Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınızYok canım ben Kırıkkale'deyim 600 lira veriyorum ama buradaki özel klinikler de hep 2000 lira istiyor ama bence adetinin 2. Veya 3. Günü gitmen daha önemli rahim o zaman daha iyi gözüküyor beni hep doktorlarım öyle çağırdı ve yumurtlama gününüzü nasıl bileceksiniz ki doktorun dedigi tarihte belki de yumurtlama döneminiz değil
şans sizden yana olsun inşallahSelam kızlar ben de bugün doktora gittim femeraya tekrardan başladık 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi
Umarım hepimizin yanında olur şans Ekim bize uğur getirir inşallahşans sizden yana olsun inşallah![]()
İnşallah canım senin ovitralle geçmişin varmı acabaUmarım hepimizin yanında olur şans Ekim bize uğur getirir inşallah![]()
Ben elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kandaYap bir gebelik testi bence yarın![]()
Ben elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kanda
Olsun olsun elinde sonunda bebeklerimiz olacak ben inanıyorum Allahdan ümit kesilmez hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallahBen elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kanda
Test yapmışmıydın kandan önceBen elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kanda
Ben elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kanda
Belki geç döllenme olacaktır regl olana kadar umudunuzu kaybetmeyin çok var bir gün arayla geri pozitif alanBen elendim canim bugün 14. Gün negatif çıktı malesef kanda
Geçen ay denemiştim olumsuz olduİnşallah canım senin ovitralle geçmişin varmı acaba