kızlar 3 gündür kendime inanamıyorum kendimi tanıyamıyorum bir görseniz işe gidiyor geliyor ne başlıyorum ağlamaya yatana kadar eşim artık şoka girdi inanamıyor ablalarımın kalbini kırdım zırıl zırılım ne yapacağımı şaşırdım tüp bebek tedavisini nasıl kaldıracağım bilemiyorum en yakın arkadaşımızın ikinci bebeğe hamilelik haberini aldım bir kaç yeni doğum haberi tuz biberde olunca salya sümük moduna girdim kendime inanamadım ben bu sayfalara hep tedaviye başlamadan önce girerdim ve bir türlü anlam veremez nekadar ihtiraslı hatunlar nekadar takıntılılar derdim şimdi anlıyorum tedavi hormonları çok etkiliyor birde benim iki ay üst üste tedavinin ardından tam ters tedaviler olmam ertesi gün hapı üzerine hormonlu spiral üzerinede doğum kontrol hapı heralde hormonlarımı çığrından çıkardı şimdi kara kara bu ay tüp bebek tedavisini nasıl kaldıracağım onu düşünüyorum ertelesem sağımda solumda karnını şişiren tipler ki bunların içinde kendi ablam da var kaldırabilirmiyim bilmiyorum kızlar birtek sizin paylaşımlarınız rahatlatıyor biz burda derttaşlar olarak ancak birbirimizin derdinden anlayabiliyoruz ben bile kendi halime şaşıp kaldım bugün biraz daha iyi hissediyorum ama 3 gündür susamadım bile şiş gözlerle işe gittim eşim çok üzüldü kızlar şu hormonları nasıl bastırabiliriz ne yapacağız biz yahu