Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım kanda cıkar yada 2 gğn daha bekle ve bizlere güzel haberlerini ver insallah 🤲💞
ay amin inşallah ama benim gögüs agrım bile yok gerçi dostinex kullanıyorum onu içerken regliden önceki gögüs ağrıları olmuyor galiba bilmiyorum kafam çok karışık :))))

ay amin inşallah ama benim gögüs agrım bile yok gerçi dostinex kullanıyorum onu içerken regliden önceki gögüs ağrıları olmuyor galiba bilmiyorum kafam çok karışık :))))
Olumlı düşün canım kimisinde hiç belirti olmuyor kimi adetim gelecek diye düşünüyordum diyor kimi 5-6haftada baslıyor belirtiler. İnsallah güzel sonuçlanır☺️

Olumlı düşün canım kimisinde hiç belirti olmuyor kimi adetim gelecek diye düşünüyordum diyor kimi 5-6haftada baslıyor belirtiler. İnsallah güzel sonuçlanır☺
Bir an geliyor umutlaniyorum bir an geliyor umutsuzluga kapiliyorum bende ne dusunecegimi sasirdim artik 😂 o yuzden bekliyeyim diyorum sen nasilsin?

Bir an geliyor umutlaniyorum bir an geliyor umutsuzluga kapiliyorum bende ne dusunecegimi sasirdim artik 😂 o yuzden bekliyeyim diyorum sen nasilsin?
Ben de aynı durumdayım bir yanım çok umutsuz ama bir yanım da ya tutmuşsa diyor. Kaçıncı gününüzde test yapmayı düşünüyorsunuz?

Olumlı düşün canım kimisinde hiç belirti olmuyor kimi adetim gelecek diye düşünüyordum diyor kimi 5-6haftada baslıyor belirtiler. İnsallah güzel sonuçlanır☺️
Bu benim 3.aşılamam ilk ikisinde yattım bi hafta iş yapmadım midem mi bulanmadı belim mi ağrımadı kasıklarında batma oldu her gün eşime ay şu oldu ay bu oldu diyordum belirti olarak şu an hiç bir umudum yok olacagına dair sırf tüp bebek rapor şartı için yaptırdım eve geldim bir saat yattım ondan sonra sürekli hareket halindeyim ve şu an hiç belirtim yok demek ki ben kendimi çok dinlemişim dinlemeyin kendinizi kızlar olacagı varsa olur

Ben de aynı durumdayım bir yanım çok umutsuz ama bir yanım da ya tutmuşsa diyor. Kaçıncı gününüzde test yapmayı düşünüyorsunuz?
Valla galiba brn bekleyecegim reglimi 17si en son regli tarihim olmassam yaparim diyorum siz kacinci gununuzdrsiniz?

Bu benim 3.aşılamam ilk ikisinde yattım bi hafta iş yapmadım midem mi bulanmadı belim mi ağrımadı kasıklarında batma oldu her gün eşime ay şu oldu ay bu oldu diyordum belirti olarak şu an hiç bir umudum yok olacagına dair sırf tüp bebek rapor şartı için yaptırdım eve geldim bir saat yattım ondan sonra sürekli hareket halindeyim ve şu an hiç belirtim yok demek ki ben kendimi çok dinlemişim dinlemeyin kendinizi kızlar olacagı varsa olur
Aynen oyle o yuzden cokta takmiyorum kismetimizde varsa olur insallah☺️

Valla galiba brn bekleyecegim reglimi 17si en son regli tarihim olmassam yaparim diyorum siz kacinci gununuzdrsiniz?
29 ağustosta yapıldı benim aşılamam. Cumartesi 14. Gün oluyor. Yaparım herhalde yoksa da umutlanmam en azından daha fazla.

29 ağustosta yapıldı benim aşılamam. Cumartesi 14. Gün oluyor. Yaparım herhalde yoksa da umutlanmam en azından daha fazla.
Asilama gununu saymiyor musunuz? Sayiyorsaniz yarin 14.gun saymiyorsaniz dediginiz gibi oluyor ben sayiyorum cunku sabah oldu ☺️

Asilama gununu saymiyor musunuz? Sayiyorsaniz yarin 14.gun saymiyorsaniz dediginiz gibi oluyor ben sayiyorum cunku sabah oldu ☺
Saymadım aslında benim de öğlen 12 gibi oldu. Olsun yine de varsa kesin sonuç olur o zaman inşallah vardır.

Hepimiz aynı durumdayız😁umutla umutsuzluk arasında. 4.günüm işte bişi yok şişkinlik ve kasıklarımda araara agrı dışında. Jelin yan etkileri onlarda. Hayırlısı olsun saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim. Bi söz vardı'HER NASİP VAKTİNE ESİRDİR' vaktimizi bekliyoruz ☺️

Insallah canim hepimizin vardir. Belirtin falan var mi?
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin. Sol tarafımda kasık ağrısı ve bel ağrısı var hatta bugün bacağıma vuruyor ağrısı. Başka bir belirtim yok. Göğüslerim şişti iki gündür geri indi gibi.

Benimde uykum geliyor sürekli psikolojik mi bilmiyorum dün akşamdan beri uykum var ama bu kadar erkende uyku belirtisi vermez herhalde. Duphaston kullanıyorum yan etkilerin de yazmıyor ama belki ondandır..

Back
X