsuz olur ve herşey yoluna girer.

allahım sağlık versin ama ben bir kere doğurmak istiyorum yani verirse ikiz olsun yok olmazsada tek çocuk yeter..tek çocuk şımarık büyür palavralarına inanıpta bu yaşadıklarımı bir daha yaşamak istemem..ah var ya biz plan yapıyoruz ya yukardaki ne diyor acaba siz yapın yapın ben yapacağımı biliyorum mu diyor:)))))))

allahım inşallah ikincide leyleği gözünden vurursunda karnına düşürüverir ağzındaki bebişini atasözüde böyle katledilir :)
evet canım spirali çıkartacağım zaten ben çıkartmasam o durmaya niyetli değil canıma okudu acıdan benim ikinci aşılamam felaketle sonuçlandı tüp bebeğe geçeceğim gelecek ay adet olacam bir haftalığına yurt dışına çıkıp geleceğim sonra tüp bebeğe geçeceğim canım ve bütün detayları burada paylaşacağım sizlere inşallah gerek olmaz ama tecrübe olur
2007 de varikosel çıktı eşimde bir çoğu doktor gerek yok ameliyata dedi bu sene bir ürolog ameliyat olsun dedi biz tam hastane ve prof ayarladık tam ameliyat olacak benim doktorum aman hiç gerek yok dedi gene vaz geçtik tüpte tutmazsa ama yaptıracağız genelde ürologlar ameliyat diyor ama kadın doğumcular gerek yok diyor gerçi bize ürologların çoğuda gerek yok dedi ama bilmiyoruz bayağıda ilerlemiş
yaa sorma yukarıdakine hiç yüzüm yok bu aralar okadar çok isyan ettimki dua etmeye yüzüm tumuyor allah affetsin :(

ya burpcum birde sayfayı yayınlasana bakalım kimler beklemede kimler heyecanla gün sayıyor daha rahat ortak oluruz...
canım artık ilk sayfada güncellemeleri yapıyorum böylece ara sayfalarda kaynamıyor

allahım inşallah ikincide leyleği gözünden vurursunda karnına düşürüverir ağzındaki bebişini atasözüde böyle katledilir :)
evet canım spirali çıkartacağım zaten ben çıkartmasam o durmaya niyetli değil canıma okudu acıdan benim ikinci aşılamam felaketle sonuçlandı tüp bebeğe geçeceğim gelecek ay adet olacam bir haftalığına yurt dışına çıkıp geleceğim sonra tüp bebeğe geçeceğim canım ve bütün detayları burada paylaşacağım sizlere inşallah gerek olmaz ama tecrübe olur
2007 de varikosel çıktı eşimde bir çoğu doktor gerek yok ameliyata dedi bu sene bir ürolog ameliyat olsun dedi biz tam hastane ve prof ayarladık tam ameliyat olacak benim doktorum aman hiç gerek yok dedi gene vaz geçtik tüpte tutmazsa ama yaptıracağız genelde ürologlar ameliyat diyor ama kadın doğumcular gerek yok diyor gerçi bize ürologların çoğuda gerek yok dedi ama bilmiyoruz bayağıda ilerlemiş
yaa sorma yukarıdakine hiç yüzüm yok bu aralar okadar çok isyan ettimki dua etmeye yüzüm tumuyor allah affetsin :(

ya bende kafa kalmadı ki biliyorum tüp bebek olduğunu aşılama diye soruyorum bugün temizlik yapmaktan beynim sulandı 2 ev temizledim gündelikçilere döndüm annem sağ olsun yakamı bırakmıyor..inşallah canım ya tüp bebek şansı daha çok inşallah ameliyata gerek kalmadan olur benim abimde oldu varikosel ameliyatı valla bir gün yattı yatmadı korkulcak bişey değil 3 yıl çocukları olmadı ameliyattan sonra hemen oldu inşallah gerek kalmaz da işte zamanı var veletlerin bekletiyorlar...

ya bende kafa kalmadı ki biliyorum tüp bebek olduğunu aşılama diye soruyorum bugün temizlik yapmaktan beynim sulandı 2 ev temizledim gündelikçilere döndüm annem sağ olsun yakamı bırakmıyor..inşallah canım ya tüp bebek şansı daha çok inşallah ameliyata gerek kalmadan olur benim abimde oldu varikosel ameliyatı valla bir gün yattı yatmadı korkulcak bişey değil 3 yıl çocukları olmadı ameliyattan sonra hemen oldu inşallah gerek kalmaz da işte zamanı var veletlerin bekletiyorlar...

temizlik harika kafa dağıtıyor ama tam bir terapi oluyor
evet canım varikosel kolay bir ameliyatmış ama kimisi ol diyor kimisi olma diyor anlamadım bir şey neyapacağımızı şaşırdık

özlemcim sen nekadar zamandır bebek istiyorsun?

canım ya ben geçen yıl bu zmanlar hamiştim aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım karnımda ölmüştü.... dr 3 ay korun dedi geldik nisana işte o zamandan beri uğraşıyoruz... arkadaşlardan aşılamayı duydum deneyim dedim.ağustosta denedim olmadı... aşılama olmadan yumiş çatlamış o çatlatıcıyı kullanmadım muayene diye gittim aşılama oldum zaten tutmaz demiştim dediğim gibi de oldu... inşallah bu ay olur da hepimizin yüzü güler.....

ya ama burp niye öyle diyorsun tok gözlüyüm tabi hem bir daha aynı sorunları yaşamam valla bir kız bir erkek çok güzel olur......ya ben istiyorum ya:)

aaaaa canım bende bugün oldum ilk iğnemi peşpeşe olurmuş bizimkiler......:ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::CüvCüv:

kızlar bugün regl oldum yarın kan vericem tedaviye ara vericem biraz bir kere daha belki iğneyle denicem aşılamayı sonra 1 sene bırakıyorum.yarın kan ver dedi hormon tahlili yapalım dedi dr um ne için anlamadım daha öncekilerde istememişti.biliyormusun ne için bakacak?

burp bak sen inanmadın ama yeğenlerinin resminden avartarımı yaptım:)

gerçi uyuyan güzel daha güzeldi ama sen bir görde ben tekrar değiştiririm........

kızlar ya ben 7.gün yumurta ölçümünde 1 yumurta varmış ve 10 mm dedi dr. normalmi ya sanki bana küçük gibi geldi

canım bence 7.gün için normal 10 mm olması benimde 12.gün bakılmıştı yumişlere 16 ve 14 mm vardı kaydirigubbakcemile5

önümüzde daha cok topikler olucak.hamilelik doğum cocukların büyümesi belki ikinci kere hamile kalma isteği....

kızlar bende sanki 1 tane doğurmuşum gibi 2.yi bile istiyorum Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq::kahve:

kıyamam sana bitanem keşke acını paylaşabilme imkanım olsada hafifletsem sancılarını.evt genç anne olcam erken evlendim doğru çalışıyodum eşimin tayini afyona çıkıp taşınınca 7 aydır istiyoruz....inşallah hepimiz bi gün anne olacağız tıpta çareler tükenmez...öpüyorum cnm kocamanopuyorumnanaktan:Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X