- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
Evet canım ilk defa yaptıracağım özelde olacak benim kiSende mi ilk defa yaptıracaksın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk defa yaptıracağım özelde olacak benim kiSende mi ilk defa yaptıracaksın canım
Sen hangi aşamadasınEvet canım ilk defa yaptıracağım özelde olacak benim ki
Canım ben daha adet olmayı bekliyorm 2. Günü gideceğim göbekten iğne başlatacakSen hangi aşamadasın
ne güzel Allah razı olsun valla. Rabbim saglıklı hayırlı evlat evlatlar nasip etsin hepimizeBen diyarbakirdayim özel memorial hastanesinde tedavimi oluyorum.
Evet ilaçlar normalde daha pahalı ama hastanenin karşında bir eczane var ve doktorumun hastalarına özel olarak indirimli veriyorlar ilacı.
Yani doktorum eczanelen konuşup hastalarına özel indirim yapılmasını istemiş.
Burda da başka eczanelerde 710 TL civarında o ilaç.
Bana doktor inofolic devit-3 coraspirin bu 3 ilacı kullan dedi sizlerde kullandinizmiYumurta gelistirici hormon hapi
Hayir benim ilaclarim ve vitaminlerim baska. Doktor sana en dogru olani vermistir canim zaten.Bana doktor inofolic devit-3 coraspirin bu 3 ilacı kullan dedi sizlerde kullandinizmi
İnsallah olur ya hepimizinki. İgne olarak ne kullanmistin?Canim benimde 2.asilamam hapsiz ama catlatma igneli olmustu.Yumurtlaman normal ise bir sorun olmuyor doktor istedigi yumurtayi elde ediyor.
Ben daha ilaca yeni basladim canim. 7-8 eylul gibi olacak asilamam. Daha cok erken yaniselam kızlar... varmı topiğimizde güzel haber aşılaması tutan ?
Hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallahBende bu ay aşılama olcam büyük ihtimalle eşimden dolayı Klomen kullandım 5 gün 50 lik pazartesi kontrolüm var .
hadi inşallah gol olur zeynagul.. bende iğnenin etkisi geçti.. şuan hiç birşey hissetmiyorumBen daha ilaca yeni basladim canim. 7-8 eylul gibi olacak asilamam. Daha cok erken yani![]()
Yaa ilk pozitif haberini sen verirsin belki topigimizdehadi inşallah gol olur zeynagul.. bende iğnenin etkisi geçti.. şuan hiç birşey hissetmiyorum
son 4 gün kaldı test yapmama
Bilmiyorum ki igneyi doktor muayenehanesinde kendisi vuruyor ben sadece klomen hapi aliyorum. Ama kucuk bir sisede sivi digerinde toz var ikisini karistiriyor oyle vuruyorİnsallah olur ya hepimizinki. İgne olarak ne kullanmistin?
Gonalfi kaçlık yazdı doktor bana 900 lük yazmıştı çatlatma ipnesiyle birlikte 380 TL vermiştimAma devlette olunca ücretsiz mi oluyor yarısını mı ödüyoruz acaba
Banada gonal f 450 lilik yazdı , bugün almaya gideceğiz ilaçları bakalım biz kaç ödeyeceğz ,yine özelde yaptırmaktan kat kat uygun oluyorGonalfi kaçlık yazdı doktor bana 900 lük yazmıştı çatlatma ipnesiyle birlikte 380 TL vermiştim
hadi inşallah gol olur zeynagul.. bende iğnenin etkisi geçti.. şuan hiç birşey hissetmiyorum
Galiba ayni donemde asilama olmusuz canim insallah guzel haberi alirizhadi inşallah gol olur zeynagul.. bende iğnenin etkisi geçti.. şuan hiç birşey hissetmiyorum