burpcum günaydın tatlım yazımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ....evet bende çatladıklarını düşünüyorum inşallah doğal yoldan tutunmuşlardır canım... yalnız ben göbişime bakmadım bakmayı da pek düşünmüyorum neden çünkü ilk hamileliğimde 3 ay olduğu halde öyle birşey yoktu o zaman meraktan bakmıştım:) duaların gücüne bende çok inanırım her zaman anneannemin çocukken öğrettiği şeyleri aynı saflıkla söylerim rabbime şükür bu güne kadar istediğim herşey olmuştur ama olması için çok ama çok uğraşmışımdır hep ... bu kez de olacak hepimizin dileği inşallah bu kadar içten dileyenler varken....
sana gelince tatlım seni çok iyi anlıyorum sanki bazı şeyleri iadına yaptıklarını düşünüyorsun değil mi? senin olsun da onlar ne düşünürlerse düşünsünler bunu hiç kafana takma ne yani onlar laf söyleyecekler diye biz isteklerimizden vaz mı geçelim ... unutma bir tanem kimse bizim için yaşamıyor bizde kimse için yaşamayalım ve onları bu kadar da önemsemeyelim... şimdiye kadar ne yararları oldu ki ne kadar anladılar ki bizi... geçen gün birlikte hamile kaldığım kişi bebeğini de almış birkaç arkadaş komşuda buluştuk eşlerimizde var neyse erkekler bebişlerde olunca bizi bırakıp ayrı bir odaya geçtiler zat ı muhterem güldü ne oldu dedim sana gülüyorum dedi neden diy sorduğumda ne zaman vereceksin bu kiloları dedi bende verebilseydim verirdim demek ki sana da hiç sormazdım sana ne oluyor ki haddini bil dedim... sanki benim yaşadığım sıkıntıları , kullandığım ilaçları bilmiyormuş gibi o kadar kişinin arasında bunu söyledi ne yani şimdi bu arkadaş mı? onun içn kendimi üzmeye değer mi her zaman yaptığı saçmalığı yine yaptı bu kez bir fark vardı aldı cevabını oturdu sende öyle yap güçlü ol .... ben evleneli 3 yıl oldu evlendiğimde 56 kiloydum şimdi 85 ben ister miydim böyle olayım beni gören herkes zaten şaşırıyor hayır ben ona diyor muyum sen de pigmesin diye ne olacak hadsiz bücür... benim 170 boyum var kilo ki verilebilecek bişey hadi bakalım uzatabiliyorsan uzat boyunu demek geçti içimden ... bir daha cesaret edemez ama ederse de az önceki cümleleri duyacak... canım benim sana da tavsiyem herkes kendi değerini kendi belirler o nedenle öyle herkesi ciddiye alıpta kendini kasma ve hiç kimse için hiçbir şeyi erteleyipte onları mutlu etme çünkü ben artık öyle düşünüyorum.. sanki bizim bu durumumuz onların hoşuna gidiyormuş gibi geliyor...eğer varsa düşmanlarımızda ortasından çatlarlar inşallah .... işte o zaman görürüz kim dost kim düşman...

:CüvCüv::ecrin_bebek

puyorumnanaktan