• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Bence var ya netleşmiş yarın sabahda bence yap inşallah koyulaşma devam etsin
Yarın benimde iğne gününü saymazsak 9.günüm test yapmamak için zor duruyorum
Test aldım yarın yada obur gun gelcek bu testten başka yok onlardada çıkarsa kan vercem inşallah vardır 😍

Çok iyi anlıyorum seni Benmde öyle doğal gebelik iki kayıp bende heralde çöküşü yaşarım ama olsun hersey insanlar için rabbim ol dee anında olur inancını kaybetme az önce çok eski mesajları okudum burada 15. Günü negatif alan 18 20 de pozitif alanlarla dolu hiç belli olmaz sabırla bekle yine modunu bozma lütfen 🌸🤍
Rabbim büyüktür inşallah öyle olur canım sabırla bekliyorum sadece 🤲

IMG_5005.webp

Görünüyomu bılmıyorum ben çok net goruyorum yarın sabah ilk idrarla yaptıgım garantiler umurım 🥹

Kızlar doktorum 13,15 e hayırlı olsun dedi kimyasal sanmıyorum iki gün sonra bakalım ikiz olma ihtimali bile var senin belli olmaz şu an dedi 3 yumurtam vardı benim bide çatlama gününün 10. Günü oluyor mantıken de ipne günü dışında bu süre içinde değer normal dedi şpne etkisi bu güne kalmaz dedi ama ben rahatlayamıyorum acaba bu kadar düşüm değerle artanlar olmuşmudur keşke bakmaya gitmeseydim diyorm 😔

Kızlar doktorum 13,15 e hayırlı olsun dedi kimyasal sanmıyorum iki gün sonra bakalım ikiz olma ihtimali bile var senin belli olmaz şu an dedi 3 yumurtam vardı benim bide çatlama gününün 10. Günü oluyor mantıken de ipne günü dışında bu süre içinde değer normal dedi şpne etkisi bu güne kalmaz dedi ama ben rahatlayamıyorum acaba bu kadar düşüm değerle artanlar olmuşmudur keşke bakmaya gitmeseydim diyorm 😔
İnşallah sağlıkla artar stres yapma kendıne güzel düşün 💕

Ben gördüm canım. Adete kaç gün var ve belirtilerin nelerdiii
Yarın bat günüm ama normalde bı gun ılerı gıdıyo benım 3 gecedir miğde yanması ve aşırı bacak agrım var 2 gundur kasıklarımda ara ara adet olcakmışım gıbı agrılar oluyo bıde goguslerde dolgunluk var

Back
X