- 27 Haziran 2025
- 15
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
Evet eczanede sadece o vardı ne yazık ki başka bir fırsatım da olmadı yenisini almak içinMarkasi neydi yaptigin testin o da mi artimed

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eczanede sadece o vardı ne yazık ki başka bir fırsatım da olmadı yenisini almak içinMarkasi neydi yaptigin testin o da mi artimed
Merhabala canım bende aynı klomen kullanıp çatlatma oldum 2 gün önce 2 ci denemem bu geçen ay yaptık olmadı kaç gün var adetineBenim de bat 8 10 eylül. 1 yıl önce bir kimyasal yaşadım sonrasında hiç gebelik olmadı. Geçen ay doktora gittik tedavi başladı. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptım. 3 günü değerlendirdim inşallah olmuştur. İlk aydan hamile kalan oldu mu ?
Merhaba canım seninle batlar aynı tarih bende geçen ay denedim olmadı tekrar çatlatma yaptım ama bu ay ayrı olarak beline yaka yaptım işe yarar mı bilmiyorum dün yaptım çıkardım yarın bugün tekrar yapmayı düşünüyorum haberleşelim yineEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
![]()
Bugün iğneden sonraki 12. Günüm. Sat 11 ağustos. Bat 10-12 ağustos arası. Sabah kaset test yaptım negatif çıktı. İğne etkisi silinmiş. Pzt günü bir daha yapacağım 14. Gün olacak. Bakalım. Tüm adet belirtilerini yaşıyorum ama. Tutmadı muhtemelenMerhabala canım bende aynı klomen kullanıp çatlatma oldum 2 gün önce 2 ci denemem bu geçen ay yaptık olmadı kaç gün var adetine
Öyle düşünme canım belli olmaz hemen hemen ona yakın belirtiler sevinmeden tabi stresten uzak durmak lazım geçen ay ben çok usteledim belirti var kesin var şu var kesin hamileyim diye bu ay umursamamaya çalışacam ne kadar yapabilirsemBugün iğneden sonraki 12. Günüm. Sat 11 ağustos. Bat 10-12 ağustos arası. Sabah kaset test yaptım negatif çıktı. İğne etkisi silinmiş. Pzt günü bir daha yapacağım 14. Gün olacak. Bakalım. Tüm adet belirtilerini yaşıyorum ama. Tutmadı muhtemelen
Keske ama yok satiyor resmen insanlarin duygulariyla oynuyorlarEvet eczanede sadece o vardı ne yazık ki başka bir fırsatım da olmadı yenisini almak içinUmarım bir hayal kırıklığı daha yaşamam. Çok kötü etkiliyor insanı. Bu yalancı pozitif çıkartan tüm testlerin piyasadan silinmesi gerek ya
Benim de pazartesi günü belli olacak artık Allah'tan bir şey çıkmazsa Hakkımızda hayırlısıEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
![]()
Hiç olmuş gibi hissetmiyorum ben. Doktor pzt değil çarşamba test verirsin dedi. Sınavdan kaldığını bilir de sonuçtan kaçarsın ya. Benim ki o hesap. Negatif görmek istemiyorum ama o testi yapmam lazımÖyle düşünme canım belli olmaz hemen hemen ona yakın belirtiler sevinmeden tabi stresten uzak durmak lazım geçen ay ben çok usteledim belirti var kesin var şu var kesin hamileyim diye bu ay umursamamaya çalışacam ne kadar yapabilirsem
Çok iyi anlıyorum canım bende yaşadım o durumu kaçıncı denemen buHiç olmuş gibi hissetmiyorum ben. Doktor pzt değil çarşamba test verirsin dedi. Sınavdan kaldığını bilir de sonuçtan kaçarsın ya. Benim ki o hesap. Negatif görmek istemiyorum ama o testi yapmam lazım
1 yıl önce bir kimyasal oldu ondan beridir kendim deniyorum. Doktor tedavisiyle ilk denemem. Zaten o yüzden de pek ümidim yok. İlk seferde tutma ihtimali düşükÇok iyi anlıyorum canım bende yaşadım o durumu kaçıncı denemen bu
Ve ovulasyon testinde de pik gorunuyor benim ki öyle yaniBu arada o erken gebelik testlerine asla para vermeyin. Kaset testler gayet iyi ve marka vermek gerekiyorsa bulabilirseniz Abon marka alın kesinlikle
