Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dün yapmıştım sizce var mı çok çok silik bi çizgi görüyorum sanki ben yoksa kendimi mi kandırıyorum ya :(

Eklentiler

• CAE96F68-B751-4415-9ECE-7634858BADEE.webp
    CAE96F68-B751-4415-9ECE-7634858BADEE.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 134
Ben de 3 senelik evliyim, 2 senedir istiyoruz ama olmadı. İkimizde de sorun yok. Sadece arada benim prolaktinim yükseliyordu, o da ilaçla geçiyordu. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi denedik olmadı. En son korkarak hsg çekildim aralık ayında. Onda da bi sıkıntı çıkmadı, normal dediler. 2 ayrı doktora gösterdim.

Hsg’den sonra 8 ay kadar doktora gitmedim, çok bunalmıştım bu işlerden. 8 aydan sonra bu ay gittim doktora, aşılama istediğimi söyledim. Hsg’mi çeken doktor bana normal demişti ama bu gittiğimde rahim T şeklinde dedi. Bu durumlarda bazen sebepsiz olmayabilir dedi. Ümidim kırıldı yine ama doktor kesin sebep bu diyemeyiz. Rahmi T olup hamile kalanlar da var dedi. Ve böylece aşılamaya geçtik.

Bende hiç gebelik oluşmadı. Hamile kalıp düşük yaşamak daha da zor :KK43: Yüzümüz bir gülmedi ya. İsyan etmek istemem ama böyle kolaylıkla hatta istemeden hamile kalanları görünce tuhaf oluyorum :KK43:
merhaba
yazalı uzun zaman olmuş fakat merak ettim t rahim bende de çıktı ameliyat olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız aşılama yada ameliyat oldu mu ne durumdasınız acaba

merhaba
yazalı uzun zaman olmuş fakat merak ettim t rahim bende de çıktı ameliyat olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız aşılama yada ameliyat oldu mu ne durumdasınız acaba
Merhaba. Biraz geç gördüm mesajınızı ama cevap vereyim. İki aşılama denedim olmadı. Sanırım histeroskopi kaçınılmaz olacak. Pazartesi yeni bi doktora gidicem. Onun söyleyeceklerine göre ne yapacağımıza karar vericez. Histeroskopi mi der tüp bebek mi der bilmiyorum. Çok gerginim :(

25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben adet gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç icil.

Back
X