tamamdır kuş güncelledim ama ne olur güzel haber ver bize
ay canım benim çokta tok gözlüü allah gönlüne göre versin
yenilgilere tahammül etme yolu bir sonraki aşamaya geçmek ve bir sonraki aşama için içi umutla doldurmak allah bir dahakinde güzel sonuç nasip eder inşallah
valla biz ekim2009 zedeler olarak başarıyı yakalayacağız ve hamile sohbetlerinden bebek odası sohbetine doğum hikayelerinden hatta kaynanalık maceralarımıza kadar buradayız :))))
aynnen öyle tatlım devam ediyormuş siz çalışmalara gün aşırı devam özellikle sabahları tercih edin spermler daha dinamik hadi rastgele :)))))))))
canım sana bundan 3 yıl önce sen delimisin gez toz ne bebeği hayatını yaşa derdim ama şimdi aferim yola devam canını sıkmadığın sürece tüm yolları dene diyorum biz 18 yaşında tanıştık eşimle okul kazan bitir askerlik derken 24 yaşında evlendik üzerine birde kariyer derken ilk 4 yıl allah korusun diyordum öyle bir koruduki pir korudu şimdi yaş geldi 32 ye doğurganlık falan kalmadı eşimde varikosel çıktı en azından evlenir evlenmez deneseydik şimdi okula yollardık çocuğumuzu bukadarda yaş farkı olmazdı inşallah bir an önce alırsın bebişini kucağına doğru yoldasın eninde sonunda olacak genç anne baba olacaksınız ne güzel maşallah
bugün spiral çok fazla ağrı ve kanama yaptı ben çıkarttırmak için merkeze gittim regl olmadan kesinlikle çıkartmayalım dedi ultrasonla baktı sorun yok diyor regl görelim ondan sonra alalım dedi bende korkudan kabul ettim aksi taktirde riske girilcek bir durum değil ama delirtti beni çok canım yanıyor

((( batıyor kasılıyor kramp yapıyor kanıyor off berbat birşey