• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Devlette banada bakmadılar canım tanıdık doktor buldum ona gittim özelde ben 1 yıldır korunmuyorum bebek olmadı dedim aslında 2 aydır bebek düşünüyorum kendimde farklılık hissettim kasığımda ağrı adetlerim olmuyo lekelenme şeklinde oluyorum mide bulantım çok oluyor eğer böyle şeylerin varsa mutlaka özele git tanıdık doktor bul yoksa zamanımız boşa gidiyor
Aynen oyle valla bu ayda olmassa butun tahlillerimi toplayip ozele gitmeyi dusunuyorum hsg cektiriyim takviye yazin diyorum gerek yok diye doktor saka gibi valla

Kizlar 6 aydir hep surekli hamilelik testi yaptim psikolojik olarak kendi kendime belirti cikarttim bu ay yapmicam kendimi tutabilirsem insallah cunku erken gebeliklerde hep silik cizgi cikiyor kan veriyorum negatif husran oluyor arti med doktor days nimo bunlar hep yaniltti aklinizda bulunsun adetin gecmesini beklicem dayanabilirsem insallah 😅
Hadi inşallah canım🥰

Yurt dışında yaşıyorum maalesef öyle bi imkanım yok keşke olsaydı cikarttirip tasisam olur mu acaba
Evet olur tabii ki yaz ya da yazdır katla bir beze dik ben üçgen seklin de diktim surekli sutyenimin için de banyodan banyoya çıkarıyorum.

Nasıl doktor bunlar ya ne saçma işleyiş özele git canım mutlaka özelde hemen bakıyorlar
Valla bak en az 3 doktora gitmisimdir kiminin cihazlari yeterli gelmedi buyuk sehir hastanesine yonlendirdi gittim bakmadi kimi hic umursamadi bile sadece saatlerini dolduruyorlar bu ayda olmassa ozele gitcem cok fazla durumum yok o yuzden olursa diye bekliyorum malesef 😊 insallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder saglikli sihatli bir bebis 🙏🏻

Kızlar merhaba 🦋 benim bat 4 eylül 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif görüyorum bi de ovulasyon testi yaptım onu gece yaptım 3 gün kala diyebiliriz kan vermeye gitme şansım yok bekleyeceğim, buraya atıyorum ikisine de bakabilir misiniz rica etsem🥹🌸 kaset test gibi görünen ovulasyon testi diğeri pembe olan erken gebelik testi

Eklentiler

• 1000068072.webp
    1000068072.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000068074.webp
    1000068074.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000068374.webp
    1000068374.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu ay çok belirti yaşadım çokta değilde Kasık ağrısı ve bel ağrısı ama bu gün itibariyle Kasık ağrım azaldı yok denilcek kadar

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Merhaba.Biz gecen ay denemeye başladık.Tutmadi.Bat 24 eylül.Yarin ovulasyon testlerine başlıyorum insallah.D vitamini,b12,folik asit,demir,magnezyum takviyelerini kullaniyorum.

Kızlar merhaba 🦋 benim bat 4 eylül 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif görüyorum bi de ovulasyon testi yaptım onu gece yaptım 3 gün kala diyebiliriz kan vermeye gitme şansım yok bekleyeceğim, buraya atıyorum ikisine de bakabilir misiniz rica etsem🥹🌸 kaset test gibi görünen ovulasyon testi diğeri pembe olan erken gebelik testi
Bir şey göremiyorum ovulasyon testi pik olduğunda gebelik olabiliyormuş ama sizin pik değil

Bir şey göremiyorum ovulasyon testi pik olduğunda gebelik olabiliyormuş ama sizin pik değil
Daha 3-4 gün var mecbur bekliycem bu ay farklı hissediyorum çünkü sürekli Kasık ağrıları kendisini hatırlattı sanki yumurtlama günü ilişki yaşandıktan 5 6 gün sonra başladı bu ağrılar yeni yeni azaldı işte acaba tutunmaya çalıştı da olmadı mı bilmiyorum

Daha 3-4 gün var mecbur bekliycem bu ay farklı hissediyorum çünkü sürekli Kasık ağrıları kendisini hatırlattı sanki yumurtlama günü ilişki yaşandıktan 5 6 gün sonra başladı bu ağrılar yeni yeni azaldı işte acaba tutunmaya çalıştı da olmadı mı bilmiyorum
İnanın varsa da erken öğrenmek hiç iyi bişey değil ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim erkenden test yaptığım için öğrenmiş bulundum ma test yapmasam haberim bile olmayacaktı adet oldum diyip geçecektim

Valla bak en az 3 doktora gitmisimdir kiminin cihazlari yeterli gelmedi buyuk sehir hastanesine yonlendirdi gittim bakmadi kimi hic umursamadi bile sadece saatlerini dolduruyorlar bu ayda olmassa ozele gitcem cok fazla durumum yok o yuzden olursa diye bekliyorum malesef 😊 insallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder saglikli sihatli bir bebis 🙏🏻
Amin canım bende masraf etmek istemiyorum eşime o yüzden iyice araştırıyorum ama illaki özelde daha iyi bakıyorlar

Back
X