• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Kızlar bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama kontrolü yaptım. Pik gördükten sonra şeffaf yapışkan bir akıntım oldu. O günü değerlendirdik ama ertesi günleri ne yazık ki değerlendiremedik. Sonrasında kasıkta batmalar ve karın bölgemde hassasiyet oluştu, şüphelendim. Son 2 gündür de aşırı derecede bir bel ağrım var. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzediği için çok da ümitlenmek istemedim bu ay açıkçası. Çünkü önceki iki adet dönemimde de evde testlerde silik çizgi görüp kanda negatif çıktı ve yoğun kanamalar geçirdim. İnsan haliyle hem çok üzülüyor hem de artık yanlış ümitlenmelere girmek istemiyor.. Yine de bugün test alıp kontrol etmek istedim. Silik çıktı… Yarın adet olmam gerekiyor ve çok gerginim. Bu testler hep yalancı pozitif çıkarıyor olabilir mi? Yoksa ümitle yine beklemek mi gerek? Artık çok yoruldum nerdeyse 1 yıl olacak :(
Markan ne cnm artimed mi

Ahmet yıldızbakan medikal parkta meziylide o kadar iyi ki pcos olanlar hep bu doktora geliyor özel hastane eğer durumunuz varsa kesin gidin derim çok ilgili ve çok iyi bi doktor
Bu adamın başarısı taa Malatya’ya kadar geldi bi askadaşım pcos o doktor vesilesiyle gebe kaldı sonra kuzeni gitti onunda 6 sene olmamış o da ilk aysan gebe kaldı Mersin’de olsam direk giderdim 🥹❤️

Ben de ilk kez çatlatma iğnesi olucam bu ay 8 i gibi. 10 aydır deniyoruz bebek olmuyor sorunumuz yok inşallah işe yarar

Dün ovulasyona başladım ama ikinci çizgi silik bile değil ya çok morelim bozuldu. Geç yumurtlama oluyor ondan mı bugün 11.gunum adetimin

Kızzlaaaar , regl günüme 6 gün varken leke geldi yani dün oldu oda bi kere oldu bidaha devamı olmadı ama negatif çıktı test yaptığımda ayın 9 unda regl günüm adete kadar inşalllah test yapmadan dururum leke beni şüphelendirdi adet olurum diye bekledim bugun ama olmadı

Kızzlaaaar , regl günüme 6 gün varken leke geldi yani dün oldu oda bi kere oldu bidaha devamı olmadı ama negatif çıktı test yaptığımda ayın 9 unda regl günüm adete kadar inşalllah test yapmadan dururum leke beni şüphelendirdi adet olurum diye bekledim bugun ama olmadı
O leke yerleşme lekesi ise 4-5 gün sonra testi tekrarlayın bence hcg şimdi yükselmeye başlıyordur

O leke yerleşme lekesi ise 4-5 gün sonra testi tekrarlayın bence hcg şimdi yükselmeye başlıyordur
Evet öyleydi az bişey geldi , leke gelmeden bi gün öncede karnımın sol tarafına sanki iğne saplanıyor gibiydi bi ara eğilirken de sol tarafıma ağrı saplandı geçti sonra sabahta leke geldi işte şimdide ağrı saplanıyor ara ara 🥺 inşalllaah adet olmam 🌸

Back
X