• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Ben 26 eylülde iğnemi yaptım iğne gününü saymazsak 10. Gün dün önce sol göğsümde ağrı hissetmeye başladım bugün sağ da da hafif başlamış ama dokunamayacak şekilde değil bu ağrı ara ara kaşık ağrım vardı bu sabah onuda hissetmeden uyandım nötr hissediyorum normal mi sizce

Yok canım ben Kırıkkale'deyim 600 lira veriyorum ama buradaki özel klinikler de hep 2000 lira istiyor ama bence adetinin 2. Veya 3. Günü gitmen daha önemli rahim o zaman daha iyi gözüküyor beni hep doktorlarım öyle çağırdı ve yumurtlama gününüzü nasıl bileceksiniz ki doktorun dedigi tarihte belki de yumurtlama döneminiz değil
Evet haklısınız

Selam kızlar ben de bugün doktora gittim femeraya tekrardan başladık 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi

Merhaba kızlar bende 22 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum testlerim negatif su güne kadar 14 gün oldu adet olmayı bekliyorum artık ama şöyle soyliyeyim 3 yaşında kızım var ilk catlatma ignesinde tek yumurtamla hamile kalmistim bunda olmicak sanırım ama kısmet zamanı gelince oluyor umudunuzu kaybetmeyin

Back
X