• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp bak sen inanmadın ama yeğenlerinin resminden avartarımı yaptım:)

canım bakıyorumda resim değişmiş...bravo valla olcak ikizin az kaldı içine mi doğdu ne.bişeyi 40 kez söylersen olurmu...olcak inşallah ikizin bizimde teki.zkaydirigubbakcemile3:hulya::nazar:...

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim iş güç yakınımızın düğünü var onlara yardım ettim anca fırsat buldum..ya çok şaşırdım özlemcimin birde yeşimcimin aşılamaları zor geçmiş ben hiçi birşey anlamadım desem tuhaf mı gelir hatta benimde çok dardır çünkü baya bişeyler yapmadığımızda yaptık mı çok acır ama çok rahat geçti makas nedir onunla napıyorlar anlamadım neden öyle oldu ki rahim darlığından mı oluyor acaba..inşallah bir dahakine rahat geçer canlarım...

bitanem herhalde özleminkiyle aynıdır benim makas olayı spekulumu taktı dr ama kanül girmedi düşün incecik şey.eline aldı makası kıt kıt die ses geldi ve canım nasıl yandı...sordum rahmini gerdirdim dedi ama kesti bişeyler bana sölemedi ama dr neyse...ondan 2.den çok korkuyorum valla normal ilişki deniycez ama yine son söz drumun...öpüyorum seni kendine iyi bak tatlım.inşallah burp,özlem ve senin hayırlısı olur tedavileriniz...ben kasımda başlıcam yeni tedavime...:nazar:hihoyyytkaydirigubbakcemile3:hulya::emir_bebek::Saruboceq:

canım bakıyorumda resim değişmiş...bravo valla olcak ikizin az kaldı içine mi doğdu ne.bişeyi 40 kez söylersen olurmu...olcak inşallah ikizin bizimde teki.zkaydirigubbakcemile3:hulya::nazar:...

inşallah canım ya ama sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda 1 tane olsun önemli olan bu... ama 2.ye hayır demem doğrusu...... rabbim herşeyin en güzelini bilir...hakkımızda hayırlısı...dua etmekten başka çaremiz yok...:Saruboceq::ecrin_bebek::nazar:

kızlar inşallah istediğiniz gibi verir allah.en önemlisi sağlıklı olması hem beden hem akıl sağlığı oyle dua edin tamam mı?

kızlar bugün regl oldum yarın kan vericem tedaviye ara vericem biraz bir kere daha belki iğneyle denicem aşılamayı sonra 1 sene bırakıyorum.yarın kan ver dedi hormon tahlili yapalım dedi dr um ne için anlamadım daha öncekilerde istememişti.biliyormusun ne için bakacak?

yeşilcim ben de dün regl oldum, aynı günlerde devam ediyoruz seninle. mesaj atamadım çünkü izin vermedi site. ama anlayacağın gibi sonucum negatif.

kızlar bu arada bugün doktoruma gittim, bu ay ne yapacağız diye. doktorum hamileydi ve biraz erken doğum yapmış. izinde yani, arayamıyorum da..

bakalım yeni bir doktor deneyeceğiz. dereyi geçerken at değiştirmek gibi olacak.. tam 3 senedir aynı doktora gidiyordum. artık herşeyimi biliyordu. şimdi başka bir doktorla sıfırdan başlayacağız. inşallah iyi olur..

ekim hamileleri, yola devam. listelerde pozitif olmaya başlıyoruz artık :) :dance:

yeşilcim ben de dün regl oldum, aynı günlerde devam ediyoruz seninle. mesaj atamadım çünkü izin vermedi site. ama anlayacağın gibi sonucum negatif.

kızlar bu arada bugün doktoruma gittim, bu ay ne yapacağız diye. doktorum hamileydi ve biraz erken doğum yapmış. izinde yani, arayamıyorum da..

bakalım yeni bir doktor deneyeceğiz. dereyi geçerken at değiştirmek gibi olacak.. tam 3 senedir aynı doktora gidiyordum. artık herşeyimi biliyordu. şimdi başka bir doktorla sıfırdan başlayacağız. inşallah iyi olur..

ekim hamileleri, yola devam. listelerde pozitif olmaya başlıyoruz artık :) :dance:

arkadasım doktorun demedi mi ben doğurunca söyle yaparız yada sunu yap filan diye simdi yeni doktor filan bulman zor olcak neyse kolay gelsin inşallah yeni doktor uğur getirir.

haftasonu herkes gezmeye gitmişşş.kimse yok topikte.valla ben calıştığım için netin basındayım yine.

kızlar bugün regl oldum yarın kan vericem tedaviye ara vericem biraz bir kere daha belki iğneyle denicem aşılamayı sonra 1 sene bırakıyorum.yarın kan ver dedi hormon tahlili yapalım dedi dr um ne için anlamadım daha öncekilerde istememişti.biliyormusun ne için bakacak?