Ben tedaviye ara vermiştim 3 defa letu 2 defa klomen bir defa ovitirella kullandm gebelik nasip olmadı . En son Haziran'da kulllandim kist oldu doktorum 2 ay Yasmin verdi ben 1 ay kullandm eşim istemedi koruyor çünkü . Bu son 2 aydır gitmedim evde ovulasyon testi yapıyorum 1.ayim olmadı günleri bazı sebep değerlendiremedik . Bu 2.ayim 3 gündür yapıyorum daha silik bile yok geç yumurtlama oluyor. Soruma gelince Ege âdet olursam yine gidecem doktoruma ama korkuyorum yine klomen verecek ..bana hiç gelmiyor sürekli kist yaptı . Yumurtaniz kaç cmdi iğneyi vurdugunuzdaKızlar merhaba yazmıştım daha önce benim ovitirelladan sonra 9. Gün test yaptığımda pozitif di ama iğne etkisi diye düşünmüştüm bugün 14. Gün oldu 9 günden sonra hep silik pozitifdi iki gün önce kan verdim ve bugünde 2.5 kat artmış. Size tavsiyem yumurtlama döneminde ananas yiyin faydası var bende çok takanlardanim ilk kez klomen ve ovitirella kullandım Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin![]()
21.3 mm di 3 tane eş zamanlı büyüyen yumurtam vardı. Benim sorunum yumurtam catlamiyormus sanırım.Ben tedaviye ara vermiştim 3 defa letu 2 defa klomen bir defa ovitirella kullandm gebelik nasip olmadı . En son Haziran'da kulllandim kist oldu doktorum 2 ay Yasmin verdi ben 1 ay kullandm eşim istemedi koruyor çünkü . Bu son 2 aydır gitmedim evde ovulasyon testi yapıyorum 1.ayim olmadı günleri bazı sebep değerlendiremedik . Bu 2.ayim 3 gündür yapıyorum daha silik bile yok geç yumurtlama oluyor. Soruma gelince Ege âdet olursam yine gidecem doktoruma ama korkuyorum yine klomen verecek ..bana hiç gelmiyor sürekli kist yaptı . Yumurtaniz kaç cmdi iğneyi vurdugunuzda
Geç yumurtaladin işe geç regl olursunKızlar 29 agustos da pik gördüm 30 agustos çatlama ki 29 un da Dr kontrolünde de 2 adet 23mm yumurtam vardi teyit etmiş oldum.
28,29,30,31,1 3 Eylül değerlendirdik. Yalnız 1 eylülden itibaren kahverengi lekelenme az az oluyordu bugün biraz da koyu kırmızıya yakın bir lekelenme oldu silince gelmiyor. Çamaşırım da görüyorum az az . Normalde 28 günde bir adet olurum geç yumurtladim bat bugün. İlk defa yaşadım tecrübesi olan var mi?
Her seferinde kiste mi dönüştü yumurtanız ultrasonda hiç çatladığını göremiyor musunuz ben bu ilaçları kullanmadan önce de kiste dönen yumurtam var idi yani doğal döngünün içinde de bunun olma ihtimali varBen tedaviye ara vermiştim 3 defa letu 2 defa klomen bir defa ovitirella kullandm gebelik nasip olmadı . En son Haziran'da kulllandim kist oldu doktorum 2 ay Yasmin verdi ben 1 ay kullandm eşim istemedi koruyor çünkü . Bu son 2 aydır gitmedim evde ovulasyon testi yapıyorum 1.ayim olmadı günleri bazı sebep değerlendiremedik . Bu 2.ayim 3 gündür yapıyorum daha silik bile yok geç yumurtlama oluyor. Soruma gelince Ege âdet olursam yine gidecem doktoruma ama korkuyorum yine klomen verecek ..bana hiç gelmiyor sürekli kist yaptı . Yumurtaniz kaç cmdi iğneyi vurdugunuzda
Bana da antibiyotik vermişti hatta eşime de enfeksiyon vs var ise ondan sebep verdiğini söylemişti bende o ay hamile kaldım ama kimyasal oldu21.3 mm di 3 tane eş zamanlı büyüyen yumurtam vardı. Benim sorunum yumurtam catlamiyormus sanırım.
Peki klomeni nasıl kullandınız benim doktorum yanında farklı ilaçlarda verdi. D vitamini B12 folik asit ve iki kutu antibiyotik hatta çok şaşırmıştım antibiyotige klomeni de günde bir tane 5 gün kullanmıştım
Himmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız kimyasal olduysa demekki gebe kalabiliyorsunuzBana da antibiyotik vermişti hatta eşime de enfeksiyon vs var ise ondan sebep verdiğini söylemişti bende o ay hamile kaldım ama kimyasal oldu