Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılamaya niyet edenlerdenim beni de eklerseniz sevinirim bugün doktora gittim yarın gonal f ye başlayacağım inşallah ,birbirimize dua edelim ,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin şu mübarek gece hürmetine ,amin amiin 🌸

Merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılamaya niyet edenlerdenim beni de eklerseniz sevinirim bugün doktora gittim yarın gonal f ye başlayacağım inşallah ,birbirimize dua edelim ,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin şu mübarek gece hürmetine ,amin amiin 🌸
Canım inşallah hakkında hayrılısı olsun

Özel de mi devlette mi canım

Hangi şehir ben eskişehir ve gonalf 450 liliği 710 dedi 660a zor indi. Gayet makule almışsınız.devlet indirimi falanmı yada raporlumu yaptırıyorsunuz

Ben diyarbakirdayim özel memorial hastanesinde tedavimi oluyorum.
Evet ilaçlar normalde daha pahalı ama hastanenin karşında bir eczane var ve doktorumun hastalarına özel olarak indirimli veriyorlar ilacı.
Yani doktorum eczanelen konuşup hastalarına özel indirim yapılmasını istemiş.
Burda da başka eczanelerde 710 TL civarında o ilaç.

İnşallah bakalım yarın çatlama iğnesi vurulsam pazartesi kalır cok geç olur nasıl olucak bilmiyorum 🤷‍♀️ 36 saat sonra mı aşılama yapmak zorundalar acaba?

Ben salı akşam 23:30 ta çatlama iğnemi vurdum.
Bugün perşembe 13:30 ta aşılamam oldu.
Doktorun onu ayarlıyacaktir 36 ile 40 saat arası yapılıyor diye biliyorum.

Evet raporsuz fiyatı 2 kutu 1000 TL ödedik.
İkinci kutuda sadece 200 doz toplamda kullandım içinde daha var buzdolabında saklıyorum, eğer aşılamam tutarsa ihtiyaç sahibi birine hediye etmeyi düşünüyorum.
Tutmasada ikinci aşılamam için kullanirim.

Evet raporsuz fiyatı 2 kutu 1000 TL ödedik.
İkinci kutuda sadece 200 doz toplamda kullandım içinde daha var buzdolabında saklıyorum, eğer aşılamam tutarsa ihtiyaç sahibi birine hediye etmeyi düşünüyorum.
Tutmasada ikinci aşılamam için kullanirim.
İnşallah tutar canım, teşekkür ederim cevapların için❤️

Özel de mi devlette mi canım
Devlette olacağım canım ,doktora daha önce sorduğumda ücretsiz demişti ,ilaç için falan ücret ödeniyor mu acaba devlette bir bilginiz var mı? burada ki yazıları okuyunca kafam karıştı biraz ilacı henüz almadım yarın rapor çıkınca alacağım inş

Devlette olacağım canım ,doktora daha önce sorduğumda ücretsiz demişti ,ilaç için falan ücret ödeniyor mu acaba devlette bir bilginiz var mı? burada ki yazıları okuyunca kafam karıştı biraz ilacı henüz almadım yarın rapor çıkınca alacağım inş
Canım ilaçlı mu iğneli mi olacak devlette ise ücret ödemezsin ama sanırım iğnenin yarı parası ödeniyor

Back
X