Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah tekrar yap, cizgi koyulasmis olursa kan ver canim. İnsallah ignenin etkisi degildirMerhaba kızlar bugün benim aşılamamin 8 günü çatlama iğnesininde 10 günü .
Bugün Test yaptım ikinci çizgi hemen silik bir şekilde geldi.
Acaba çatlama iğnesinin etkisimi salı günüde yapmistim ozaman ikinci çizgi çıkmamıştı hiç.
İlk aşılamamda adetim 2 gün gecikince yapmıştım.
Canim bekleyince ikinci cizgi cikabilir. Lutfen kan ver :) zaten adetim de gecikti diyosun bu testlere guven olmazHanımlar ben dün test yapmıştım ya hani çıkmamıştı sabah kalktım şuan testte silik bir çizgi var görüyor musunuz sizde
Öyle yaparım canımCanim bekleyince ikinci cizgi cikabilir. Lutfen kan ver :) zaten adetim de gecikti diyosun bu testlere guven olmaz
Yarin sabah tekrar yap, cizgi koyulasmis olursa kan ver canim. İnsallah ignenin etkisi degildir![]()
Merhaba Dr. Uğur değere gittim.
Bende ordaki doç dr ali emre tahaoğluna gidiyorum dr çok memnunum bir başarısız aşılamımız war ama yine de tüp bebeği orada düşünüyorum.
Canım asilamadan sonra belirti yaşamış miydin ?Canım o doktoru bilmiyorum. Diyarbakirda bu alanda başarılı olan Uğur Deger yani biraz fazla yoğun ama işini iyi yapıyor.
Bende ilk aşılamami onda yaptım tuttu çok şükür oğlum şimdi 2 yaşında.
Şimdi ikinci çocuk için tekrar aşılama yaptık bekliyorum.
Sizin sorununuz neydi ?
Canım asilamadan sonra belirti yaşamış miydin ?
Canım olacak inşallah allahın izniyleMerhaba anne adaylarıben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
inşallah sende gebesindir canımCanım olacak inşallah allahın izniyle![]()
Canım bi anlam veremedim testi suya tuttum öyle yazmışlar kuruma çizgisi gidiyor diye gitmedi. İlk 5 dakika da çıkmadığından eminim sabah gördüm silik çizgiyiinşallah sende gebesindir canımbize mutlu haberler ver
Canım Bi kan testi ver benceCanım bi anlam veremedim testi suya tuttum öyle yazmışlar kuruma çizgisi gidiyor diye gitmedi. İlk 5 dakika da çıkmadığından eminim sabah gördüm silik çizgiyi
Vareceğim canımCanım Bi kan testi ver bence
Bende o jelden kullanıyorum hayırlı olsun canim bu arada inşallah güzel sonuçlar alirizMerhaba anne adaylarıben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
Evet bende öyle ilk gün gaz sancim şişkinlik falan oldu şimdi iyiyim hicbir belirti yok bu durum benide tedirgin etmiyor değil inşallah tutunmuştur bebelerimizŞimdiki aşılamamda gaz sancım vardı kacgun sonra geçti şuan hiç bir belirttim yok.
İlk aşılamamda adetime yakın günlerde adet olacakmışım gibi sancım vardı hatta ilaçlarımı felan kullanmayı bırakmıştım onun dışında bir belirti yoktu galiba.
Zaten belirti olması icin erken ama işte en ufak birsey de hemen arıyoruz ilk aşılamada bende yaşadım o tecrübeyi.
Şimdi ise daha rahattım sadece tuttumu tutmadımi merak ediyorum.