• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Bilmiyorum ki ama bence migrosta olması lazım yurt dışındayım pek bilgim yok ama çoğu kez gördüm migrosta diye hatırlıyorum
Yaban mersini haric tüm kırmızı meyveler vrdi markette dönmüş olarak muz ve nar suyu aldim. Gerçi bunların bur önemi yok Rabbim ol diyecek olacak 🤷‍♀️🤲

Bende katılayım aranıza geçen ay hsg çekildim ama olmadı bu aylar ihtimal yüksek deniyor hsg den önce letu kullanmıştım ama yumurtam iğneye rağmen çatlamadı kist oldu iki aydır regl leke halinde oluyo o nedenle bu ay tarlusal kullandım regl bekliyorum o söker belki kisti bir sürü vitamin inositol ovulasyon vs aldım tüm tuşlara bastım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🥹❤️

Merhaba benimde bat 3 eylül beklemedeyim.. olmazsa rahim filmi çekilicek adetimin bitişinde aranızda var mı rahim filmi çektiren ?

Yaban mersini haric tüm kırmızı meyveler vrdi markette dönmüş olarak muz ve nar suyu aldim. Gerçi bunların bur önemi yok Rabbim ol diyecek olacak 🤷‍♀️🤲
Bizim burda pazar da havuç var yaz boyunca hep aldm evde bulundurdum . Siz ilçede mi yaşıyorsunuz

Ayyy inşallah güzel haberler verirsiniz benim eşim çok istiyor 2 tane düşüğüm var her ay umutla bekliyor sonra üzülüyor 23 Ekim'de yıl donumumuz mucizelerimiz inşallah bi an önce sağlıkla nasip etsin inşallah yurt dışında yaşıyorum 3 den sonra genetiğe bakiyolar mecburen elim kolum bağlı bekliyorum
Bende bir düşük yaptım sonra olmadı geçen sene Mayıs'ta. Korunmayı bırakmıştık olmaz demiştim Kimin ilk ayında olmuş ki benm olucak demiştim . Adetim gecmisti inanmamıştım sonra test yaptım değerim 600lere kadayciktik sonra düştü tutunamadı

Merhaba bnim Bat 13 eylül bizde bu ay aşılama için bir takım testler verdik. Pazartesi hsg çekildim bir sorun yokmuş. Bir sonraki adetime kadar hamile kalırsam aşılama iptal olacak. Bana Thancss Woman isimli bir takviye verdi. Birde D3K2 vitamini kullan dedi. Bu ay gebelik ihtimalimin yüksek olabileceğini soyledi. Eşim spermiyogram verdi ondada bir sorun görünmüyor. Onada klomen ve doxium başladı doktor. Bu ilaçlar sperm kalitesini yükselteceğini söyledi. Bu ay ovülasyon testi ile takip yapıyorum. 31 ağustos pik olabilir görünüyor. Bakalım sonuç ne olur. Rabbim herkese hayırlısı ile sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin.
Bende bakiyim arastirayim her ay bir kisinin dedini yapicam gibi gorunuyor 😅 herkez farkli ilac kur kullaniyor 1 aya sigmaz gibi rabbim tez zamanda hepimeze nasip etsin insallah ☺️

Ben geçen ay denedim ovulasyonla takip ettim olmadı canım doktora gittim pcostan şüphelendi rahim filmi istedi çarşamba başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne dicek sizler naptınız doktora göründünüz mü
Valla ben gecen hafta gittim transvajina ultrason normal ultrason kan hormon tahlili falan yapildi kansizlik var bende ayrica 3.5 cm kistim vardi o gozukmuyor sanirim adetle attim 6 aydir duruyordu buyume yapmisti sukur simdi gozukmuyor kistim bu ay biraz daha umitliyim vitamin eksilim var sadece saten devlet doktorlari ilgilenmiyor yuzune bile bakmiyolar niye geldin diye karsiliyorlar fazla birsey sorulmuyo

Merhaba herkese bi önceki gebeliğim sağlıklı olsaydı Eylül’de doğcaktı nasip olmadı inşallah Eylül ayında baska bi umut olur gebelik haberi alırım çok istiyorum kendim mayıs doğumluyum bebeğimde mayıs ayında doğsun çok istiyordum inşallah Allah nasip eder isteyen bekleyen herkese nasip olsun birbirimize dua edelim 🙏🏻❤️
Amin canim insallah tez zamanda herkezin gonlunden gecen olur ☺️

Valla ben gecen hafta gittim transvajina ultrason normal ultrason kan hormon tahlili falan yapildi kansizlik var bende ayrica 3.5 cm kistim vardi o gozukmuyor sanirim adetle attim 6 aydir duruyordu buyume yapmisti sukur simdi gozukmuyor kistim bu ay biraz daha umitliyim vitamin eksilim var sadece saten devlet doktorlari ilgilenmiyor yuzune bile bakmiyolar niye geldin diye karsiliyorlar fazla birsey sorulmuyo
Devlette banada bakmadılar canım tanıdık doktor buldum ona gittim özelde ben 1 yıldır korunmuyorum bebek olmadı dedim aslında 2 aydır bebek düşünüyorum kendimde farklılık hissettim kasığımda ağrı adetlerim olmuyo lekelenme şeklinde oluyorum mide bulantım çok oluyor eğer böyle şeylerin varsa mutlaka özele git tanıdık doktor bul yoksa zamanımız boşa gidiyor

Kizlar 6 aydir hep surekli hamilelik testi yaptim psikolojik olarak kendi kendime belirti cikarttim bu ay yapmicam kendimi tutabilirsem insallah cunku erken gebeliklerde hep silik cizgi cikiyor kan veriyorum negatif husran oluyor arti med doktor days nimo bunlar hep yaniltti aklinizda bulunsun adetin gecmesini beklicem dayanabilirsem insallah 😅

Back
X