Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kabiz hamilelik belirtileri arasinda yer aliyor🌞 yarin kan versen cikar senin sonuc :)
Ya ama sadece kabızlıkla belirti olur mu bilemedim valla başka hiçbir şey yok kasık ağrısı normal regli olucakmış gibi ara ara kramp giriyor sanki kist olmuş gibi bilemiyorum o yüzden ne gögüslerde bişey var nede başka yerde 😂

Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür 🤦🏻‍♀️

Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür 🤦🏻‍♀️
günde 2 mm büyüdüğüne göre hesapla işte bence büyümüştür ama moralini bozma moralde yumurtaları etkiler çünkü☺️

Kızlar sonucumuz böyle çıkmış sizce nasıl? Bana hareket pek artmamış gibi geldi 🤔
2CFB4086-A93F-4D25-8077-1E69EF410DAC.webp

Ya ama sadece kabızlıkla belirti olur mu bilemedim valla başka hiçbir şey yok kasık ağrısı normal regli olucakmış gibi ara ara kramp giriyor sanki kist olmuş gibi bilemiyorum o yüzden ne gögüslerde bişey var nede başka yerde 😂
Kist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)

Merhaba hanımlar,, 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum sadece okuyucu olarak🤭 bu konuyu görünce katılmak istedim.
Çikolata kistim ve haşimato tiroitim var. Eşimin değerleri sınırda. Neredeyse evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz fakat olmadı. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 7 eylülde gerçekleşti aşılamam. Burada sizinle beraber süreci beklemek istiyorum belki biraz yatışır heyecanım. 😊
Hos geldin topigimize :) hep beraber bekleyelim sonuclarimizi o zaman. Ben de 4 gun once oldum asilamami

Hoşbuldum. 😊 Yakın tarihler,, ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Ben şimdiden onu hesaplıyorum 🤭 doktorum duptashon ilaç verdi 10 günlük. bugün kullanmaya başladım ilaç bitince test yap dedi ama beklemek zor ve heyecanlı doğrusu :)
Zeynagul Zeynagul

Kist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)
O çatlama iğneleri kesin çatlatır mı acaba ya🤷‍♀️ Daha önce kullandığımda bir tane yumurtam kist olmuştu ama şimdi 1 yumurtam vardı zaten kafamda deli sorular🤦🏼‍♀️

Merhaba hanımlar,, 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum sadece okuyucu olarak🤭 bu konuyu görünce katılmak istedim.
Çikolata kistim ve haşimato tiroitim var. Eşimin değerleri sınırda. Neredeyse evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz fakat olmadı. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 7 eylülde gerçekleşti aşılamam. Burada sizinle beraber süreci beklemek istiyorum belki biraz yatışır heyecanım. 😊
Hoş geldin canım aynı tarihte asılama olmuşuz☺️hayırlı sonuçlar alırız insallah 🤲

Back
X