Eylül ayı aşılama yaptıracaklar toplanalım 😍😍

Efnanl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
1.425
1.482
53
27
Kızlar Merhaba ,
Aşılama yaptıracaklar olarak toplaşalım durumlar neler 😍 hangi aşamadasınız ?

Benimde bir sorum olucam 21 ağustosta aşılama yapıldı pazartesi günü kan tahlili için gidicem ama her an adet olacakmış gibi hafif ağrım var normal mi

Benimde bir sorum olucam 21 ağustosta aşılama yapıldı pazartesi günü kan tahlili için gidicem ama her an adet olacakmış gibi hafif ağrım var normal mi
Normal kuzum belki bebiş tutunuyordur

Bugün 12. Günümdü test yaptım iğnelerin etkisi geçmiş midir var mı anlayamadım negatif görmekten korkuyorum yine

Eklentiler

• IMG_3970.webp
    IMG_3970.webp
    15 KB · Görüntüleme: 86
Bende 1 eylülde oldum aşılamamı gaz, şişkinlik, bel ve kasık ağrım var. Hiç umudum yok aslında kendime dikkat edemedim hiç umarım hepimiz icin hayırlısıyla güzel sonuclar alırız

Bende 1 eylülde oldum aşılamamı gaz, şişkinlik, bel ve kasık ağrım var. Hiç umudum yok aslında kendime dikkat edemedim hiç umarım hepimiz icin hayırlısıyla güzel sonuclar alırız
Amin kuzum sende iğne mi kullandın

Ben de bugün ilk aşılamamı oldum arkadaşlar.Aşılaması tutanları okudukça heyecanlanıyorum ama işte hep aşılamanın başarı oranı düşük dendiği için ben kendimin o şanslı kısımda olacağına ihtimal veremiyorum hiç.Ne olacak bu umutsuzluk böyle🥹

Back
X