- 30 Ocak 2014
- 526
- 281
- 333
Kasık ağrısı varmı?Benim 20 eylülden beri belim kopuyor. Şu an 3-4 gün kaldı adetime göğüslerim sızlıyor. Birde 3 gündür grip oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısı varmı?Benim 20 eylülden beri belim kopuyor. Şu an 3-4 gün kaldı adetime göğüslerim sızlıyor. Birde 3 gündür grip oldum
Aynı şekilde sizin de öyleHerşey gönlünüzce olsun pes etmeyin bende etmiyorum![]()
Aynı şekilde sizin de öyleRabbim büyüktür 3 senedir artık tahammül seviyesi bitmek üzere bilmiyor
Evet haklısınız uzun süre olmuş aşılama denediniz mi 3 veya 4 çatlatma iğnesinden sonra doktorlar aşılamaya geçiyor siz denediniz miAynı şekilde sizin de öyleRabbim büyüktür 3 senedir artık tahammül seviyesi bitmek üzere bilmiyorum
![]()
Yok denemedik iğneyi de ikinci kez deniyorum zaten bir 2024 Nisan ayında kendiliğinden oldu kimyasala döndü 2025 Nisan ayında iğneyle oldu oda kimyasala döndü histeroskipi oldum herşey temiz çıktı ama olmuyorEvet haklısınız uzun süre olmuş aşılama denediniz mi 3 veya 4 çatlatma iğnesinden sonra doktorlar aşılamaya geçiyor siz denediniz mi
Peki amh ve fsh değerlerinize baktırdınız mıYok denemedik iğneyi de ikinci kez deniyorum zaten bir 2024 Nisan ayında kendiliğinden oldu kimyasala döndü 2025 Nisan ayında iğneyle oldu oda kimyasala döndü histeroskipi oldum herşey temiz çıktı ama olmuyor
Peki amh ve fsh değerlerinize baktırdınız mı
Değerleriniz çok şükür iyi hiç olumsuz düşünmeyin mutlaka olacak pcos var mı pekiAmh 4.30 çıktı fsh de 6 kusur
Benim de 5. Günüm göğüs ağrısı felan yok bende normal mi acaba bilemedmmsizin son durum be acabaİnanın bende hiç biri olmadı bende bir anormallik var
Büyük ihtinal çünkü adetlerim çok düzensizDeğerleriniz çok şükür iyi hiç olumsuz düşünmeyin mutlaka olacak pcos var mı peki
Evet pcos olduğunuz içindir emin olun bu çabalarınız boşa gitmeyecek herşey gönlünüzce olsunBüyük ihtinal çünkü adetlerim çok düzensiz
merhaba iğneyi nasıl buldunuz acaba? ben de bulamam diye korkuyorum şimdiden araştırmaya başladımHerkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var
İnşallah canım seninde öyle olsun Rabbim büyüktürEvet pcos olduğunuz içindir emin olun bu çabalarınız boşa gitmeyecek herşey gönlünüzce olsun
Merhaba benim de 8. Gun ve sanki bende de hic belirti yok. Ara ara sadece kasık ağrısı cok az amaBenim 8.günüm hiç bir belirti ağrı sızı yok malesef
Valla çok zor bulduk Gaziosmanpaşa’da bir eczanedemerhaba iğneyi nasıl buldunuz acaba? ben de bulamam diye korkuyorum şimdiden araştırmaya başladım
iğnenin 12. gunu artımed test negatıf pozıtıfe doner mı kesın mıGünaydın kızlar,test yaptım negatif. Bat 3Ekim.Testim albi. Regliyi bekliyorum.18 Eylül de de iğne olmuştum. Umutluydum halbuki![]()
Merhaba hangi ilaci kullandiginiz yumurta büyütmede. Ben 3 kez klomen kullandim 2 sinde kendiliginden catladi denedik olmaddi 3. De asilama oldum tutmadi ve bu surecte cekmedigim kadar agri cektim oyle sancilar giriyodu ki ne dogrulabiliyodum ne haraket edebiliyodum. Bu ay femera kullandim sizdeki gibi hicbir agrim belirtim yok yarin kan twsti verecegim sadece 3 hundur arada bi kasiklarima adet sancisi giriyor ama cok nadirİnanın bende hiç biri olmadı bende bir anormallik var
Merhaba, ben 2aydır klomen ve çatlatma iğnesi oldum he 2 iğnedede hiçbir belirti yaşamadım geçen ay testim negatif çıktı sizin bunca denemeye rağmen neden olmadı doktorunuz farklı bir tedavi önermedimiMerhaba hangi ilaci kullandiginiz yumurta büyütmede. Ben 3 kez klomen kullandim 2 sinde kendiliginden catladi denedik olmaddi 3. De asilama oldum tutmadi ve bu surecte cekmedigim kadar agri cektim oyle sancilar giriyodu ki ne dogrulabiliyodum ne haraket edebiliyodum. Bu ay femera kullandim sizdeki gibi hicbir agrim belirtim yok yarin kan twsti verecegim sadece 3 hundur arada bi kasiklarima adet sancisi giriyor ama cok nadir
Ben normalde özelde oluyodum 2.5 senedir evliyim 1.5 sene ozele gittim evlendigim ay adetim kesildigi icin. Ama özel sadece test yapip durdu rahim filmi smar testi sperm testi dogum kontrol farkli birton ilac vs vs ama birtürlü pcos oldugumu söylemedi en son sehir hastahanesine gittim ve direk pcossun dedi. Birkac test orda da verdim normalde asilama olacakti ilk 2 sinde kendiliginden catlamasaydi 3 asilamadan sonra tüp bebek diyolar cünkü. 2 sinde kendiliginden catlayinca 3. Ye kaldik onda olmayinca bu yani bunda tutmazsa eger insallah tutar. Birkez daha asilama sonra tüp bebek. Sadece ileri derecede pcos var diyolar baska bir sikintimiz yokMerhaba, ben 2aydır klomen ve çatlatma iğnesi oldum he 2 iğnedede hiçbir belirti yaşamadım geçen ay testim negatif çıktı sizin bunca denemeye rağmen neden olmadı doktorunuz farklı bir tedavi önermedimi
Sabırla bekleyin inanın olacaktır herşey gönlünce olsunBen normalde özelde oluyodum 2.5 senedir evliyim 1.5 sene ozele gittim evlendigim ay adetim kesildigi icin. Ama özel sadece test yapip durdu rahim filmi smar testi sperm testi dogum kontrol farkli birton ilac vs vs ama birtürlü pcos oldugumu söylemedi en son sehir hastahanesine gittim ve direk pcossun dedi. Birkac test orda da verdim normalde asilama olacakti ilk 2 sinde kendiliginden catlamasaydi 3 asilamadan sonra tüp bebek diyolar cünkü. 2 sinde kendiliginden catlayinca 3. Ye kaldik onda olmayinca bu yani bunda tutmazsa eger insallah tutar. Birkez daha asilama sonra tüp bebek. Sadece ileri derecede pcos var diyolar baska bir sikintimiz yok
Regli döneminden sonraki beş güne kadar ihtimal var. Bekle bakalım.iğnenin 12. gunu artımed test negatıf pozıtıfe doner mı kesın mı