- 18 Ağustos 2025
- 71
- 204
- 8
- 28
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
Ben bu ay elendim kızlar... Umarım siz müjdeli haberlerinizi alırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ama gebelik olmadığından emin ol içerkenBende basladım sogan kurune 3.cü günüm ins benımkıde komple gıdecek
Canım iğne etkisi olabilir ben 12 13. Günde tamamen negatif gördüm anca atıldı iğne vücuttan bence sende regl günü ya da bir gün önce yap emin olmak içinKızlar bugün ovitirella min 10. Günü ve testlerim böyle sizce ayy emin olamiyorum beklemeliyim biliyorum ama sizde bir bakin
Çok haklısın aslında bende biliyorum sadece kafamı karıştıran bir nokta var ben 29 Ağustos da kan verdim 50 çıktı sonra 31 ağustosta 20. Çıktı iğnenin etkisi gittikçe azaldı şuan hiç kalmamış olması gerekiyordu diye düşünüyorum yada 6-7 falan onuda test ölçer mi bilmiyorumCanım iğne etkisi olabilir ben 12 13. Günde tamamen negatif gördüm anca atıldı iğne vücuttan bence sende regl günü ya da bir gün önce yap emin olm
Ölçüyor canım o testler çok hassas ama gebelik de olabilir tabi inşallah vardır emin olmak için bi kaç gün sonra tekrarla benceÇok haklısın aslında bende biliyorum sadece kafamı karıştıran bir nokta var ben 29 Ağustos da kan verdim 50 çıktı sonra 31 ağustosta 20. Çıktı iğnenin etkisi gittikçe azaldı şuan hiç kalmamış olması gerekiyordu diye düşünüyorum yada 6-7 falan onuda test ölçer mi bilmiyorum
Pazar günü kan vereceğim hayırlısı artıkÖlçüyor canım o testler çok hassas ama gebelik de olabilir tabi inşallah vardır emin olmak için bi kaç gün sonra tekrarla bence![]()
Doğru sonuç vermiş Beta Hcg 70 çıktı bakalım hayırlısı artacak mı bekleyeceğiz. Laboquick- predictor early ve bebetime denedim hepsinde silik çıktı. En net predictor early de gördüm. Bebetime ‘da belli belirsizdiCnm o marka yalanci cikartiyor ama ver bakalim ne cikicak bizi de bilgilendir
Sizin 12. 13. Güne kadar pozitif miydi testlerÖlçüyor canım o testler çok hassas ama gebelik de olabilir tabi inşallah vardır emin olmak için bi kaç gün sonra tekrarla bence![]()
Hakkında hayırlısı olsun güzelimPazar günü kan vereceğim hayırlısı artık![]()
Evet canım herkesin vücudu bir değil iğne etkisinin vücuttan atılması kişiden kişiye göre değişiyo eğer testin çoksa gün gün test yap canım ya da dediğin gibi direk kan verSizin 12. 13. Güne kadar pozitif miydi testler
Ay niye böyle bırsey dedinİnşallah canım ama gebelik olmadığından emin ol içerken
Ay sağol canımHakkında hayırlısı olsun güzelim
Evet canım herkesin vücudu bir değil iğne etkisinin vücuttan atılması kişiden kişiye göre değişiyo eğer testin çoksa gün gün test yap canım ya da dediğin gibi direk kan ver![]()
Cnm ztn hep yalanci verdigi icin hamile olanlarda da pozitif oluyo o yuzden tebrik ederim hayırlı olsunDoğru sonuç vermiş Beta Hcg 70 çıktı bakalım hayırlısı artacak mı bekleyeceğiz. Laboquick- predictor early ve bebetime denedim hepsinde silik çıktı. En net predictor early de gördüm. Bebetime ‘da belli belirsizdi
Nasıl yani regl bitiminde mi silik çizgi gördün anlamadım canım soğan suyu maydonoz suyu bunların söktürücü etkisi var o nedenle gebeyken içilmezAy niye böyle bırsey dedin
Bugun test yapdım cok silik cıktı ama ben adet oldum bıttı bıle
Cok silik cıktı gozle zoe gorunuyo yanı adet oldum zaten bitti ama bi şüphe vardı ıcımde bu sabah yapdım olsaydı cıkardı yani dıye dusunuyorum sımdı ovulasyon yapmaya basladımNasıl yani regl bitiminde mi silik çizgi gördün anlamadım canım soğan suyu maydonoz suyu bunların söktürücü etkisi var o nedenle gebeyken içilmez![]()
Anladm canım bende regl bitince başlıycam ovulasyon aCok silik cıktı gozle zoe gorunuyo yanı adet oldum zaten bitti ama bi şüphe vardı ıcımde bu sabah yapdım olsaydı cıkardı yani dıye dusunuyorum sımdı ovulasyon yapmaya basladım
Anladm canım bende regl bitince başlıycam ovulasyon il
İnsss hakkımızsa hayırlısı olsun ama ben artık takmamaya karar verdim dün itibariyleAnladm canım bende regl bitince başlıycam ovulasyon a
Öyle olmamız lazım herşeyin başı stres çünküİnsss hakkımızsa hayırlısı olsun ama ben artık takmamaya karar verdim dün itibariyle
Zor ama takarsakda olacagı varsada olmuyoÖyle olmamız lazım herşeyin başı stres çünküah bi kafadan tamamen atsak kurtulacaz da işte