• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Bilemiyorum ki 😅😂 ikilemde kalmak aşırı kötüü😂 bebişler bi gelseydi hayırlısıyla 🥲🫢
Vallahi yaa sorma ya normalde akintim yok ama camasirima gecmis beyazlik var kremimsi yani bilmiom ya of ovulasyon yapmistim dun bi tik koyu dediler burda atmistim ama bilmiom sende bak dbdbd en alttakini

Eklentiler

• IMG_3164.webp
    IMG_3164.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
Vallahi yaa sorma ya normalde akintim yok ama camasirima gecmis beyazlik var kremimsi yani bilmiom ya of ovulasyon yapmistim dun bi tik koyu dediler burda atmistim ama bilmiom sende bak dbdbd en alttakini
Diğerlerine göre koyu ayy inşAllah vardır bebiş😍🤲🏻 adet tarihin en zaman peki benim testler de böyle çıkıyor 😂

Eklentiler

• 1000052891.webp
    1000052891.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 39
Kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra reglm düzensiz olmaya başladı doktora gittiğimde pcos görünümü var demişti
Off ne lanet bişey bu pcos ya . Bende yasmin kullanıyordum mayıs ayında bıraktım Hazirandan beri deniyoruz ama hâlâ gebelik yok ve adet olamıyorum maalesef

Off ne lanet bişey bu pcos ya . Bende yasmin kullanıyordum mayıs ayında bıraktım Hazirandan beri deniyoruz ama hâlâ gebelik yok ve adet olamıyorum maalesef
Bende ilaçsız regl olamıyordum regl olmak için masaj varmış sanırım, onu uygulayınca oldu deneyin isterseniz 🌸 İnşAllah en kısa zamanda kucağımız dolar 🫶🏻

Back
X