canım perşembe günü banad yaptılar aşılamadan sonra herkese yapıyorlar galiba çünkü benim gibi bekleyen bayanlara yaptılar E2 diye bir tahlil ne için olduğunu bende sormadım ama normal değerler dedi ve ona bakarak anladığım kadarıyla, 1 ay ara verelim belki kendiliğinden olur dedi ben istemedim bir daha yapalım aşılama dedim..

canım perşembe günü banad yaptılar aşılamadan sonra herkese yapıyorlar galiba çünkü benim gibi bekleyen bayanlara yaptılar E2 diye bir tahlil ne için olduğunu bende sormadım ama normal değerler dedi ve ona bakarak anladığım kadarıyla, 1 ay ara verelim belki kendiliğinden olur dedi ben istemedim bir daha yapalım aşılama dedim..

arkadasım e2 östrojen değil mi? doktorum banada rutin hormon tahlillerimde baktırıır ama aşılamada bakılmamıştı

burp teyze ya sen bizi hala görmedin mi? ya bu arada teyzeciğim senin gerçek adın değildir değilmi burp... eğer öyleyse annen hiç güzel isim seçmemiş bizim annemiz hiç öyle isimler seçmez:) bak teyzesi benimkiler konuşmaya başladılar bile...(anneleri özlem)......ayyyy ne güzel oldu ya...allahım ne olur herkese nasip et.....

arkadasım doktorun demedi mi ben doğurunca söyle yaparız yada sunu yap filan diye simdi yeni doktor filan bulman zor olcak neyse kolay gelsin inşallah yeni doktor uğur getirir.

konuşamamıştık işte. hatta bugün biz giderken diyorduk eşimle, konuşalım o yokken nasıl devam etcez diye. ama erken doğum yapmış. şimdi de arayıp rahatsız etmenin alemi yok.

ya o izinden dönene kadar (yani minimum 2 regl dönemi) ara vereceğiz ya da başka doktorla devam edeceğiz.

canım hayırlısı olsun ben ilk günler çok kötüydüm ama toparlandım.bu ay ara vericem bugün kan verdim pzrtsi sonuçlara bakıcak ona göre kesin bi karar vericez.aslında benim niyetim bikaç ay kafa dinlemek çocuk fikrini aklımdan çıkarmak.sonra nasipse mikro yaptırırız.

burp teyze ya sen bizi hala görmedin mi? ya bu arada teyzeciğim senin gerçek adın değildir değilmi burp... eğer öyleyse annen hiç güzel isim seçmemiş bizim annemiz hiç öyle isimler seçmez:) bak teyzesi benimkiler konuşmaya başladılar bile...(anneleri özlem)......ayyyy ne güzel oldu ya...allahım ne olur herkese nasip et.....

ismimi özelden atacağım sana tatlım :) bööyle geğirik dimi :) daha şimdi görebildim bende bir koca var felaket düşkün bana evde olduğu sürece tuvalette bile tepemde hep birlikte birşeyler yapalım diyor şimdiye kadar şikayetim yoktu ama furumdan beri var :) yani forum için laptoppu alsam elime oda benimle birlikte okur vır vır konuşur kafamı karıştırır şimdi o uyanmadan kalktımda hemen baktım :))) bebişimizde ona çekerse yandım ben

konuşamamıştık işte. hatta bugün biz giderken diyorduk eşimle, konuşalım o yokken nasıl devam etcez diye. ama erken doğum yapmış. şimdi de arayıp rahatsız etmenin alemi yok.

ya o izinden dönene kadar (yani minimum 2 regl dönemi) ara vereceğiz ya da başka doktorla devam edeceğiz.

ayy canım iyi tahammül etmişsin valla başka doktor sorun değil yaa bulursun allah hayırlı sonuç alabileceğin doktor çıkarır inşallah karşına ama ben hamile olmasına takıldım tabi çok eski demişsin 3 yıllık doktorun ama insan kendini kötü hissediyor hamilelerin yanında
heralde en kötü başa gelecek şeylerden biride hamile tüp bebek doktoru :)

kıyamam sana bitanem keşke acını paylaşabilme imkanım olsada hafifletsem sancılarını.evt genç anne olcam erken evlendim doğru çalışıyodum eşimin tayini afyona çıkıp taşınınca 7 aydır istiyoruz....inşallah hepimiz bi gün anne olacağız tıpta çareler tükenmez...öpüyorum cnm kocamanopuyorumnanaktan:Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek:

canım bu paylaşımım inan hafifletti ama bendemi böyle oldu iğrenç bir şey bu spiral şimdide son kontrolden beri ipleri sarkıyor nasıl bir his biliyormusun iki uçlu uçurtma ipi dişine bağla uzun kısımlarını yut boğazında takılı kalırya aynı hissi aşağıda düşün nasıl batıyor ve huzursuz ediyor çıldırttı beni bana göre değilmiş hiç bu spiral yani bende nasıl tarif ettiysem delikafadulden

