Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 yıllık evliyim canım 3 yıldır istiyorum fakat olmadı hiç gebe kalmadım ben
Aynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim

Aynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim
İnşAllah gerek kalmaz tüp bebeğe canım bebişin tutunur sana 🤲 bende adet olsam aşılama yaptıracağım ilk aşılamam olacak

Merhaba anne adayları 🤗😁ben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç :KK12:

Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç :KK12:
İnşallah canım bu jrl hem tutunmayı kolaylaştırıyor hem de düşüğü engelliyor canım belki senin doktorunun prosedürü başkadır ben fakültede yaptırdım sabah aşılama için geldik diye kayıt açtırdığımda telefonuma reçete geldi daha aşılama bile olmamıştı

Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba ilginç :KK12:
Tutunacaksa bizim yaptığımız herşey boş canım yeter ki rabbim istesin kafanı bunlara yorma ben ilk iki aşılamamda da kullanmıştım ama tutmadı yani

Benimki de vermeyecek gibi. Kan tahlili de istemedi asilama oncesi. Bazi doktorlarin tarzi boyle :)

Merhaba anne adayları 🤗😁ben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
Hayırlı olsun canım saglıkla tutunsunsun insallah bebişlerin🤲☺️

kızlar merhaba ;
bende dün çatlatma iğnemi vuruldum cuma ve pazar ilişki dedii acaba ctesinide değerlendirsem kafamçok karıştı klomen kullandım lütfen fikir verirmisiniz. eşimde bir sorun yok bu arada ileri hareketide ii takvıye olarak macun verıyorum keçiboynuzu özü falan daha ii olsun dıye :KK70:
Bence doktorunu dinle. Spermler iyi kaliteli olması için gün asırı demiştir. Canım

Back
X