Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün özeller açık git bi yaptır istersen pazatesiye kadar İçin içini yemektense ver kurtulDoktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim
27.8 cıktı canmSohrab canım çıkmadı mi sonuç
Ben devlet hastanrsı acılınde yaptırdım, 1 saatte cıktı sonucDoktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim
Yaaa hamilesin27.8 cıktı canm ❤pazartesı tekrar test yaptırcam, unutmusum buraya yazmayı![]()
Aciller yapıyor mu ne dedinBen devlet hastanrsı acılınde yaptırdım, 1 saatte cıktı sonuc ❤ darısı sana olsun ınsallah![]()
Yaaa hamilesinhayırlı olsun canım
Tesşşkkür ederim canm benımAciller yapıyor mu ne dedin
Canimmm tebrikler maşallah. Allahım tamamına erdirsin kaçıncı gününde yaptırmış oldun canım? Bir de belirtileirni azıcık yazsan sana zahmet27.8 cıktı canm ❤pazartesı tekrar test yaptırcam, unutmusum buraya yazmayı![]()
Yok kuzum ya bekleyeceğim pts sabah idrar testi yapacağım eğer silik varsa hemen kana gideceğim yoksa salı ya da çarşamba zate adet olacağım nasipBugün özeller açık git bi yaptır istersen pazatesiye kadar İçin içini yemektense ver kurtul
Teşekkür ederim cnmCanimmm tebrikler maşallah. Allahım tamamına erdirsin kaçıncı gününde yaptırmış oldun canım? Bir de belirtileirni azıcık yazsan sana zahmet
Maşallah canım benim kaçıncı günün bugün asilama gününü saymazsan? Adet hissinnasıl canım tarif edebilir mısın? Kusura bakma yoruyorum seniTeşekkür ederim cnm ❤ benım 3.günden beri batma, gogus agrısı oldu, progestan iğne yaptırmıstım, ona yordum belirtileri, hala batmalar devam edıyor, gögs agrısı var, bide her an adet olcakmısım gibi hıssedıyorum
Estagfırullah canm istediğin herseyı sor, ben de cpk sordum, arkadsların basını şişirdim hepMaşallah canım benim kaçıncı günün bugün asilama gününü saymazsan? Adet hissinnasıl canım tarif edebilir mısın? Kusura bakma yoruyorum seni
Allah razı olsun canım benim yüzünü güldürsün inşallah. Benim biraz daha şiddetli agrım dikiş yarasi sızlıyor gibi yanlarda agrım var Ama rahmim adet olacak gibi ağrıyor. Inşallah pazartesi de benim belli olur canım 11. Gun oluyorEstagfırullah canm istediğin herseyı sor, ben de cpk sordum, arkadsların basını şişirdim hep☺ aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 13.günü, adet oldugunda yasadıgın hafıf hafıf sancılar olur ya oyle bişey
Canımmm Allah gonlune gore versın insallh senın deAllah razı olsun canım benim yüzünü güldürsün inşallah. Benim biraz daha şiddetli agrım dikiş yarasi sızlıyor gibi yanlarda agrım var Ama rahmim adet olacak gibi ağrıyor. Inşallah pazartesi de benim belli olur canım 11. Gun oluyor
Amin canım herkesin inşallahCanımmm Allah gonlune gore versın insallh senın de![]()
Canım daha biz senle aynı değil miyiz? Erken değil mi kan icin?Sohrab canım senden cesaret alıp kan testi verdim sonuç negatif 2. Aşılamayı yapmayı düşünmüyorum bana tüp bebek yolu göründü Allah’a emanet olun diğer arkadaşlarımın güzel haberberlerini burdan takip edicem
![]()
Yok bizCanım daha biz senle aynı değil miyiz? Erken değil mi kan icin?
Kuzumm yaaSohrab canım senden cesaret alıp kan testi verdim sonuç negatif 2. Aşılamayı yapmayı düşünmüyorum bana tüp bebek yolu göründü Allah’a emanet olun diğer arkadaşlarımın güzel haberberlerini burdan takip edicem
![]()
Umarım kuzum umarımKuzumm yaaAllahım nasip edecek sabır az daha, inşallah tez zamanda güzel haber alıcaksın sen de