off ınsallah yaRegli döneminden sonraki beş güne kadar ihtimal var. Bekle bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ınsallah yaRegli döneminden sonraki beş güne kadar ihtimal var. Bekle bakalım.
Evet nasip olursa ilk .. 2 aşılama bir tüp bebekten sonra ilaç tedavisini deneyelim dedik öncesinde denemiştik ama nasip olmadı bu iğneyi kaç defa kullandım hatırlamıyorum sayısı o kadar çok kiBende aynı durumdayım 2.iğne vuruşum hiçbir belirti agrı sızı yok ilaç bende tesir mi etmedi acaba dedim kahroldum herkesin bünyesi farklı sizin ilk bebek mi olacak kısmetse
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEvet nasip olursa ilk .. 2 aşılama bir tüp bebekten sonra ilaç tedavisini deneyelim dedik öncesinde denemiştik ama nasip olmadı bu iğneyi kaç defa kullandım hatırlamıyorum sayısı o kadar çok ki
Benimde 3 Ekim… bugün test yaptım negatif. Bende pazartesi kan vereceğim. İnşallahSonuçlarınız ne oldu kızlar güncelleyelim birbirimizibende bat 3 ekim olmadım henüz ama test negatif. Gelmezse pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
![]()
Evet regli olmazsanız pazartesi gününe kadar kan testi verirsiniz normalde regliniz düzenli miBenimde 3 Ekim… bugün test yaptım negatif. Bende pazartesi kan vereceğim. İnşallah![]()
evet hep 27-28 günde olurum. ama bu ay çok fazla ilaç kullandım ya omu etkiliyor acaba diyorum. ya da stresmi yaptım bilemiyorumEvet regli olmazsanız pazartesi gününe kadar kan testi verirsiniz normalde regliniz düzenli mi
Olabilir evet benimde 2 gündür sabahları regli ağrısı gibi karnımın içinde sızı var sanırım regli olacağım 7 yada 8 ekimde haftayaEvet regli olmazsanız pazartesi gününe kadar kan testi verirsiniz normalde regliniz düzenli mi
Akıntı beyaz mı krem gibi o bende de var ama geçen ayda aynısını yaşadım ve regli oldum artık umut bağlamıyorum teste yapmayacağımbenim hiç regl ağrısı falanda yok. sadece biraz akıntı yoğunlaştı.
dün şeffaftı bugün koyu kremsi ama koku yok.Akıntı beyaz mı krem gibi o bende de var ama geçen ayda aynısını yaşadım ve regli oldum artık umut bağlamıyorum teste yapmayacağım
Bu regli yaklaştığında da oluyor rahim kendini temizliyor diyorlardün şeffaftı bugün koyu kremsi ama koku yok.
ben regl olacağım zaman genelde 1 gün önce hafif kahve olur. bu sefer öyle değil. ya ilaçların etkisi yada döllenme oldu bilemiyorum. ama testler o kadar yanıltıcı ki geçen hafta yaptığımda silik çıkmıştı. bugün yaptım negatif. en iyisi kan vermek.Bu regli yaklaştığında da oluyor rahim kendini temizliyor diyorlar
dün şeffaftı bugün koyu kremsi ama koku yoiğnen
Geçen hafta iğnenin etkisidir inşallah gebesinizdirben regl olacağım zaman genelde 1 gün önce hafif kahve olur. bu sefer öyle değil. ya ilaçların etkisi yada döllenme oldu bilemiyorum. ama testler o kadar yanıltıcı ki geçen hafta yaptığımda silik çıkmıştı. bugün yaptım negatif. en iyisi kan vermek.
inşallah teşekkür ederim. umutla bekleyen herkesin rabbim yardımcısı olsun. uğraşan herkesten hayırlı haberler alalım inşallahGeçen hafta iğnenin etkisidir inşallah gebesinizdir
Galiba stres yapıyr benim adet süremi bile etkilemişti hiç ilaç kullanmadığım aylarda lh testlerini takip edip denemiştik olmayınca 2 ay sonra çatlatma iğnelerine geçtik iğneler gün sapması yapmamıştı çok inşalah hamileyizdir hepimizevet hep 27-28 günde olurum. ama bu ay çok fazla ilaç kullandım ya omu etkiliyor acaba diyorum. ya da stresmi yaptım bilemiyorum
Aynıyız sizinle benım 25 inde vuruldum bat 10 -11 ekım adet olcakmısım gıbı agrım var sadeceMerhaba kızlarbende eylülde femara kullandım 23ünde çatlatma iğnesi oldum bat 10-11 ekim hiç bir belirtim yok bu ay da olmadı benim
![]()