Ben de 3 senelik evliyim, 2 senedir istiyoruz ama olmadı. İkimizde de sorun yok. Sadece arada benim prolaktinim yükseliyordu, o da ilaçla geçiyordu. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi denedik olmadı. En son korkarak hsg çekildim aralık ayında. Onda da bi sıkıntı çıkmadı, normal dediler. 2 ayrı doktora gösterdim.
Hsg’den sonra 8 ay kadar doktora gitmedim, çok bunalmıştım bu işlerden. 8 aydan sonra bu ay gittim doktora, aşılama istediğimi söyledim. Hsg’mi çeken doktor bana normal demişti ama bu gittiğimde rahim T şeklinde dedi. Bu durumlarda bazen sebepsiz olmayabilir dedi. Ümidim kırıldı yine ama doktor kesin sebep bu diyemeyiz. Rahmi T olup hamile kalanlar da var dedi. Ve böylece aşılamaya geçtik.
Bende hiç gebelik oluşmadı. Hamile kalıp düşük yaşamak daha da zor

Yüzümüz bir gülmedi ya. İsyan etmek istemem ama böyle kolaylıkla hatta istemeden hamile kalanları görünce tuhaf oluyorum