Eylül ayı aşılama yaptıracaklar toplanalım 😍😍

Normalde hiç topik açıcacak biri değildim sen cumadan beri aktif olmayınca gelmeyeceksin sandım açtım kuzum, ben de bilmiyordum da üç saniyede öğrendm zor değilmiş 🙏🥰
Kuzu çok aktif olamıyorum bu aralar uyku düzenim bozuldu biraz da iş güç derken aşılama iptal olunca bende temizliğe girişeyim diyorum ama içimden gelmiyor hiçbirşey yapmak

Kızlar devlet Hastanesi'nde mi yaptırıyosun aşılamayı yoksa özelde mi ? Bizim 1 senedir çocuğumuz olmadı bir kere kimyasal gebelik geçirdim eşim sperm testi yaptırdı ve ileri hareket düşük çıktı . Bunun için aşılama yaptırmayı düşünüyorum
MERHABA CANIM AYNI SENİN GİBİYİM BENDE 1 YILLIK EVLİYİM KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM VE ŞUAN ÇOCUĞUM OLMUOYR AŞILAMA YAPTIRACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUN? HANGİ ŞEHİRDESİN

MERHABA CANIM AYNI SENİN GİBİYİM BENDE 1 YILLIK EVLİYİM KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM VE ŞUAN ÇOCUĞUM OLMUOYR AŞILAMA YAPTIRACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUN? HANGİ ŞEHİRDESİN
Ben antalyadayım kuzum aşılama için devlete gideceksen bazı şartlar var 2 yıl sonrası için aşılama yapıyorlar özele gidersen bilmiyorum belki sizin oradaki devlet hastanesinin başka kuralları vardır

Benimde pazartesi aşılamam var bakalım bizi neler bekliyor bu benim 2 aşılamam olucak hayırlısıyla olsun inşallah burdan yazalım birbirimize 😍
Bende aşılama yaptıracağım şuan ilaç kullanıyorum aşılama öncesi siz hangi ilaçları kullandınız nasıl geçti biraz bilgi verir misiniz benim ilk aşılamam olacak

Bende aşılama yaptıracağım şuan ilaç kullanıyorum aşılama öncesi siz hangi ilaçları kullandınız nasıl geçti biraz bilgi verir misiniz benim ilk aşılamam olacak
Ben iğne kullandım kuzum sen ne kullanıyorsun

merhaba öncelikle şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah adetin 2-3 günü klomen veya benzeri ilaç kullanıyorsunuz 10 tane var içerisinde 5 gün kullanıyorsun sabah ve akşam olmak üzere aç yada tok farketmez saati saatine kullanırsanız daha iyi olur sonrasında bir kaç defa hastaneye gidiyorsunuz yumurta takibi yapılıyor büyümesine bakılıyor bu ilaç yumurtalıkları uyarıyor zaten yumurtanız istenilen büyüklüğe gelirse size çatlama iğnesi verecekler kendiniz evde yapıyorsunuz ama korkarsanız acil de vurulabilirsiniz göbekten yapılıyor ben acilde yaptım kendim asla yapamam 🙈 sonrasında örnek veriyorum cumartesi vurulduysanız iğnesi pazartesi aşılamanız oluyor eşiniz 3 günlük perhiz süresiyle hastaneye spermiogram örneğini veriyor yıkama işlemi yapılıyor 2-3 saat içerisinde size enjekte ediliyor çok basit bi işlem çatal da yapılıyor zaten 30 saniye kadar hiçbir ağrı sızı yok şırınga gibi birşey ile enjekte ediliyor 15-20 dk uzanıyorsunuz evinize gidip o gün dinleniyorsunuz sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz aşılama günü hariç diğer 3 günü de eşinizle değerlendiriyorsunuz 15 gün sonra test veriyorsunuz tutmuşmu tutmamışmı diye bu kadar çok basit birşey aşılama

merhaba öncelikle şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah adetin 2-3 günü klomen veya benzeri ilaç kullanıyorsunuz 10 tane var içerisinde 5 gün kullanıyorsun sabah ve akşam olmak üzere aç yada tok farketmez saati saatine kullanırsanız daha iyi olur sonrasında bir kaç defa hastaneye gidiyorsunuz yumurta takibi yapılıyor büyümesine bakılıyor bu ilaç yumurtalıkları uyarıyor zaten yumurtanız istenilen büyüklüğe gelirse size çatlama iğnesi verecekler kendiniz evde yapıyorsunuz ama korkarsanız acil de vurulabilirsiniz göbekten yapılıyor ben acilde yaptım kendim asla yapamam 🙈 sonrasında örnek veriyorum cumartesi vurulduysanız iğnesi pazartesi aşılamanız oluyor eşiniz 3 günlük perhiz süresiyle hastaneye spermiogram örneğini veriyor yıkama işlemi yapılıyor 2-3 saat içerisinde size enjekte ediliyor çok basit bi işlem çatal da yapılıyor zaten 30 saniye kadar hiçbir ağrı sızı yok şırınga gibi birşey ile enjekte ediliyor 15-20 dk uzanıyorsunuz evinize gidip o gün dinleniyorsunuz sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz aşılama günü hariç diğer 3 günü de eşinizle değerlendiriyorsunuz 15 gün sonra test veriyorsunuz tutmuşmu tutmamışmı diye bu kadar çok basit birşey aşılama
Peki siz gebe kalabildiniz dimi aşılama sonrası eğer gebe kaldıysanız ilk aşılamada mı oldu bu

Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorum 🙏 bebek haberleri diliyorum 🙏 tüm bebek isteyenlerin duasının kabul olması için dua ediyorum.

Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Eylül'de nasipse 3.yü olacağım. Şuan adetin 7. Günündeyim. 17 aydır deniyoruz. Yaş 35, FSH 11.8 doktorum kendi kendime yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor ama sebepsiz infertilite de böyle birşey malesef. Sizlerin durumu nedir? Sebepsiz mi sebepli mi?

Merhaba, aynı şekilde ben de 35 yaşındayım.Bizdeki durumda aynı sebepsiz infertilite.Yaklaşık 2 senedir bekliyoruz.
İnşallah eylül hepimiz için güzel bir ay olur🌸

Merhaba canım benim de yaş 34 ilk aşılama olacak evliliğin 3. Ayı bir düşük oldu sonrada nasip olmadı bizimkisi de sebepsiz herşey normal sorun yok şükürler olsun .
Aşılama olmadan kaç yumurtan vardı benim bugün gonal-f 5.gunu doktordan geliyorum biri 13 birri 11 mm olmuş galiba başka büyüyen yok 2 tane de yeterli mi yoksa sans yok mu?
Bende 37 yaşındayım.
Pazartesi reglim 3. Günü doktorda aşılama sürecim başlıyor.
Hayırlara vesile olur inşallah.
Sebepsiz benimde.

Back
X