Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ben bu ay tedavisiz bi şekilde hamile kaldım test yaptım pozitif çıktı henüz kan vermedim ama evdeki testlerde pozitif çıktı sizler ne durumdasınız? Hepiniz dualarımdasınız inşaallah tez vakitte güzel haberlerinizi verirsiniz

Gözün aydın, çok sevindim. darısı hepimizin başına inş

Canım çookkk sevindimm inan burda haftalardır paylaştık her şeyi. Çok mutlu oldum. Darısı bizm başımıza. Ben bu ay aşılama yapmadım, doktor ısrar etmesine rağmen. Ama ilaç ve iğne tedavisi yaptı. Beklemedeyim bakalım, hayırlısı.
Çok çok sevindim inan tekrardan gözünaydın:anneadayı::KK200:
Sağol canım inşaallah bu ay mutlu haberi alırsınız :)

Geçen ay hangi gün adet olmustunuz? Ben 5inde olmustum. Suan hala olmadim. Test falan da yapmadim. Cok umutlanmiyorum acikcasi.
Canım geçen ay 7 ekimde adet gördüm adet sancım giriyordu adet olucam sanıyordum olmadım test yapayım dedim adet 7 kasımdı dün yaptım pozitif çıktı az önce de kan verdim 266 küsür çıktı değerm

Canım geçen ay 7 ekimde adet gördüm adet sancım giriyordu adet olucam sanıyordum olmadım test yapayım dedim adet 7 kasımdı dün yaptım pozitif çıktı az önce de kan verdim 266 küsür çıktı değerm
Masallah canim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Benim de gecti günüm aslinda. Ama sanki olmayacak gibi düşündüğüm icin bekleyeyim diyorum.5inde olmam lazimdi. 10una kadar bekleyecegim sanirim

Masallah canim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Benim de gecti günüm aslinda. Ama sanki olmayacak gibi düşündüğüm icin bekleyeyim diyorum.5inde olmam lazimdi. 10una kadar bekleyecegim sanirim
Amin teşekkür ederim. Bekleyebiliyorsan beklemek en iyisi tabi öğrenince de beklemeye devam ediyoruz zaten biraz daha büyüsün diye ama merak işte :)

Hayırlı uğurlu olsun canim acaba belirtilerin nelerdi anlatirmisin biraz bende asila ma yaptırdım 6. Günüme girdim aslında hiçbir belirti yok sende varmı ağrı sizi
Teşekkür ederim darısı sizlere olsun... Benim öyle herhangi bir belirtim olmadı sadece adetim yaklaşınca karnıma adetin ilk gününde başlarken olan sancım oldu benim genelde sancım gelir ordan anlarım kanamamın başladığını yine öyle sancım geldi lavaboya gittim bişey yok ara ara giriyordu sancı bikaç gün bu şekilde oldu ama kanamam başlamıyordu bide kokulara karşı hassaslaşınca test yapmaya karar verdim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür... Ve hala da sancılar girmeye devam ediyor tıpkı adette olduğu gibi sağlam sancılar...

Teşekkür ederim darısı sizlere olsun... Benim öyle herhangi bir belirtim olmadı sadece adetim yaklaşınca karnıma adetin ilk gününde başlarken olan sancım oldu benim genelde sancım gelir ordan anlarım kanamamın başladığını yine öyle sancım geldi lavaboya gittim bişey yok ara ara giriyordu sancı bikaç gün bu şekilde oldu ama kanamam başlamıyordu bide kokulara karşı hassaslaşınca test yapmaya karar verdim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür... Ve hala da sancılar girmeye devam ediyor tıpkı adette olduğu gibi sağlam sancılar...
Herkeste belirtiler farklı tabi de insan bi umut arıyor sanko sürekli araştırıyor en büyük umut allah tan tabi rabbim ol der ve olur da kısmetimizde ne zaman var o bilinmez

Herkeste belirtiler farklı tabi de insan bi umut arıyor sanko sürekli araştırıyor en büyük umut allah tan tabi rabbim ol der ve olur da kısmetimizde ne zaman var o bilinmez
Bilmez miyim ben de aynı şeyleri yaptım burda insanların belirtilerini okudum kendimle karşılaştırdım hep insan ona engel olamıyor Allah kimseyi bekletmesin,aratmasın zor bir süreç

Herhangi bişe yaptınmı yumurtlama gün takibi vs yada sık ilişki falan benimde 8 gün var adetime gecen ay aşılama tutmamıstı
Ben doktoruma tedaviye devam etmeyeceğimi söyledim o da 12-14-16. Günler mutlaka ilişkinin olmasını söyledi ilaçların etkisi devam eder şansınız artar dedi o günleri değerlendirdim ekstra başka bşy yapmadım

Anladım canım peki aklında tuttumu acaba diye düşündünmü yani tamamen aklından cıkmamıstır heralde dimi ben düşünüyorum suan oldumu acaba diye

Anladım canım peki aklında tuttumu acaba diye düşündünmü yani tamamen aklından cıkmamıstır heralde dimi ben düşünüyorum suan oldumu acaba diye
Akıldan çıkarmak mümkün değil ben untmştm diyenlere de ben şaşırıyorum bide doktor öyle bşy dedikten snr unutmak asla yani yine beklentiye giriyorsun doktor öyle bşy deyince nasip işte vakti gelince oluyor vakit gelmeyince ne yapsan boş

Akıldan çıkarmak mümkün değil ben untmştm diyenlere de ben şaşırıyorum bide doktor öyle bşy dedikten snr unutmak asla yani yine beklentiye giriyorsun doktor öyle bşy deyince nasip işte vakti gelince oluyor vakit gelmeyince ne yapsan boş
Öyle valla bende anlamıyorum onları ondan sordum bide adetten önce bi belirtin varmıydı

Back
X