Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok biz Sohrab Sohrab ile aynıydık aynı gün olmustu aşılamamız
Anladım kuzum üzme kendini cani veren Allah, o ne zaman isterse o zaman gelecekler. Ama çok zormus ben de idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı yikildim. Asilama da yaptiramambir daha olmazsa yapacak bir şey yok Allahın takdiri ama üzülmedim mi çok üzüldüm

Ben cuma günü yaptırdım canım. Yaptırdıktan 4-5 gün sonra bende beyaz akıntı içerisinde kahverengi kılcal damar şeklinde bişeyler vardı. Fotosunu almıştım arkadaşlara attım, çoğu gebelik belirtisi dedi, hatta aynı günlerde aynı akıntı tarzıymış diyenler oldu. Bu beni umutlandırdı açıkçası.
Senin akıntı durumun ne canım?
Benim de aşılamanın 5.gununde uzayan şeffaf akıntım oldu iki gün sürdü.

27.8 cıktı canm ❤pazartesı tekrar test yaptırcam, unutmusum buraya yazmayı 🙈
Yaaa şimdi gördüm. İnanki kendim gebe kalmış kadar çok sevindim. Beben sana sıkı sıkı tutunsun inşallah 😍 gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah 😍

Anladım kuzum üzme kendini cani veren Allah, o ne zaman isterse o zaman gelecekler. Ama çok zormus ben de idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı yikildim. Asilama da yaptiramambir daha olmazsa yapacak bir şey yok Allahın takdiri ama üzülmedim mi çok üzüldüm
Rabbimden hepimize güç vermesini diliyorum

Sohrab Sohrab tebrik ederim arkadaşım,senin adına çok sevindim. Mümkünse merakımı giderir misin 😅
Kaç yumurtan vardı ilaç olarak ne kullandın ne kadar hız ve sayıyla aşılama yapıldı? Kendimce bazı istatistikler tutuyorum da 😝

Sohrab Sohrab tebrik ederim arkadaşım,senin adına çok sevindim. Mümkünse merakımı giderir misin 😅
Kaç yumurtan vardı ilaç olarak ne kullandın ne kadar hız ve sayıyla aşılama yapıldı? Kendimce bazı istatistikler tutuyorum da 😝
Merhabalar cnm, cok tesekkur ederım, tek yumurta vardı, 12 mılyon %100hız İle asılama oldum, gonal f ve ovıtrelle kullandım, asılama sonrası da progestan ıgne

Merhabalar cnm, cok tesekkur ederım, tek yumurta vardı, 12 mılyon %100hız İle asılama oldum, gonal f ve ovıtrelle kullandım, asılama sonrası da progestan ıgne
Vaovv hız çok iyiymiş ya biliyor musun kime sorsam yüzde 97 ve üstü hızı olanların tutmuş oluyor nedense. Peki yıkamadan önce kaçtı biliyor musun canım? Bir de bu a+b mi yoksa sadece ileri hızlılar mı

Vaovv hız çok iyiymiş ya biliyor musun kime sorsam yüzde 97 ve üstü hızı olanların tutmuş oluyor nedense. Peki yıkamadan önce kaçtı biliyor musun canım? Bir de bu a+b mi yoksa sadece ileri hızlılar mı
Total sayı 159 milyon cıktı ml'de 53 milyon, pazartesi netleşicek cnm tutup tutmadığı artısa bakılcak, deger kucuk aklım karısık

Eklentiler

• Screenshot_20201003_234543.webp
    Screenshot_20201003_234543.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 35
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin var mıydı varsa nelerdi söyler misin rica etsem
Amin canımsın cok tesekkur ederım ❤️ belirtilerim kasık batması ve asırı gogus hassasıyetı idi, progestan iğne kullandım ona yordum belırtılerı ilk baslarda , ama hala devam edıyor belirtiler cok sukur

Total sayı 159 milyon cıktı ml'de 53 milyon, pazartesi netleşicek cnm tutup tutmadığı artısa bakılcak, deger kucuk aklım karısık
Anladım canım teşekkür ederim benimle paylaştığın için. Her şey güzel olacak bana kalırsa değerin küçük değil kafana takma hiç araştırma yapmadan pazartesiyi bekle😉 umarım sağlıklı bir gebeliğin olur🙏🏼

Amin canımsın cok tesekkur ederım ❤ belirtilerim kasık batması ve asırı gogus hassasıyetı idi, progestan iğne kullandım ona yordum belırtılerı ilk baslarda , ama hala devam edıyor belirtiler cok sukur
Bu iğneyi herkese vermiyorlar sanırım bana doktorum vermedi ilk günden beri benimde ağrım var inşallah tutmuştur

Back
X