• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Ya kızlar merhaba ben tekrardan femeraya başlamıştım bugün kontrolde çağırmıştı . Bir tane 23 mm bir tane 18 mm 2 tane de 15 mm yumurta olduğunu söyledi Ovıtrelle vurulmuştum geçen ay ve çok zor bulmuştum bu ayda bu igneyi erkenden aldım . Ama bana bugün iğne vurulma bekle çarşamba gel dedi 2 gün ilişki önerdi neden iğne vurul demedi kafam ona gitti bilgisi olan varmı ?
Çoğul gebelik olur diye bekletmiş olabilir 23 olan yumurtanız çatlamaya çok hazır şu an zaten iğne ile günlük yumurta 1,5-3 mm arası büyüyor geriden gelen 2 15 mm lik yumurtanız çoğul gebelik riski taşıyor diye muhtemelen

Selamlar 1 yıl oldu benim de ilaçlı ikinci denemem 30 eylülde yaptım Ovitralle 14 gün geçmiş oldu geçen ay 17 inci günde pozitif görüp kanda negatif ertesi gün regl olmuştum tavsiyem regl günü geçene kadar test yapmayın gebelik oluşmadan da belirtileri gebelik belirtisi sanmayın hepsi ilaçtan ve igneden dolayı öyle sonra daha büyük hayal kırıklığı oluyor ve bu tedaviyi denemekten vazgeçtim femara saçlarımı ovitral de yüzümü mahvetti anlayacağınız ben elendim yine bu ay da ümidim yok insan hamile olunca bence hisseder reglimide gününde yaşıyorum sadece iki gün öne çekti regl belirtileri yaşıyorum şuanda da her ay yaşadıklarımı

Selamlar 1 yıl oldu benim de ilaçlı ikinci denemem 30 eylülde yaptım Ovitralle 14 gün geçmiş oldu geçen ay 17 inci günde pozitif görüp kanda negatif ertesi gün regl olmuştum tavsiyem regl günü geçene kadar test yapmayın gebelik oluşmadan da belirtileri gebelik belirtisi sanmayın hepsi ilaçtan ve igneden dolayı öyle sonra daha büyük hayal kırıklığı oluyor ve bu tedaviyi denemekten vazgeçtim femara saçlarımı ovitral de yüzümü mahvetti anlayacağınız ben elendim yine bu ay da ümidim yok insan hamile olunca bence hisseder reglimide gününde yaşıyorum sadece iki gün öne çekti regl belirtileri yaşıyorum şuanda da her ay yaşadıklarımı
Çok haklısınız 3 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle bu ikinci çatlatma iğnesi denememiz, ilk ay klomenle denedik bu ay da femara ile bu gün test yaptım negatif ama bekliyordum erken çünkü yapma sebebim iğnenin etkisi geçti mi o yüzdendi, o kadar özele gitmiştim hep deneyin deyip gönderiyorlardı, ilk defa devlete gittim ilk defa tedavi yöntemi deneyen de yine devletteki oldu acaba devlette bu süreç nasıl oluyor bu ay da olmazsa üçüncüyü de deneyecek mi bilmiyorum ama hayırlısı artık o kadar alıştım ki kafa olarak da rahatım o yüzden olursa olur olmazsa olmaz Allah ne derse o diyorum. Ama en azından ilerde ya zamanımız varken şunu neden denemedik dememek için şu an bu çatlatmayı deniyoruz. Büşra bu arada çok haklısın femara benim saclarımı da inanılmaz döktü

Eğer bir yıl dolduysa normal deneme süresi tüp bebek yaptırmak gerekiyor vakit kaybediyoruz yumurta kalitesi yaşla gidiyor 3 yıl uzun deneme süresi sizin için bence vakit kaybetmeden tüp bebek denemediyseniz geçiş yapın ben bu ay kendimi toparlayıp diger ay tüp bebeğe gideceğim maalesef yaşım 31 daha fazla beklemek zaman ve psikoloji kaybı

Bende bugün kontrole gittim yumurtalar çatlamak üzere diyip iğne vermedi bana ya napıcam bilmiyorum bu ay da çöp oldu gibi Femera kullandım sadece ilişki önerdi .

Eğer bir yıl dolduysa normal deneme süresi tüp bebek yaptırmak gerekiyor vakit kaybediyoruz yumurta kalitesi yaşla gidiyor 3 yıl uzun deneme süresi sizin için bence vakit kaybetmeden tüp bebek denemediyseniz geçiş yapın ben bu ay kendimi toparlayıp diger ay tüp bebeğe gideceğim maalesef yaşım 31 daha fazla beklemek zaman ve psikoloji kaybı
Ne yazık ki tüp bebek ücretini karşılayamayız

Yok olmadım ama karın ağrılarım ara ara devam ediyor bu gün 15. Gün şimdi test yaptım erken gebelik testi ama yok negatif
Bence aynı durumdayım 2 gündür sancım var bugün 14. Gün test yaptım yine negatif . Normalde sancım başlar bi kaç saat sonra regl başlardı.

Ya kızlar merhaba ben tekrardan femeraya başlamıştım bugün kontrolde çağırmıştı . Bir tane 23 mm bir tane 18 mm 2 tane de 15 mm yumurta olduğunu söyledi Ovıtrelle vurulmuştum geçen ay ve çok zor bulmuştum bu ayda bu igneyi erkenden aldım . Ama bana bugün iğne vurulma bekle çarşamba gel dedi 2 gün ilişki önerdi neden iğne vurul demedi kafam ona gitti bilgisi olan varmı ?
Merhabalar geçmiş yazılarınızdan sebebiyet soruyoeum crohn tanısı aldınız mı acaba yoksa temiz mi dendi

Back
X