- 10 Eylül 2018
- 263
- 219
- 23
- 37
gebelık yok kızlar sonuc 0,5 cıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelık yok kızlar sonuc 0,5 cıktı![]()
İdrarda belli olanlar var ama bu defa negatif cıkarsa kanda belli olur diye düşüncen sen bilirsin en azından ben öyle düşünüyorum kan ver yarın istersen varsa cıkar bide belirtin varmıBu arada ben adet olmadım kahverengi lekelerin 4. Günü. Lekelerle beraber su gibi akıntı olmaya başladı. Yarına test yapıcam artık. Aşılamanın 14. Günü oluyor.
İdrarda hafif de olsa belli olur mu acaba? Şimdi boşuna kan verip yine ümitlenmeyeyimZaten ümidim binde bir ama kan verince insan farklı bir psikolojiye giriyor.
Benim ikinci asilamaydi ikiside klomenle oldu ben devlette tedavi gördüğüm icin bundan sonra 2 igneli asilama daha yapilacak ancak oyle tup bebek yapicakHayırlısı olsun canım senin kaçıncıydı benim ilkti olmadı öteki ay tüp bebek yaptırcaz inşallah senin doktorun ne dedi
Sıkma canını canım rabbim verir bize birgün inşallah umudumuzu kaynetmeyelim bi daha ki sefere diyelim moralimizi bozmayalimgebelık yok kızlar sonuc 0,5 cıktı![]()
Artık gerçekten gücümu yitiriyorum 2 kere rahim filminde cektiklerimemi asilamada cektiklerimemi 2 gundur kollarım delik desik ondu onlarami yaniyim esimin 4 gun sonra dogum gunuydu ona hayatinin en berbat dogum gününü yasattigimami yanayim belemedim cok uzgunum..Sıkma canını canım rabbim verir bize birgün inşallah umudumuzu kaynetmeyelim bi daha ki sefere diyelim moralimizi bozmayalim
Berbat deme yinede ya allahım bizede vercek inşallah benim yakın tanıdığım biri varsı yaşıda 40 a yakındı 18 kere tüp bebek denedi düşün ve 18.tuttu suan doğurdu sağlıklı bebeği var bizimde elbet olcak ben hep onu düşünüyorum. Yumurta rezervi azdı bitane oluyodu oda kalitesiz falan derken şükür hamile kaldı yaniArtık gerçekten gücümu yitiriyorum 2 kere rahim filminde cektiklerimemi asilamada cektiklerimemi 2 gundur kollarım delik desik ondu onlarami yaniyim esimin 4 gun sonra dogum gunuydu ona hayatinin en berbat dogum gününü yasattigimami yanayim belemedim cok uzgunum..
Aynen moral bozmayalım bitek biz yokuz hepimizin başına geliyo bi sürü insan var böyleSıkma canını canım rabbim verir bize birgün inşallah umudumuzu kaynetmeyelim bi daha ki sefere diyelim moralimizi bozmayalim
Ara ara adet olcam sanıyorum adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor geçiyor. Bakayım yarın olacak mı adet. Ona göre bi deneyeyim diyorum idrar testini. Kan vermeye fırsatım da olmıcak yarın full okuldayım. Nefret ediyorum bu ikilemden yaİdrarda belli olanlar var ama bu defa negatif cıkarsa kanda belli olur diye düşüncen sen bilirsin en azından ben öyle düşünüyorum kan ver yarın istersen varsa cıkar bide belirtin varmı
Artık gerçekten gücümu yitiriyorum 2 kere rahim filminde cektiklerimemi asilamada cektiklerimemi 2 gundur kollarım delik desik ondu onlarami yaniyim esimin 4 gun sonra dogum gunuydu ona hayatinin en berbat dogum gününü yasattigimami yanayim belemedim cok uzgunum..
İnşallah olur gercekten cok stresli bi durum kendimize hakim olamıyoruzAra ara adet olcam sanıyorum adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor geçiyor. Bakayım yarın olacak mı adet. Ona göre bi deneyeyim diyorum idrar testini. Kan vermeye fırsatım da olmıcak yarın full okuldayım. Nefret ediyorum bu ikilemden ya![]()
Süperrr hayırlı olaun cok iyi bence sağlıkla kucagına al inşallahAşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Amin insallah. Cok dua ediyom hERKESE. COK TEDIRGINIM YAAAASüperrr hayırlı olaun cok iyi bence sağlıkla kucagına al inşallah
Dokyir hic gormediki. Telefon actim kanlara kendim baktirdim haftaya gel kese ve kalbe bakalim dedj o kadar. Hic belirtim yokkkNeden tedirginsinki doktor bişemi dedi
Benimde öyle oldu kanım sonradan düzeliyo korkmaLekelenmeler devam etseydi test yapacaktım bugün ama tam 14. Gün kanamam başladıHem de parça parça düşüyor ya neden ki
![]()
İyi bence inşallah keseyide görürsünDokyir hic gormediki. Telefon actim kanlara kendim baktirdim haftaya gel kese ve kalbe bakalim dedj o kadar. Hic belirtim yokkk