O
ozlem5723
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba! uzun zamandır foruma giremedim...nasıl gidiyor tedaviler,umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız:)) ben ağustosun 5'in de olmuştum aşılamamı,tabii negatif(
Dr.'um bir ay ar verelim demişti malesef iki ay oldu ama gidemedim.şu sıralar moralim çok bozuk,iş ,aile vs... tedavi olumsuz olur diye içimden gelmiyor,ama bir bebkli anne göreyim ,hamile haberi alayım içim yanıyor artık. mesleğim de anaokulu öğretmenliği,bütün gün çocuklarla beraberim .
o çocuklar annelerinden ayrılırken ağlıyorlar ya,benim de içim kan ağlıyor sanki,annelik nasıl bir duydu diye,çocuk kopamıyor annesinden. hepimiz bu duyguyu tadarız işallah,çok kafama takıyorum artık yaşım 30 oldu,zaman geçiyor diye(
evet ya epeydir yoktun hoşgeldin...öncelikle geçmiş olsun üzülme hem öyle oldu diye bizi de bırakma niye bırakıyorsun ki? bende öğretmenim evet küçükler hakikaten çok sevimliler dediğin gibi her an hayal kurarsın... yaşa gelince bende 29 yaşındayım öyle deme... hem bak bütün sanatçılar 30 un çok çok üstünde doğum yaptılar... gülben ergen 34 ten sonra 3 tane yaptı, pınar altuğ, deniz akkaya, çağla şikel, pelin körmükçü, açelya akkoyun vs şimdilik aklıma bunlar geldi ve doğru biliyorsam bunların hepsi 30 dan sonra bebek sahibi oldular... öyle düşünüp kendini strese sokma tabi bizi de... hayırlısı ile hepimizin olacak inşallah