Eylül ayı transfer oldum

babymam

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
259
60
18
30
Dostlarım 25 Eylül de dondurulmuş çift embriyo transferim oldu , Eylül ayında transferi olanlar ne haldesiniz belirtiler neler yaşadınız ?
5BB kalitede idi

Dostlarım 25 Eylül de dondurulmuş çift embriyo transferim oldu , Eylül ayında transferi olanlar ne haldesiniz belirtiler neler yaşadınız ?
5BB kalitede idi
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun daha çok taze bebişin tutunsun inşallah bende 18 eylülde oldum çift embriyo 9. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm şükür bakalım Salı günü kan vereceğim heyecanlı geçiyor şimdilik sizler nasılsınz ilk günler gaz olabiliyor ben çok yaşadım onu

Ay evet transfer öncesi 2 gün önce yani bende başladı sonra 3. Günde anca azaldı aşırı gaz çıkartıyordum

Çok sevindim sizin adınıza darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
Belirtileriniz nelerdi peki

3.günede rahim kasılması seğirme gibi sanki nabzın orada atıyor gibi yaşadınız mı böyle bir şey

3.günede rahim kasılması seğirme gibi sanki nabzın orada atıyor gibi

Ay evet transfer öncesi 2 gün önce yani bende başladı sonra 3. Günde anca azaldı aşırı gaz çıkartıyordum
Bende yeni yeni azalmaya başladı 10. Günümde daha biraz sürebilir gaz sorunu herkezde olabiliyor sadece evde kaçacak yer arıyor insan eşinin yanında

Çok sevindim sizin adınıza darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
Belirtileriniz nelerdi peki
İnşallah sizde güzel haberi alırsınız belimin ortası çok ağrıyordu ilk 5 gün sonrasında uyku problemi yaşadım kasık ağrısı da eklendi şimdilik bu var göğüs dolma yaşamadım daha ucunda hassasiyet var dokunamıyorum

Bel ağrısı bende de oluyor ara sıra pozisyon değiştiriyorum
Uyku problemi derken ? Ben erken yatıp erken kalkmaya başladım ilaçlardan sanırım

Benim daha 4.gün ama göğüste hassasiyet yok henüz
Kasık ağrısı da olmadı

Benim daha 4.gün ama göğüste hassasiyet yok henüz
Kasık ağrısı da olmadı
Şimdi olmaması normal 8-9 gün sonra başladı bende kasık ağrısı canım aslında imsan belirti aramayacak diyorlar çünkü ilaçlar ve özellikle progestan yapıyor uyuyup gece 5 de ayaklanıyordum birden bire 4-5 gün sürdü böyle

Ay bende öyleyim 6 da falan uyanıyorum tekrar dalmak zor oluyor vs
Belirtim yok zaten hiç erken sanırım
Testi 4 Ekim de istedi hoca benden

5BB kalitede idi
Selam.. aynı gün transfer olmuşuz belirti ararken denk gelmek güzel oldu. Tek embriyo dondurulmuş 3. Gün olacaktı merkezde çift dondurulmuş çözüldü 5. Güne gitmesi beklendi derken 25 Eylül transfer tarihimdi ve ilk tüp bebek denemesi. Dün 4. Günde bıçak saplanır gibi oldu bir kez, başka belirtim yok .. umarım bebişlerimiz bizimledir

Benimde 3.gün çözdürüldü 5 e gitti canım

Çok gaz oldu bende ilaçlardan sanırım transfer öncesinde başladı bu bende çünkü , bazen gün içinde adet ağrısının başlayacak gibi bi Ağrı olup gidiyor beni üzmeyen ağrı şiddeti 10 üzerinden 3 versem yeridir

Evet transfer öncesi bende de bu şekildeydi sonrası için bol su ve gaz yapmayacak şekilde beslenmeye çalışıyorum. Şuan iyi gidiyor ama tabi insan belirti arıyor

Bnmde tek göğüsler Hassaslti dokunmdn sizliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…