Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rahim filmininden bayağı gelişmiş bir yöntem canım. Hem teşis-tanı koyma için, hem teşis koyarken muayene etmek için kullanılan bir yöntem. Yani 1 kerede hem sorununuz ne ona bakılacak hemde o esnada sorun giderilecek. Aynı Rahim filmindeki gibi sıvı verilir tüpler açıkmı değilmi gözükür, Perde gibi bi durum oluştuysa yada rahim ağzı darlığı varsa v.b şeyler o anda düzeltilecek.
Rahim filminde bi sıvı verirler o ilaçlı sıvı tüpler açıkmı değilmi o kadar bakılıyor.
Doktoruna bunu kesin söyle bakalım ne diyecek.
Tamam canım sorayim peki rahim filminden daha mi pahalı bir şey bu dediğim?

Sohrab Sohrab merhaba 😊 siz testinizi kaçıncı gün yaptınız acaba benim yarın 12. Günüm acaba cikarmi sonuç

Sohrab Sohrab merhaba 😊 siz testinizi kaçıncı gün yaptınız acaba benim yarın 12. Günüm acaba cikarmi sonuç
12.gün hatta 11.gün de olabılır kimi aşılama gününü saymıyor, aşılama günü 1.gün kabul ettım 12.gün cıktı benım 27,8 hatta 🌸🌷😇

12.gün hatta 11.gün de olabılır kimi aşılama gününü saymıyor, aşılama günü 1.gün kabul ettım 12.gün cıktı benım 27,8 hatta 🌸🌷😇
AA neden saymiyorki asılma günü zaten sabah yapiliyor aşılama saydım vallah ben yarın tam aşılamaya 12 iğneye 13 oluyor sabah daha iyi olur dimi test

İnşallah bende senin gibi güzel haber alırım canım ya 🤲

AA neden saymiyorki asılma günü zaten sabah yapiliyor aşılama saydım vallah ben yarın tam aşılamaya 12 iğneye 13 oluyor sabah daha iyi olur dimi test
Evet ilk idrarla yap, cok silik cıkar, ama hemen belirir, şu an test yaptıgım anlar gözümde canlandı ☺️umutsuzca yaptım, cıkar mı dıye, heyecandan bayılcaktım sonra 😂

Evet ilk idrarla yap, cok silik cıkar, ama hemen belirir, şu an test yaptıgım anlar gözümde canlandı ☺️umutsuzca yaptım, cıkar mı dıye, heyecandan bayılcaktım sonra 😂
Bende erken gebelik testi aldım 😊 yaa inşallah bende öyle olurum

İnşallah canm, belirtilerin var mı ☺️
Seni haziran annesi topiğine transfer edelim 🙏🏻🤗
Yaa inşallah o gruplarada geçebilirim
Beliritlerim vardı ama insan neye inanacagini şaşırıyor ya batmalar ignelenmeler baya oldu hatta dün sabah adet sancısı gibi oldu dedim olmadı galiba die sonra geçti daha öyle olmadı ama sürekli iğnesi 5 saniye falan

Yaa inşallah o gruplarada geçebilirim
Beliritlerim vardı ama insan neye inanacagini şaşırıyor ya batmalar ignelenmeler baya oldu hatta dün sabah adet sancısı gibi oldu dedim olmadı galiba die sonra geçti daha öyle olmadı ama sürekli iğnesi 5 saniye falan
Güzel belirtilerin olmıs❤️benım de olmustu 🤗

Canım senin ilk yaptığın idrar testi duruyor mu? Kanda 27 iken idrarda nasıl göründüğünü merak ettim 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20201019_204351.webp
    Screenshot_20201019_204351.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım rabbim kucağını doldursun inşallah bu ay hayırlı haberini alırız lütfen yaz sonucu aslında kan yapsan çıkar. Benim yumurtlama akintim geldi yoğun şaşırdım ovulasyon testim de yok bakamadım
Canım ben aşılamadan sonraki ay erken adet oldum 3 gün. Demek ki yumurtlama günüm de erken oldu hiç takip etmedim bıraktım

Back
X