- 12 Nisan 2019
- 24.221
- 38.433
- 598
Canım sen hangı ılacları kullanmıstınn?Umarım kuzum umarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen hangı ılacları kullanmıstınn?Umarım kuzum umarım![]()
Letu ve estrofemCanım sen hangı ılacları kullanmıstınn?
Anladım kuzum üzme kendini cani veren Allah, o ne zaman isterse o zaman gelecekler. Ama çok zormus ben de idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı yikildim. Asilama da yaptiramambir daha olmazsa yapacak bir şey yok Allahın takdiri ama üzülmedim mi çok üzüldümYok bizSohrab ile aynıydık aynı gün olmustu aşılamamız
Tamamen farklı ılaclar kuşlanmısızLetu ve estrofem
Benim de aşılamanın 5.gununde uzayan şeffaf akıntım oldu iki gün sürdü.Ben cuma günü yaptırdım canım. Yaptırdıktan 4-5 gün sonra bende beyaz akıntı içerisinde kahverengi kılcal damar şeklinde bişeyler vardı. Fotosunu almıştım arkadaşlara attım, çoğu gebelik belirtisi dedi, hatta aynı günlerde aynı akıntı tarzıymış diyenler oldu. Bu beni umutlandırdı açıkçası.
Senin akıntı durumun ne canım?
Yaaa şimdi gördüm. İnanki kendim gebe kalmış kadar çok sevindim. Beben sana sıkı sıkı tutunsun inşallah27.8 cıktı canm ❤pazartesı tekrar test yaptırcam, unutmusum buraya yazmayı![]()
Canımmm cok tesekkur ederımYaaa şimdi gördüm. İnanki kendim gebe kalmış kadar çok sevindim. Beben sana sıkı sıkı tutunsun inşallahgözün aydın analı babalı büyüsün inşallah
![]()
evet yapiyorum hep silik ama daha koyu olmuyor ama cok belliTest yaptınız mı hiç?
evet 7 ve 4.5 vardi cunku farkli laboratuvarAa evet sen en son 4 olmustu demiştin hadi tutunmuş olsun bebeğin sana
Canım bence hamilesin hemen kan yaptır lütfen. Allah hayırlı haberler duymani nasip etsin inşallah. Oyalanma git derim.evet yapiyorum hep silik ama daha koyu olmuyor ama cok belli
Rabbimden hepimize güç vermesini diliyorumAnladım kuzum üzme kendini cani veren Allah, o ne zaman isterse o zaman gelecekler. Ama çok zormus ben de idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı yikildim. Asilama da yaptiramambir daha olmazsa yapacak bir şey yok Allahın takdiri ama üzülmedim mi çok üzüldüm
Merhabalar cnm, cok tesekkur ederım, tek yumurta vardı, 12 mılyon %100hız İle asılama oldum, gonal f ve ovıtrelle kullandım, asılama sonrası da progestan ıgneSohrab tebrik ederim arkadaşım,senin adına çok sevindim. Mümkünse merakımı giderir misin
Kaç yumurtan vardı ilaç olarak ne kullandın ne kadar hız ve sayıyla aşılama yapıldı? Kendimce bazı istatistikler tutuyorum da![]()
Vaovv hız çok iyiymiş ya biliyor musun kime sorsam yüzde 97 ve üstü hızı olanların tutmuş oluyor nedense. Peki yıkamadan önce kaçtı biliyor musun canım? Bir de bu a+b mi yoksa sadece ileri hızlılar mıMerhabalar cnm, cok tesekkur ederım, tek yumurta vardı, 12 mılyon %100hız İle asılama oldum, gonal f ve ovıtrelle kullandım, asılama sonrası da progestan ıgne
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin var mıydı varsa nelerdi söyler misin rica etsem27.8 cıktı canm ❤pazartesı tekrar test yaptırcam, unutmusum buraya yazmayı![]()
Total sayı 159 milyon cıktı ml'de 53 milyon, pazartesi netleşicek cnm tutup tutmadığı artısa bakılcak, deger kucuk aklım karısıkVaovv hız çok iyiymiş ya biliyor musun kime sorsam yüzde 97 ve üstü hızı olanların tutmuş oluyor nedense. Peki yıkamadan önce kaçtı biliyor musun canım? Bir de bu a+b mi yoksa sadece ileri hızlılar mı
Amin canımsın cok tesekkur ederımHayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin var mıydı varsa nelerdi söyler misin rica etsem
Anladım canım teşekkür ederim benimle paylaştığın için. Her şey güzel olacak bana kalırsa değerin küçük değil kafana takma hiç araştırma yapmadan pazartesiyi bekleTotal sayı 159 milyon cıktı ml'de 53 milyon, pazartesi netleşicek cnm tutup tutmadığı artısa bakılcak, deger kucuk aklım karısık
Bu iğneyi herkese vermiyorlar sanırım bana doktorum vermedi ilk günden beri benimde ağrım var inşallah tutmuşturAmin canımsın cok tesekkur ederım ❤ belirtilerim kasık batması ve asırı gogus hassasıyetı idi, progestan iğne kullandım ona yordum belırtılerı ilk baslarda , ama hala devam edıyor belirtiler cok sukur
İnşallah cnmAnladım canım teşekkür ederim benimle paylaştığın için. Her şey güzel olacak bana kalırsa değerin küçük değil kafana takma hiç araştırma yapmadan pazartesiyi bekleumarım sağlıklı bir gebeliğin olur
![]()