aman inşallah ağzından bal damlıyor Şeniz

burp bak sen inanmadın ama yeğenlerinin resminden avartarımı yaptım:)

o resimler nasıl biliyormusun özlem iki sandöviç ekmeğini bir sağa bir sola yapıştıracaksın sonra bir lokmada yutacaksın onları
allah onlardan daha lokum daha tatlı daha ballı daha sağlıklı daha hayırlı bebişler nasip eder sana ve bebek isteyen herkeze artık kucaklarımız boş kalmasın yukarıdaki duy artık sesimizi

ayy canım iyi tahammül etmişsin valla başka doktor sorun değil yaa bulursun allah hayırlı sonuç alabileceğin doktor çıkarır inşallah karşına ama ben hamile olmasına takıldım tabi çok eski demişsin 3 yıllık doktorun ama insan kendini kötü hissediyor hamilelerin yanında
heralde en kötü başa gelecek şeylerden biride hamile tüp bebek doktoru :)

burpcum, evet ilginç oldu aslında. aşılamamı yapıyor geçiyor oturuyor, birşeyler anlatırken falan karnını tutuyor. ama kadını çok sevdiğimden onun adına mutlu oldum, ne güzel hamileydi işte.

ama çooook merak ettiğim noktalar var tabii, soramadığım:) mesela, nasıl hamile kaldı? her gün ultrason mu yaptı yumurtalarını mı izledi? nasıl ilişkide bulundular? yatakta bekledi mi spermler akmasın diye. sonra kan testiyle mi öğrendi yoksa sabredemeyip idrar testi falan da yaptı mı? ilk aydan mı hamile kaldı? kocası da aynı branştan, doğumunu kocası mı yaptırdı. keşke sorabilsem bunları :)

bu arada kızlar ben başka birşey sormak istiyorum. ben özellikle kadın doktor seçmiştim. şimdi çok ünlü başka bir doktordan randevu aldım ama erkek. aşılamayı falan o yaparsa nasıl olur çok tedirginim. hadi ultrason neyse, çok kurcalamıyorlar ama aşılamada baya bi işin içine giriyorlar. aranızda erkek doktora giden vardır, nasıl hissediyorsunuz? insan alışıyor mu?

Arkadaşlar merhaba! uzun zamandır foruma giremedim...nasıl gidiyor tedaviler,umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız:)) ben ağustosun 5'in de olmuştum aşılamamı,tabii negatif:((
Dr.'um bir ay ar verelim demişti malesef iki ay oldu ama gidemedim.şu sıralar moralim çok bozuk,iş ,aile vs... tedavi olumsuz olur diye içimden gelmiyor,ama bir bebkli anne göreyim ,hamile haberi alayım içim yanıyor artık. mesleğim de anaokulu öğretmenliği,bütün gün çocuklarla beraberim .

o çocuklar annelerinden ayrılırken ağlıyorlar ya,benim de içim kan ağlıyor sanki,annelik nasıl bir duydu diye,çocuk kopamıyor annesinden. hepimiz bu duyguyu tadarız işallah,çok kafama takıyorum artık yaşım 30 oldu,zaman geçiyor diye:((

burpcum, evet ilginç oldu aslında. aşılamamı yapıyor geçiyor oturuyor, birşeyler anlatırken falan karnını tutuyor. ama kadını çok sevdiğimden onun adına mutlu oldum, ne güzel hamileydi işte.

ama çooook merak ettiğim noktalar var tabii, soramadığım:) mesela, nasıl hamile kaldı? her gün ultrason mu yaptı yumurtalarını mı izledi? nasıl ilişkide bulundular? yatakta bekledi mi spermler akmasın diye. sonra kan testiyle mi öğrendi yoksa sabredemeyip idrar testi falan da yaptı mı? ilk aydan mı hamile kaldı? kocası da aynı branştan, doğumunu kocası mı yaptırdı. keşke sorabilsem bunları :)

bu arada kızlar ben başka birşey sormak istiyorum. ben özellikle kadın doktor seçmiştim. şimdi çok ünlü başka bir doktordan randevu aldım ama erkek. aşılamayı falan o yaparsa nasıl olur çok tedirginim. hadi ultrason neyse, çok kurcalamıyorlar ama aşılamada baya bi işin içine giriyorlar. aranızda erkek doktora giden vardır, nasıl hissediyorsunuz? insan alışıyor mu?

merhaba canım ben uzun yıllardır hep erkek doktora gittim aşılamamı da erkek doktor yaptırdı.valla kadın doktora gitmem cünki kadınlar birbirini kıskanır,cevresel ailesel olaylardan cabuk etkilenir ve bunu işine yansıtır.daha önce annem kadın doktora gitti ve cok cekti.o yüzden tavsiyem erkek doktordur.tabi ki biraz cekiniyor insan ama o doktor.günde kac tane görüyor inankı o gözle bakamaz hale geliyor.

Back
X