- 9 Temmuz 2020
- 285
- 206
- 53
Uc yildir yumurta takibi, catlatma ignesi filan mi denediniz? Bir de esinde de problem var mi acaba?Sanmıyorum canım ya 3 yıldır olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uc yildir yumurta takibi, catlatma ignesi filan mi denediniz? Bir de esinde de problem var mi acaba?Sanmıyorum canım ya 3 yıldır olmuyor
Bende de eşimde de bir problem yok canım klomen kullandım 5 ay 2 ay da femara olmadıUc yildir yumurta takibi, catlatma ignesi filan mi denediniz? Bir de esinde de problem var mi acaba?
Anladim. Asilamada olur büyük ihtimalBende de eşimde de bir problem yok canım klomen kullandım 5 ay 2 ay da femara olmadı
İnşAllah canım bakalım inşallah hepimiz güzel haber alırızAnladim. Asilamada olur büyük ihtimal
Canım inşallah hakkında hayrılısı olsunMerhaba arkadaşlar bende bu ay aşılamaya niyet edenlerdenim beni de eklerseniz sevinirim bugün doktora gittim yarın gonal f ye başlayacağım inşallah ,birbirimize dua edelim ,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin şu mübarek gece hürmetine ,amin amiin![]()
Özel de mi devlette mi canımMerhaba arkadaşlar bende bu ay aşılamaya niyet edenlerdenim beni de eklerseniz sevinirim bugün doktora gittim yarın gonal f ye başlayacağım inşallah ,birbirimize dua edelim ,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin şu mübarek gece hürmetine ,amin amiin![]()
Hangi şehir ben eskişehir ve gonalf 450 liliği 710 dedi 660a zor indi. Gayet makule almışsınız.devlet indirimi falanmı yada raporlumu yaptırıyorsunuz
İnşallah bakalım yarın çatlama iğnesi vurulsam pazartesi kalır cok geç olur nasıl olucak bilmiyorum36 saat sonra mı aşılama yapmak zorundalar acaba?
Canim benimde 2.asilamam hapsiz ama catlatma igneli olmustu.Yumurtlaman normal ise bir sorun olmuyor doktor istedigi yumurtayi elde ediyor.Benim hapli asilama olacagi icin hicbir fikrim yok canimilk denemen mi olacak senin de?
O zaman 2 kutu aldınız 1000 tuttu doğru mu anladım? Raporsuz fiyat mı peki?Merhaba yok benimkide gonal f 450 ünite doz olarak 4 gün 75 vuruldum sonra tekrar aldık 3 günde 112 doz vuruldum.
Biz 500 tlye aldık ilacin tanesini.
İnşallah tutar canım, teşekkür ederim cevapların içinEvet raporsuz fiyatı 2 kutu 1000 TL ödedik.
İkinci kutuda sadece 200 doz toplamda kullandım içinde daha var buzdolabında saklıyorum, eğer aşılamam tutarsa ihtiyaç sahibi birine hediye etmeyi düşünüyorum.
Tutmasada ikinci aşılamam için kullanirim.
Devlette olacağım canım ,doktora daha önce sorduğumda ücretsiz demişti ,ilaç için falan ücret ödeniyor mu acaba devlette bir bilginiz var mı? burada ki yazıları okuyunca kafam karıştı biraz ilacı henüz almadım yarın rapor çıkınca alacağım inşÖzel de mi devlette mi canım
Canım ilaçlı mu iğneli mi olacak devlette ise ücret ödemezsin ama sanırım iğnenin yarı parası ödeniyorDevlette olacağım canım ,doktora daha önce sorduğumda ücretsiz demişti ,ilaç için falan ücret ödeniyor mu acaba devlette bir bilginiz var mı? burada ki yazıları okuyunca kafam karıştı biraz ilacı henüz almadım yarın rapor çıkınca alacağım inş
O nasıl oluyor kiCanım ilaçlı mu iğneli mi olacak devlette ise ücret ödemezsin ama sanırım iğnenin yarı parası ödeniyor
Evet canım o iğne işte onun kutusu 700 TLmiş sanırımO nasıl oluyor kievde beş gün kendim göbekten vuracakmışım gonal f yi iğnesini alıp
Ama sen heralde %50 veya %30 indirimle alacaksın devlette olduğu içinEvet canım o iğne işte onun kutusu 700 TLmiş sanırım
Ama devlette olunca ücretsiz mi oluyor yarısını mı ödüyoruz acabaEvet canım o iğne işte onun kutusu 700 TLmiş sanırım
Sende mi ilk defa yaptıracaksın canımAma sen heralde %50 veya %30 indirimle alacaksın devlette olduğu için