Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim
Bugün özeller açık git bi yaptır istersen pazatesiye kadar İçin içini yemektense ver kurtul

Doktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim
Ben devlet hastanrsı acılınde yaptırdım, 1 saatte cıktı sonuc ❤️ darısı sana olsun ınsallah 🙏🏻

Canimmm tebrikler maşallah. Allahım tamamına erdirsin kaçıncı gününde yaptırmış oldun canım? Bir de belirtileirni azıcık yazsan sana zahmet
Teşekkür ederim cnm ❤️ benım 3.günden beri batma, gogus agrısı oldu, progestan iğne yaptırmıstım, ona yordum belirtileri, hala batmalar devam edıyor, gögs agrısı var, bide her an adet olcakmısım gibi hıssedıyorum

Teşekkür ederim cnm ❤ benım 3.günden beri batma, gogus agrısı oldu, progestan iğne yaptırmıstım, ona yordum belirtileri, hala batmalar devam edıyor, gögs agrısı var, bide her an adet olcakmısım gibi hıssedıyorum
Maşallah canım benim kaçıncı günün bugün asilama gününü saymazsan? Adet hissinnasıl canım tarif edebilir mısın? Kusura bakma yoruyorum seni

Maşallah canım benim kaçıncı günün bugün asilama gününü saymazsan? Adet hissinnasıl canım tarif edebilir mısın? Kusura bakma yoruyorum seni
Estagfırullah canm istediğin herseyı sor, ben de cpk sordum, arkadsların basını şişirdim hep☺️ aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 13.günü, adet oldugunda yasadıgın hafıf hafıf sancılar olur ya oyle bişey

Estagfırullah canm istediğin herseyı sor, ben de cpk sordum, arkadsların basını şişirdim hep☺ aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 13.günü, adet oldugunda yasadıgın hafıf hafıf sancılar olur ya oyle bişey
Allah razı olsun canım benim yüzünü güldürsün inşallah. Benim biraz daha şiddetli agrım dikiş yarasi sızlıyor gibi yanlarda agrım var Ama rahmim adet olacak gibi ağrıyor. Inşallah pazartesi de benim belli olur canım 11. Gun oluyor

Allah razı olsun canım benim yüzünü güldürsün inşallah. Benim biraz daha şiddetli agrım dikiş yarasi sızlıyor gibi yanlarda agrım var Ama rahmim adet olacak gibi ağrıyor. Inşallah pazartesi de benim belli olur canım 11. Gun oluyor
Canımmm Allah gonlune gore versın insallh senın de 🙏🏻

Sohrab Sohrab canım senden cesaret alıp kan testi verdim sonuç negatif 2. Aşılamayı yapmayı düşünmüyorum bana tüp bebek yolu göründü Allah’a emanet olun diğer arkadaşlarımın güzel haberberlerini burdan takip edicem :dua:
Kuzumm yaa😔 Allahım nasip edecek sabır az daha, inşallah tez zamanda güzel haber alıcaksın sen de

Back
X