Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür 🤦🏻‍♀️
Canım burada senle ben kaldık herhalde aşılama yaptırmayan, yaptırcak olan, bende geçen perşembe gitmiştim 11 mm di pazartesi ye kadar 12,8 mm olmuş anca 10 gün gonal f kullandığım halde ,cuma tekrar gitcem büyümüş mü diye ,sende durumlar nasıl ? inş büyümüştür yumurtan :)

Hoşbuldum. 😊 Yakın tarihler,, ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Ben şimdiden onu hesaplıyorum 🤭 doktorum duptashon ilaç verdi 10 günlük. bugün kullanmaya başladım ilaç bitince test yap dedi ama beklemek zor ve heyecanlı doğrusu :)
Zeynagul Zeynagul
Bana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum ;)

Canım burada senle ben kaldık herhalde aşılama yaptırmayan, yaptırcak olan, bende geçen perşembe gitmiştim 11 mm di pazartesi ye kadar 12,8 mm olmuş anca 10 gün gonal f kullandığım halde ,cuma tekrar gitcem büyümüş mü diye ,sende durumlar nasıl ? inş büyümüştür yumurtan :)
Aynen canım aynı gidiyoruz sanki benim de gonal f nin 8. Günü olacak bugün gittim pazatyesi 11 mm tek yumurtam vardı o 12.4 gibi bisey olmuş bi tane de 11 mm yeni olmuş solda ikisi de , 150 vuruluyordum 162,5 a çıkardı Cumartesi tekrar çağırdı bakalım canım hayırlısı Allahtan 😘

günde 2 mm büyüdüğüne göre hesapla işte bence büyümüştür ama moralini bozma moralde yumurtaları etkiler çünkü☺
biraz büyümüş canım aynen iki tane olmuşlar ona çok sevindim ama büyür mü bilemem kullandığım ilaç dozuna göre çok büyümesi gerekirdi ama yavaş ilerliyor yine 😞

Bana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum :KK66:

Benimde oyalanacak işlerim var ama bir türlü aklımdan çıkmıyor.:KK17: İnş olur hayırlısıyla sağlıkla inş inş inş, :dua:

Bana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum :KK66:
Duphaston ne canım bana vermediler.. progestan yazdı sadece doktor

Merhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba

Merhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba
Sizi çok rahatsız etmiyorsa normaldir doktorunuza danışın derim. İlave ilaç kullanıyorsanız onlar da yapabiliyor

Merhaba, bende 7 eylülde aşılama oldum. Benim ilk gün özür dilerim, biraz kanama oldu ve hala çok az devam ediyor. Neden oluyor normal mi bilmiyorum :( Kasıklarımda da çok ince bir sızı var şuan ama rahatsız etmiyor arada sağ bacağıma doğru bir çekilme oluyor. Yalnızca ilk 2 gün ağrım olmuştu.

Gecmisler olsun, hosgeldiniz. Allah umutlarinizi bosa cikarmasin:) kac yumurtaniz vardi?

genelde gaz yaparmış normalmiş ilk günler diye okumuştum. cok fazla kasık ağrınız yoksa sıkıntı değildir diye düşünüyorum :KK66:

Kızlarr bir şey soracağım bu çatlama iğnesini vurulduğumuz akşamı da sayacak mıyız yoksa ertesi günü mü sayacağız kafam karıştı :110:

Back
X