• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Vallahi kuzum kişiden kişiye değişiyor bugün benim iğne günü hariç 12. Gün sabah test yaptım ilk dk da silik çıktı ama dünde aynısı çıkmıştı herhangi bir koyulaşma olmamış
Acaba seninki gerçek pozitif olabilir mi 12 gün yalancı etki için uzun bir süre geldi bana
Beklenen adet tarihin ne zaman belkide hamilesn şu an, 🌸

Acaba seninki gerçek pozitif olabilir mi 12 gün yalancı etki için uzun bir süre geldi bana
Beklenen adet tarihin ne zaman belkide hamilesn şu an, 🌸
Beklenen adet tarihim 11 Ekim ilk ignemi olduğumda da kimyasal olmuştu 18. Gün adet olmuştum şimdi de çizgiyi görüyorum ama koyulaşma yok diye herhalde yoktur diyorum salı günü doktor kontrolüm var 🤷

Beklenen adet tarihim 11 Ekim ilk ignemi olduğumda da kimyasal olmuştu 18. Gün adet olmuştum şimdi de çizgiyi görüyorum ama koyulaşma yok diye herhalde yoktur diyorum salı günü doktor kontrolüm var 🤷
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yarın tekrar yap bence sabah ilk idrarla inşallah tutmuştur salı günkü randevun kendi doktorunun kontrol randevusu mu
Benim doktorum ne zaman geleceğimi söylemedi bana bilmiyorum ne yapacağım
Benimde beklenen adet tarihim 15 ekim sanki günler geçmiyor çok merak ediyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yarın tekrar yap bence sabah ilk idrarla inşallah tutmuştur salı günkü randevun kendi doktorunun kontrol randevusu mu
Benim doktorum ne zaman geleceğimi söylemedi bana bilmiyorum ne yapacağım
Benimde beklenen adet tarihim 15 ekim sanki günler geçmiyor çok merak ediyorum
Evet canım kendi doktirum dedi hesapladı tam 14. gün oluyor o gün gel kan vereceksin dedi ama hiç umudum yok yani tabiki hayırlısı olsun da artık negatifleri görmekten çok skldm bktm bunaldım

Kizlar bende 23 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum bugün iğne haric 11. Gün dün üç tane test yaptım negatifti bu sabah yine yaptım ilk dk da bu şekilde çıktı sizce olma ihtimali var mı tabi beklemedeyim bende
Merhaba ozelemi gidiyorsun acaba benimde hamilelik istiyorum sol.yunurtamda sorun oluyormuş catlmaiyormus özele gidicem.ama beni yumurtlama tarihinde çağırdı ilk defa gidicem.ozel hastaneler veriyor diye ama ben özel klinik buldum bı doktor buralardada tavsiye eden çok ama ne yapacağımı bilmiyorum devlette veren bu doktora bakiyormusunuz aşılama dendi direk bana bende istemedim hemen çünkü eşim biraz yoğun calisiyir ve zamana. Ibirakmamizi istiyor biraz

Merhaba ozelemi gidiyorsun acaba benimde hamilelik istiyorum sol.yunurtamda sorun oluyormuş catlmaiyormus özele gidicem.ama beni yumurtlama tarihinde çağırdı ilk defa gidicem.ozel hastaneler veriyor diye ama ben özel klinik buldum bı doktor buralardada tavsiye eden çok ama ne yapacağımı bilmiyorum devlette veren bu doktora bakiyormusunuz aşılama dendi direk bana bende istemedim hemen çünkü eşim biraz yoğun calisiyir ve zamana. Ibirakmamizi istiyor biraz
Canım ben tıp fakültesinde bir profesore gidiyorum o da yarı ozel oluyor benim sağ da hep kist oluyor sol taraftan gelişiyor yumurtalar ama bence iyi bir doktor bulmanız zaman gectikce işler daha da zorlaşıyor çünkü ama eğer durumun müsaitse özel bir kliniğe de gidebilirsin doktoru iyi araştır ama

Canım ben tıp fakültesinde bir profesore gidiyorum o da yarı ozel oluyor benim sağ da hep kist oluyor sol taraftan gelişiyor yumurtalar ama bence iyi bir doktor bulmanız zaman gectikce işler daha da zorlaşıyor çünkü ama eğer durumun müsaitse özel bir kliniğe de gidebilirsin doktoru iyi araştır ama
Yani ne kadar fiyatları durumum çok iyi değil yani ilk defa özele gidicem.oda özel klinik 2000 diyor beni bide yumurtalama gününe yakın bir tarihte çağırdı bir tedavi uygularımi param boşuna gidemi diyede dusunuyirum o yüzdende öteki ayda olabilir diye düşünüyorum sizin muayene ücreti ne kadardi

Egerki benikisinden daha az bir fiyatsa tam hangi hastane ben fazla bilmiyorum bide İstanbul da degilmi bide

Egerki benikisinden daha az bir fiyatsa tam hangi hastane ben fazla bilmiyorum bide İstanbul da degilmi bide
Yok canım ben Kırıkkale'deyim 600 lira veriyorum ama buradaki özel klinikler de hep 2000 lira istiyor ama bence adetinin 2. Veya 3. Günü gitmen daha önemli rahim o zaman daha iyi gözüküyor beni hep doktorlarım öyle çağırdı ve yumurtlama gününüzü nasıl bileceksiniz ki doktorun dedigi tarihte belki de yumurtlama döneminiz değil

Merhaba bende iğneden sonra 10. Gundeyım belirti arama taraftarı degılım pek ama sabahtan berı sol gogsümün ucunda yanma bi bi his var geçmedi sizde varmı acaba bu tarz şeyler 🤔

Merhaba bende iğneden sonra 10. Gundeyım belirti arama taraftarı degılım pek ama sabahtan berı sol gogsümün ucunda yanma bi bi his var geçmedi sizde varmı acaba bu tarz şeyler 🤔
Benimde dünden beri göğsümde ağrı var bir doluluk var ben adet olcam zaman da böyle birşey olmam hiç biliyorum çünkü

İnşallah sizde bizde bu ay gebelik yaşarız hayırlısıysa P papatya5571 ilk sonucu alacak sonra siz I iremishk sonrada sıra bende çünkü benim daha 6.günüm beklemek çok zor
Siizn iğne etkiniz negatife döndü mü

Evet canım kendi doktirum dedi hesapladı tam 14. gün oluyor o gün gel kan vereceksin dedi ama hiç umudum yok yani tabiki hayırlısı olsun da artık negatifleri görmekten çok skldm bktm bunaldım
Bende sonucu merak ediyorum adet günüm geçer ve adet olmazsam bende doktoruma tekrar gideyim o zaman

İnşallah sizde bizde bu ay gebelik yaşarız hayırlısıysa P papatya5571 ilk sonucu alacak sonra siz I iremishk sonrada sıra bende çünkü benim daha 6.günüm beklemek çok zor
Siizn iğne etkiniz negatife döndü mü
Aşkım hiç bilmiyorum test yapmıyorum ben ovulasyon la takıp etmeye çalısıyorum dun bıraz sılık olmuştu bugun yıne koyu geldı dunkune göre

Çok erken ya 12 . Gunden once dusunmuyorum hatta bana kalsa adet geçmedende düşünmüyorum 2 yıldır çok fazla hayal kırıklığı yaşadıgım için tekrar yaşamak istemiyorum
Doğru haklısın insan bıkıyor artık
Ovitrelle iğnesini kaçıncı denemen

Back
X